2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Esim yurtdisinda haftaya cumartesi burda. Doguma yetissin istiyorum. Doktorumla konusursam acaba kabul eder mi?
Şimdi gördüm doğum tarihini 19 temmuzmus sezeryanmi normal mi senin? Açılma falan varmi? Benim 22 temmuz ama sezeryan için 13-14 temmuza gün verdi senide bekleye bilir çarşambaya kadar

Kizlar sabah erkenden kalkip kahvaltı yaptim.Sonra uzanmistim uyumusum yarim saat .Kalkınca icime bir huzursuzluk geldi.Vucut temizliğimi yapip dus aldim .Evi topladim .Sanki boyle aniden hastaneye gidecekmisim gibi hissediyorum .Bugun yakin arkadasim dogum yapti ondan da etkilenmis olabilirim .Bilemedim bu his neyin nesi

Aminn cumlemizi insallah. Ne kanlar istemis bi gor. Sonuçlar cikti sok oldum. Acayip acayip şeyler. Su sonuca ne diyecek sorayim da yok sanci var vs derse tamam der cikarim carsamba kontrolde kendi doktoruma gosteririm. Benimde fl bi hafta geri. Kafa 3 hafta ilerde idi 35.haftada haftasına döndü. Karin yaklasik 4 hafta ilerde. Insallah hayirlisi olsun hepimizin hakkinda. Cok yorucu bi süreç hayirlisiyla alsak kucagimiza

Ne biçim doktormuş o. Allah korusun bebek doğumdaki komplikasyondan dolayı canlı ama sakatlanmış doğsa üzerine hiç suç almayacak herhalde allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

Haklisin ama icime cok dert olacak diger sekilde de. Insallah cnm ya gece gunduz tek duam bu.
Sezeryan olcaksan tarih sunabilirsin. Uygunsa dr kabul eder .Ama normal bekliyorsan is değişebilir. Insallah yetisir bebisin biraz daha sabreder.

Şimdi gördüm doğum tarihini 19 temmuzmus sezeryanmi normal mi senin? Açılma falan varmi? Benim 22 temmuz ama sezeryan için 13-14 temmuza gün verdi senide bekleye bilir çarşambaya kadar
Normal gorunuyor simdilik. Biliyorsun belli olmuyor. Cuma kontrolum var bakalim ne diyecek. Acilma sanci falan yok. Dr acilmaya bakar mi sanci olmadan. Hazirliksiz gitmeyeyim.

Normal bekliyorum cnm. Sonradan bir aksilik cikmazsa. Hergun telkinde bulunuyorum beklemesi icin
O zaman doğumu hızlandıran hareketlerden kacinmalisin .Yürüme, merdiven çıkma gibi gibi .Ama gelmek isterse kimse durduramaz .Hayırlısını iste .Baba yetisemezse üzülme. Evet kötü olur ama onemli olan senin ve onun sağlığı. Stres yapma canim.

9 ay oncesini hatirladim simdi nasil uzuluyorduk bebegimiz olmuyor diye. Simdi ise nelerden bahsediyoruz Allahim isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba bende yarın yatış yapıcam hastaneye 2 cm açıklığım var epudural normal düşünen var mı ya da bu şekilde doğum yapan :) herkese kolaylıklar dilerim
Merhaba, ben de normal düşünüyorum ve 2 cm açıklığım var 1 haftadan beri ama yatış vs yapmadım, ciğer geliştirici ve doğumu durdurucu iğne oldum bekliyorum sizi neye göre yatış yaptırdılar? Sancınız veya suyunuz mu geldi? Kaçıncı haftadasınız?

Evim ikinci katta mecbur inip cikiyorum. Yuruyus cok hafif yapiyorum zaten. Onun disinda surekli yatis. Bakalim kismetimizde ne varsa o olacak. Esim sag salim gelsinde hayirlisi artik. Yapacak bir sey yok.

Ay şu ana babasından çok bebeyi sahiplenen kv modeline gıcığım bende de var bi adet ne mana anlamış değilim sen doğurdun tecrübe ettin ilk heyecanları biraz müsade et

Ay şu ana babasından çok bebeyi sahiplenen kv modeline gıcığım bende de var bi adet ne mana anlamış değilim sen doğurdun tecrübe ettin ilk heyecanları biraz müsade et
Simdiden tembihliyor ben yurt dışındayken bana her gun video atacaksiniz su kadar saniyelik diye .

Kızlar planlı sezeryan öncesi lavman yapılıyor mu bilginiz var mı ?
Merhabalar bende eylül annesi olacağım kısmet olursa sizin forumu da takip ediyorum ara ara. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Planli sezeryan olursa lavman yapılmıyor. Zaten gece 12 den sonra bişey yememek gerekiyor. Sadece sonda takılıyor tabi taktirmayan doktor lar da varmış.

Ne biçim doktormuş o. Allah korusun bebek doğumdaki komplikasyondan dolayı canlı ama sakatlanmış doğsa üzerine hiç suç almayacak herhalde allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

Gorevi degilmis saglik. Onun isi canlilikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…