2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iyiyim canım çok şükür. Artık döküntüm yok. Nerdeyse 2 haftadır ilaç almadım ben de. Doktorların hepsi tuhaf. Ama hem cildiye hem de kadın doğum birbirlerinden habersiz eş zamanlı bana avil verdi. Birinden alıp diğerine sorsam hadi neyse. Birbirlerinden habersiz söyledikleri tek ilaç avil oldu. İki doktor da tanıdığım ve bilgilerine güvendiğim doktorlar olunca tamam dedim. Seninkinin kortizon u hap olarak verip avili vermemesi çok ilginç.
Neyse zaten sen de atlatıyorsun inşallah. Başka ilaçlara gerek kalmadan doğuralım hayırlısı ile.. Doktorların hepsi bir türlü. Kime inanacağımızı şaşırdık

Son düzenleme:
Ben yarın 38+3 olucam ama benim 2 tane kaybım var ve bebek 28 haftadan beri kanalda doktorum da dogurtalim seni riske atmayalım dedi öyle bakicaz yarın duruma göre evet suni sancı verecek inşallah.

Canım yatışın yapıldı mı ne durumdasın şimdi? Suni sancı lafı korkutuyor beni. Tabi insanların da anlattığı şeyler var. Hiç sancı olmadan suni sancı alan arkadaşım var sabah 9da gitmiş. 2buçuk gibi doğumu olmuş. Abartılacak kadar ağrı yoktu dedi.
Epidural önerdi mi doktorun düşünüyor musun sen? Bana sordu ama pek istemiyorum ben onu.

Amin inşallah. Böyle cahil dr adi almış insanlar yüzünden boşuna stres oluyoruz nst için birşey dedimi? Kendi drun ne diyor karin çevresi için?
Normal gorunuyor simdilik. Biliyorsun belli olmuyor. Cuma kontrolum var bakalim ne diyecek. Acilma sanci falan yok. Dr acilmaya bakar mi sanci olmadan. Hazirliksiz gitmeyeyim.
Sen hep hazırlıklı ol ben sürekli tetikteyim son gunlerdeyiz hazırlıksız yakalanmamak için. Normal bekliyorsanız uzan dinlen iş yapma bekler inşallah babasını. Birde stres yapma oda tetikler

Kendi doktoruma gore surec normal bebek genel olarak iri 4 kiloyu geçerse sezeryan gecmezse normal insallah diyor. Nst normal dedi allahtan

Kızlar dünden beri kafamı bir konu kurcalıyor baya da araştırdım ama net bir sonuca varamadım , doğum tarihim yaklaştıkça ve sancı hiç olmadıkça aklıma gelmeyen kalmıyor dün de denk geldim tesadüfen bu anne karnında bebeğin kaka yapma konusu, acaba kaçıncı haftada yapma riski var ve Allah korusun yaparsa nasıl anlarım

Kizlar bu sicaklar mahvetti beni yaaaa
Bizim ev baya sıcak oluyor 3 gündür bayılıcak gibi oluyorum bu gün annemlere geldim klima yok ama cok serin tam dinlemelik, bu gün tatılım evden işden uzak kızımlada annem iygileniyor tam tatıl oldu.

Canım bunları düşünerek kendini germe strese girersin
Ama merak ettiğin için söylüyorum arkadaşım hamileyken bebeği 36 haftalık kakasını yaptı
Yeşil akıntısı olmuştu ordan anladı

Tam olarak Emin olmamakla birlikte kakasını yapma ve yeme durumunda kalp atışları etkileniyormuş diye duymuştum bu da hareketlerini zayıflatıyormuş daha net bilgisi olanlar paylaşırsa ben de sevinirim

Kızlar herkese merhaba. benimde son 3-4 gundur ciddi katin sertlesmesi ve kasilmalarim oluyor. sanirim dogumun habercisiymis bunlar, karnim carpilmis gbi oluyor nefes alamiyorum. ilk hamileligim doktor kontrolum yarin... insallah erken gelmez bebisim. birde sizde yasayan var mi 3 haftadir sag kalca ve bacak agrisi cekiyorum hatta resmen yuruyemiyorum doktorum cok ilgilenmedi normal gibi. magnezyum iciyorum ama banamisin demiyor. ozellikle yataktan kalkmak ölum gbi. birde gecen haftaki randevumda bebek makat gelisti. boyle giderse sezeryan olur demisti doktor. bebgin donme ihtimali var mi acaba

Canim 40-41 haftadan sonra boyle risk var bunuda suyun gelirse suyun renginden anlaya bilirsin sadıce bu yüzden dr 40 haftadan sonra yakın takıp ila en fazla 41 bekliyorlar 41 kadar gelmese zaten doğumu başlatıyorlar.

Kızlar şimdi aklıma geldi de bende Meryem Ana otu var onu suya koysam mı yoksa erken mi bide nasıl konuyor bi dua falan okunuyor mu biliyor musunuz

Kızlar ben ilk defa çatı muayenesi oldum bugün .muayene olduktan sonra doktorun elinde kan vardı .normal mi bu durum ?

Bir buçuk saatlik ağlama krizlerinden sonra uyutmayi başardım ama hala müdahale ediyorum uyumaya devam etsin diye. 10 dk sonra falan da acikip yine ağlamaya baslicak. İkinci çocuğu olanlar bu sebepsiz ya da sebebini benim bilmediğim ağlamaları ne zaman geçecek?

Momecon krem kullanıyorum demiştimya oda kortizonluymuş öyle dedi netten baktım öyle yazıyor. Fazla kurcalamakta istemiyorum bıktırdılar valla. Ya birde avili bilerek vermedi zaten. Adama kremim bitti tekrar yazın diyorum günü dolmadı diyor eczaneye sorduk yoo dolmuş dedi resmen sallıyor gerizekalı. Yinede aldık ilacı tabiki. Sekreterler kan testinin girişini bile yapmaz doktorlar oturdukları yerden bir ilaç yazmaz klimanın altında milleti savuşturarak para kazanıyolar kısaca. Odaya girince birde 1saat doktorun gelmesini bekliyoruz , arıyolar da anca geliyor düşün. Şunlardan ne hayır bekleyeceksin ki ? Tek duam bebişe sağ salim kavuşmak♡ seninde kızarıklık vs hep geçti dimi ? İnşallah birdaha yaşamayız canım. Kontrole ne zaman gideceksin ? Dönmüş mü bebişin♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…