- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #50.841
Benim ilk dogumum apar topar plansiz oldu onda bile yapmadılarKızlar planlı sezeryan öncesi lavman yapılıyor mu bilginiz var mı ?
Evet canim dayanamiyorum 2 gündür fenalık gecirecek gibiyim kendimi duşa atiyorum saat başı.Dikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.
38 miii ben 30 a zor dayanıyorum
Aynen canım normal doğumcular ne zaman doğurcam diye belirsizlik içinde iyice sıkıntı basıyor bizde de 33 derece bugün , gece uykusu hem sıcaktan yok hem WC hem ağrı hem de benim kız her dk uyanıp anne diye bağırıyor bir de onun odasına koş yanına yat 5 dk sonra kalk gel kendi odana derken alarm çalıyor eşim işe gidecek falan gece bitiyorCanim hepimiz öyleyiz gören acır gözlerle bakıyor bu sıcağa nasıl dayanıyorsun diye. Burdakı hava durumu bu o kadar sıcakı dayanmak cok zor hele bu son günlerde hepimiz doğursakda kurtulsak modundayız. Bide normal doğum bekleyenlerin beriliksizliyi dqha kotum.Eki Görüntüle 2164267
Canim 4 cm sonra durdurmaya calışılsada aktif doğum süreci başlıyor ki o zamana sen gidersin doğuma cünki muayine sırasında biraz zorlamış sanirim doğum hizlansin diye o yüzden oldu kanaman.Merhaba arkadaşlar ben çok heyecanlıyım. Doktordan geldim. Doğuruyorsun farkında mısın dedi.
2. kez çatı muayenesi yaptı 3 cm olmuş açıklık çarşamba tekrar bakalım açıklık artarsa yatış yapacağız dedi ama ben heyecandan neden yatış yapacağımızı sormayı unuttum. Normal doğum bekliyoruz çünkü sancım olması gerekmiyor mu hastane işlerinin başlaması için? Yani sadece açıklık 3 cm'i geçti diye yatış neden yapılıyor olabilir? (Suni sancı vermeyecek buarada onu baştan söylemişti. Yani onun için de yatırmıyor)
Endişeli ve biraz da korku içindeyim. Muayeneden sonra da ıslanma ve kanama oldu. Normaldir diye düşünmek istiyorum.
Canım sanırım açıklık 4 olunca doğum süreci başlayıp hızlanıyor o yüzden hastanede kalmanı uygun görmüş olabilir suyun falan da geliyorsa. İnş sağ salim kavuşursun sen de. Adaçayı galan içiyorlar sanırım açılma hızlanması için onları öğrenip yapabilirsinMerhaba arkadaşlar ben çok heyecanlıyım. Doktordan geldim. Doğuruyorsun farkında mısın dedi.
2. kez çatı muayenesi yaptı 3 cm olmuş açıklık çarşamba tekrar bakalım açıklık artarsa yatış yapacağız dedi ama ben heyecandan neden yatış yapacağımızı sormayı unuttum. Normal doğum bekliyoruz çünkü sancım olması gerekmiyor mu hastane işlerinin başlaması için? Yani sadece açıklık 3 cm'i geçti diye yatış neden yapılıyor olabilir? (Suni sancı vermeyecek buarada onu baştan söylemişti. Yani onun için de yatırmıyor)
Endişeli ve biraz da korku içindeyim. Muayeneden sonra da ıslanma ve kanama oldu. Normaldir diye düşünmek istiyorum.
Canim 4 cm sonra durdurmaya calışılsada aktif doğum süreci başlıyor ki o zamana sen gidersin doğuma cünki muayine sırasında biraz zorlamış sanirim doğum hizlansin diye o yüzden oldu kanaman.[/QU
Galiba zorladı çünkü geçen sefer baktığında kanama ve su gelmemişti. Bu sefer biraz da uzun tuttu muayeneyi. Çantam hazır değil bebek de biraz daha kilo alsın istiyordum ama sanırım birkaç güne sizlere doğum hikayemi yazacağım
Galiba zorladı çünkü geçen sefer baktığında kanama ve su gelmemişti. Bu sefer biraz da uzun tuttu muayeneyi. Çantam hazır değil bebek de biraz daha kilo alsın istiyordum ama sanırım birkaç güne sizlere doğum hikayemi yazacağımCanim 4 cm sonra durdurmaya calışılsada aktif doğum süreci başlıyor ki o zamana sen gidersin doğuma cünki muayine sırasında biraz zorlamış sanirim doğum hizlansin diye o yüzden oldu kanaman.
