2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O belli olmuyor canim .40 ta olan duydum 38 de olan da duydum .Stres yapma herkeste olcak degil

ben bu çatı muayenesinden korkmaya başladım
Korkma canım rahat ol bende korkuyordum ama öyle olmadı
Ayben karışık hesaplar çarşamba gidince bana haber ver mutlaka canim
tamm canım

Nişan dedikleri şey varya onumu açıyorlar ondan dolayımı geliyor bu kan canım ?
haftan ileri belki ondan sert yapmış olabilir canım genelde haftaya göre yapıyorlar hani doğum başlasın derse sert yapıyor kontrol içinse çok zorlamıyor falan

Evet benim biraz sert yaptı sanki doğumu başlatmak için hissettim .1 parmak açıklığın var dedi.bebeğin başı yukarda ama dedi nasıl olcak bilmiyorum

Kızlar şimdi aklıma geldi de bende Meryem Ana otu var onu suya koysam mı yoksa erken mi bide nasıl konuyor bi dua falan okunuyor mu biliyor musunuz
Canim o dogum basladigi zaman suya koxuluyor ve felak nas insirah fatiha ve ayetel kürsi okunuyo sonra koydugun sudanda biraz iciyorsun,dogum bittikten sonra sudan cikariliyo rahim kendini toplasin diye ( atmaya gerek yok tekrar kull
anilabilixo)

Canim o dogum basladigi zaman suya koxuluyor ve felak nas insirah fatiha ve ayetel kürsi okunuyo sonra koydugun sudanda biraz iciyorsun,dogum bittikten sonra sudan cikariliyo rahim kendini toplasin diye ( atmaya gerek yok tekrar kull
anilabilixo)
hamile kalmak için kullanmıştım da tekrar kullanıcam doğum için farklıymış ya kullanımı ondan sordum teşekkür ederim canım açılma var şimdi koysam diye düşündüm de :)) ama sancı yok

hamile kalmak için kullanmıştım da tekrar kullanıcam doğum için farklıymış ya kullanımı ondan sordum teşekkür ederim canım açılma var şimdi koysam diye düşündüm de :)) ama sancı yok
Benimde günüm doldu ama ne aciklik ne sanci ne nisan ne su hicbisey yok,hayirlusi bakalim

Yazdım ve gerinip uyandi
Canım senin bebiş kaç günlük oldu biz 3. Haftadan beri biriyle gaz sıkıntısı yaşıyoruz az önce yine bir kriz atlattık ama kaç saat rahat ederiz bilemiyorum. Belki seninkinde de gaz vardır. Aptamil 1 kullanıyorduk ama gazlı olana aptamil conformil alacağım bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…