- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.821
Çok tatlı maşallah :) güle güle kullanın canımKızlar kardeşim takı yastığı yaptı bizim için ben çok beğendm sizede göndereyim Allahım ne güzel duygular yaşatıyorsun çok şükür
Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelirHenüz Sıfır tecrübeliyim ama okuduklarımdan aklımda kalan bu bebeklere ten tene temas annenin kokusunun sindiği bişiyi yanına koyma anneyle beraber duş alma gibi şeyler öneriyorlar
Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah geçti çok şükür atlattın darısı bızlerın basına ınsallah kaç kılo dogdu bebişçok teşekkür ederim
ameliyathanede bir tahlilimin cikmadigini söylediler kan pihtilasmis tekrar yapicaz dediler sonuç 45 dk da çıkarmış o sonucu görmeden spinal yapamayiz dediler bende beklemek istemedim genel olsun dedim ilk defa deneyimledim çok şükür sıkıntım yok suan
çok teşekkür ederim
Allah analı babalı büyütsün inş aağrın olmadan geçirirsin geceyi bol süt olsun darısı başımızakızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
kızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
Kızlar kardeşim takı yastığı yaptı bizim için ben çok beğendm sizede göndereyim Allahım ne güzel duygular yaşatıyorsun çok şükür
Masallah canim .Ne guzel atlattin darisi bize .çok teşekkür ederim
ameliyathanede bir tahlilimin cikmadigini söylediler kan pihtilasmis tekrar yapicaz dediler sonuç 45 dk da çıkarmış o sonucu görmeden spinal yapamayiz dediler bende beklemek istemedim genel olsun dedim ilk defa deneyimledim çok şükür sıkıntım yok suan
çok teşekkür ederim
Canim arkadasimin bebegi de seninki gibi surekli huysuzdu .Ortaligi yikiyordu.Anne baba ne yapcağını şaşıyordu. Hatta anne bebekle beraber agliyordu sinirden.Sonra yavas yavas duzeldi .Uyku egitimi de aldilar .Bebis simdi cok daha iyi.Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelir
Henüz bisey belli degil canim burda öyle gün vermiyolar suan hersey yolunda bi aksilik yok.Doktorun ne diyor peki Canım?ne zamana kadar bekliceksin? Benim 5temmuz yatışım yapılacak 40+1 oluyorum.
Ben de merak ediyorum .Toparlanip bizi haberdar eder insallah . @Pembegomlek bebisin yuvaniza huzur getirsin insallah@Pembegomlek canım inş iyisinizdir
Canım bunları düşünerek kendini germe strese girersin
Ama merak ettiğin için söylüyorum arkadaşım hamileyken bebeği 36 haftalık kakasını yaptı
Yeşil akıntısı olmuştu ordan anladı
Tam olarak Emin olmamakla birlikte kakasını yapma ve yeme durumunda kalp atışları etkileniyormuş diye duymuştum bu da hareketlerini zayıflatıyormuş daha net bilgisi olanlar paylaşırsa ben de sevinirim
Canim 40-41 haftadan sonra boyle risk var bunuda suyun gelirse suyun renginden anlaya bilirsin sadıce bu yüzden dr 40 haftadan sonra yakın takıp ila en fazla 41 bekliyorlar 41 kadar gelmese zaten doğumu başlatıyorlar.
O belli olmuyor canim .40 ta olan duydum 38 de olan da duydum .Stres yapma herkeste olcak degil
Insallah saglikla doguralim canim. Stres yapma. Yorma kendini ben artık tek basima dışarıya çıkmıyorum .Hem suyum filan gelir diye korkuyorum hem de ayaklarim sis penguen gibiyim yürüyemiyorum.Ah bir doğursak da rahatlasak yoksa gün geçtikçe aklıma gelmeyen kalmıyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum aklımdan çıkarıyorum sonra baska bir sey geliyor aklima yine başa dönüyorum , güya sona doğru neler neler yapcaktim ama kılımı kıpırdatmaya halim yok bu sıcakta şimdi markete gittim geldim eve zor attım kendimi yürümek mümkün değil
Canım gözünaydin çok sevindim iyi olmanıza ❤❤❤kızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
Ben hacı şeriften aldım çok güzel paketlemislerdi erimeden geldi buz torbası koymuşlardi yanındaKızlar hastanede ikram etmek için çikolatalarınızı aldınz mı benm cumartesi doğum olacak. Netten sipariş etsem erirmi sizce antalya sıcağında gelene kadar? Yoksa burdan mı alsam karar veremedm
kızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
Ben de hiç çıkmak istemiyorum dışarı tekbasima ama güya yürüyüş olsun diye bir kaç ihtiyaç alayım geleyim dedim hem merdiven de inip çıkmış olurum ama aklım başıma geldi dışarda sıcaktan bütün kıyafetlerim ter içinde kaldı yapıştı her tarafıma zor nefes aldımInsallah saglikla doguralim canim. Stres yapma. Yorma kendini ben artık tek basima dışarıya çıkmıyorum .Hem suyum filan gelir diye korkuyorum hem de ayaklarim sis penguen gibiyim yürüyemiyorum.
Canim hepimiz öyleyiz gören acır gözlerle bakıyor bu sıcağa nasıl dayanıyorsun diye. Burdakı hava durumu bu o kadar sıcakı dayanmak cok zor hele bu son günlerde hepimiz doğursakda kurtulsak modundayız. Bide normal doğum bekleyenlerin beriliksizliyi dqha kotum.Ah bir doğursak da rahatlasak yoksa gün geçtikçe aklıma gelmeyen kalmıyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum aklımdan çıkarıyorum sonra baska bir sey geliyor aklima yine başa dönüyorum , güya sona doğru neler neler yapcaktim ama kılımı kıpırdatmaya halim yok bu sıcakta şimdi markete gittim geldim eve zor attım kendimi yürümek mümkün değil
Dikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.Ben de hiç çıkmak istemiyorum dışarı tekbasima ama güya yürüyüş olsun diye bir kaç ihtiyaç alayım geleyim dedim hem merdiven de inip çıkmış olurum ama aklım başıma geldi dışarda sıcaktan bütün kıyafetlerim ter içinde kaldı yapıştı her tarafıma zor nefes aldım
38 miii ben 30 a zor dayanıyorumCanim hepimiz öyleyiz gören acır gözlerle bakıyor bu sıcağa nasıl dayanıyorsun diye. Burdakı hava durumu bu o kadar sıcakı dayanmak cok zor hele bu son günlerde hepimiz doğursakda kurtulsak modundayız. Bide normal doğum bekleyenlerin beriliksizliyi dqha kotum.Eki Görüntüle 2164267
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?