En mantıklı çözüm canım bundan sonra eşim olmadan dışarı çıkmam hiçDikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.
38 miii ben 30 a zor dayanıyorum
Aynen bende senin gibiyim canım bir sicak bir ağri bir wc bide eşimin gece susaması kızımın kalkması ve sabah kahvaltı eşim işe gidiyor kızıma sabahları kalkar kalkmaz yemek şimdi hamileyken yetişmek cok zor doğursa eyer bütün işin üstesinden gele bilecek durumda oluruz.Aynen canım normal doğumcular ne zaman doğurcam diye belirsizlik içinde iyice sıkıntı basıyor bizde de 33 derece bugün , gece uykusu hem sıcaktan yok hem WC hem ağrı hem de benim kız her dk uyanıp anne diye bağırıyor bir de onun odasına koş yanına yat 5 dk sonra kalk gel kendi odana derken alarm çalıyor eşim işe gidecek falan gece bitiyor
Bebeğin demeki bu hafta gelmek isdemiş 35 haftadan sonrada dr doğumu durdurmak yok hizli ireletmeliler dyrdurmak erteleme hakları yok sen en iyisi cantanı hazırla bende rahatlıkdan cantami hazırlamadım perşenbe başlıycam.Galiba zorladı çünkü geçen sefer baktığında kanama ve su gelmemişti. Bu sefer biraz da uzun tuttu muayeneyi. Çantam hazır değil bebek de biraz daha kilo alsın istiyordum ama sanırım birkaç güne sizlere doğum hikayemi yazacağım
Ay gözüm korktu benim ya. İki gündür temizlik utuvs hic doninlenemedim ben. Doğum mu yaklaştı acep . ufak oğlumda da iki uç gün deli temizlik yaptım 37+0 da hop dogduDogumdan once enerjik hissedildigini bir de bagirsaklarin cok calistigini duydum. Ishal olabiliyorsun. Vucut bebek rahat ciksin diye hazirlik yapiyor bagirsaklar bebege yer aciyormus. Ilk dogumum normaldi ama bunlari hic hatirlamiyorum. Tek hatirladigim uzun bir yuruyus yaptığım aksamin sabahina sancilarimin baslamasiydi. 39+4 de dogurdum
Allah yardimcimiz olsun bir sekilde atlatcaz 2 ay zorEvet canim dayanamiyorum 2 gündür fenalık gecirecek gibiyim kendimi duşa atiyorum saat başı.
kızımda butun alerji gibi kızarıklık oldu bebek doğduğunda muhtemel ondada olucak sıcakdan, kızımda da bebekken olmuşdu sürekli papatya cayı ila banyo yapdırıyordum bu bebekleri sıcakda nasıl bakıcaz?
Yaz bebeği cok zor.
Tam ben yazacaktım oraya takılı kaldım
36 haftaa cok erken yaCanım bunları düşünerek kendini germe strese girersin
Ama merak ettiğin için söylüyorum arkadaşım hamileyken bebeği 36 haftalık kakasını yaptı
Yeşil akıntısı olmuştu ordan anladı
Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin canimkızlar sabah 9 bucukta oğlum dünyaya geldi Genel anestezi oldum uyandigimda agrim vardi odaya ciktim agri kesici serumla iyi oldum sonda takılı hala 8 saat aç susuz duracakmisim sanırım 7 gibi yemek verirler
oğlum çok sukur saglikli yanimda cok tatlı maşallah ..
Sütum çok az geldi beklediğim gibi hastaneden mama isteyip verdik çok şükür uyuyor şimdi
Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip eylesin bebeginize bian once kavusun inşallah. .
40 i cikinca düzene girer derler canim... insallah senin yavruda sakinlesir biraz...Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelir
Kan normalde su gelmesi tuhafima gitti ,suyun gelmis olabilir mi ?Merhaba arkadaşlar ben çok heyecanlıyım. Doktordan geldim. Doğuruyorsun farkında mısın dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?