2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Conformilde gaz sanki azdı ama kakası yeşil ve suluydu. Çok zor yapıyordu yapınca ağlıyordu. Ben de sma deniyorum dünden beri. Valla gaz mi ne bilmiyorum kendimce gazını çıkarıyorum gaz masajı da yapıyorum... Bizimki doğduğundan veri böyle ya belki ilk iki gün uyumustur üç saat. Sonraki günlerden itibaren kabus! 15 günlük

Kızlar ya :) benim ev topluyorum temizliyorum sürekli dağılıp kirleniyor. Gün aşırı temizlik yapıyorum iki haftadır, ha geldi ha gelecek derken. Bu hafta saldım gitti :) enerji menerji kalmadı artık. İnşallah dağınıkken gelmez bebiş :)
Sizde durumlar nasıl?

Kızlar benim yatağımın yanına oğluşun yatağını koyup yerleştirdik bugün annemle. Haftaya kavuşuyoruz inş akşama odamızı da size atacağım temizlikçimiz gidince. Çok güzel duygular yaşıyoruz ilk çocuğu olanlar daha farklı tabi hiç tatmadık henüz. Sağlıkla kavuşalım hepimiz inş.

kızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini

Tebrik ederim canım sağlıkla büyüt inş.

Gözün aydin canim saglikla büyüt bebisini insallah .Sen mi genel anestezi istedin canim ?

Henüz Sıfır tecrübeliyim ama okuduklarımdan aklımda kalan bu bebeklere ten tene temas annenin kokusunun sindiği bişiyi yanına koyma anneyle beraber duş alma gibi şeyler öneriyorlar

Maşallah hayırlı gözünüz aydın
Darısı başımıza

Kizlar ada cayi yagi (aci elma yagida denilior) ondan alin aktardan bebislerin ayaklarinin altina surun karnina surup masaj yapin kuzenimin bebis sadece onunla rahatladi hic bir ilac kar etmedi benim ogluma sapsimplex iyi gelmisti ona etki bile etmemisti deneyin bi isterseniz icirmiosunuz sonucta masaj yapicaksiniz

Gözün aydın cnm çok geçmiş olsun..güle güle büyütün inşallah darısı başımıza

Aynısı bizim evdede var hergun supur toz al 1 saat sonra çocuklar hall ediyor sağolsunlar. Bazen kolumu kaldıracak halim kalmıyor bugün zorla yaptım resmen birakirsamda icime sinmeyecek

Çok güzel görünüyor canım rabbim sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah :))

Anladım canım dr 3 haftadan sonra gaz problemi olur demişti o zaman gaz için erkenmis. Benim bebislerin biri senin dediğin gibi pek huzursuz kimi zaman gaz kimi zaman memeyi reddetme vs. Hep mızıldanıyor diğeri daha uysal. Inşallah 40 çıktıktan sonra düzelirler biraz.

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın :) tez zamanda toparlanırsın inşallah

Maşallah gözün aydin canim güle güle büyütün bebeğinizi darısı bizlere insallah

Tebrik ederim canım sağlıkla büyüt inş.
çok teşekkür ederim
Gözün aydin canim saglikla büyüt bebisini insallah .Sen mi genel anestezi istedin canim ?
ameliyathanede bir tahlilimin cikmadigini söylediler kan pihtilasmis tekrar yapicaz dediler sonuç 45 dk da çıkarmış o sonucu görmeden spinal yapamayiz dediler bende beklemek istemedim genel olsun dedim ilk defa deneyimledim çok şükür sıkıntım yok suan
Maşallah hayırlı gözünüz aydın
Darısı başımıza
çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…