2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz Sıfır tecrübeliyim ama okuduklarımdan aklımda kalan bu bebeklere ten tene temas annenin kokusunun sindiği bişiyi yanına koyma anneyle beraber duş alma gibi şeyler öneriyorlar
Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelir

Gözünaydın cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah geçti çok şükür atlattın darısı bızlerın basına ınsallah kaç kılo dogdu bebiş

Allah analı babalı büyütsün inş aağrın olmadan geçirirsin geceyi bol süt olsun darısı başımıza

Gözün aydın canım hayırlısıyla büyüt inşallah

Masallah canim .Ne guzel atlattin darisi bize .

Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelir
Canim arkadasimin bebegi de seninki gibi surekli huysuzdu .Ortaligi yikiyordu.Anne baba ne yapcağını şaşıyordu. Hatta anne bebekle beraber agliyordu sinirden.Sonra yavas yavas duzeldi .Uyku egitimi de aldilar .Bebis simdi cok daha iyi.

Canım bunları düşünerek kendini germe strese girersin
Ama merak ettiğin için söylüyorum arkadaşım hamileyken bebeği 36 haftalık kakasını yaptı
Yeşil akıntısı olmuştu ordan anladı

Tam olarak Emin olmamakla birlikte kakasını yapma ve yeme durumunda kalp atışları etkileniyormuş diye duymuştum bu da hareketlerini zayıflatıyormuş daha net bilgisi olanlar paylaşırsa ben de sevinirim

Canim 40-41 haftadan sonra boyle risk var bunuda suyun gelirse suyun renginden anlaya bilirsin sadıce bu yüzden dr 40 haftadan sonra yakın takıp ila en fazla 41 bekliyorlar 41 kadar gelmese zaten doğumu başlatıyorlar.

O belli olmuyor canim .40 ta olan duydum 38 de olan da duydum .Stres yapma herkeste olcak degil

Ah bir doğursak da rahatlasak yoksa gün geçtikçe aklıma gelmeyen kalmıyor kendimi teselli etmeye çalışıyorum aklımdan çıkarıyorum sonra baska bir sey geliyor aklima yine başa dönüyorum , güya sona doğru neler neler yapcaktim ama kılımı kıpırdatmaya halim yok bu sıcakta şimdi markete gittim geldim eve zor attım kendimi yürümek mümkün değil

Insallah saglikla doguralim canim. Stres yapma. Yorma kendini ben artık tek basima dışarıya çıkmıyorum .Hem suyum filan gelir diye korkuyorum hem de ayaklarim sis penguen gibiyim yürüyemiyorum.

Kızlar hastanede ikram etmek için çikolatalarınızı aldınz mı benm cumartesi doğum olacak. Netten sipariş etsem erirmi sizce antalya sıcağında gelene kadar? Yoksa burdan mı alsam karar veremedm

Canım gözünaydin çok sevindim iyi olmanıza ❤❤❤
Kızlar hastanede ikram etmek için çikolatalarınızı aldınz mı benm cumartesi doğum olacak. Netten sipariş etsem erirmi sizce antalya sıcağında gelene kadar? Yoksa burdan mı alsam karar veremedm
Ben hacı şeriften aldım çok güzel paketlemislerdi erimeden geldi buz torbası koymuşlardi yanında

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün canım sen de kurtulmuşsun.. Oğluşuna sizlerle mutlu uzun bir ömür diliyorum

Insallah saglikla doguralim canim. Stres yapma. Yorma kendini ben artık tek basima dışarıya çıkmıyorum .Hem suyum filan gelir diye korkuyorum hem de ayaklarim sis penguen gibiyim yürüyemiyorum.
Ben de hiç çıkmak istemiyorum dışarı tekbasima ama güya yürüyüş olsun diye bir kaç ihtiyaç alayım geleyim dedim hem merdiven de inip çıkmış olurum ama aklım başıma geldi dışarda sıcaktan bütün kıyafetlerim ter içinde kaldı yapıştı her tarafıma zor nefes aldım

Canim hepimiz öyleyiz gören acır gözlerle bakıyor bu sıcağa nasıl dayanıyorsun diye. Burdakı hava durumu bu o kadar sıcakı dayanmak cok zor hele bu son günlerde hepimiz doğursakda kurtulsak modundayız. Bide normal doğum bekleyenlerin beriliksizliyi dqha kotum.

Dikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.
38 miii ben 30 a zor dayanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…