2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.

38 miii ben 30 a zor dayanıyorum
Evet canim dayanamiyorum 2 gündür fenalık gecirecek gibiyim kendimi duşa atiyorum saat başı.
kızımda butun alerji gibi kızarıklık oldu bebek doğduğunda muhtemel ondada olucak sıcakdan, kızımda da bebekken olmuşdu sürekli papatya cayı ila banyo yapdırıyordum bu bebekleri sıcakda nasıl bakıcaz?
Yaz bebeği cok zor.

Merhaba arkadaşlar ben çok heyecanlıyım. Doktordan geldim. Doğuruyorsun farkında mısın dedi.
2. kez çatı muayenesi yaptı 3 cm olmuş açıklık çarşamba tekrar bakalım açıklık artarsa yatış yapacağız dedi ama ben heyecandan neden yatış yapacağımızı sormayı unuttum. Normal doğum bekliyoruz çünkü sancım olması gerekmiyor mu hastane işlerinin başlaması için? Yani sadece açıklık 3 cm'i geçti diye yatış neden yapılıyor olabilir? (Suni sancı vermeyecek buarada onu baştan söylemişti. Yani onun için de yatırmıyor)
Endişeli ve biraz da korku içindeyim. Muayeneden sonra da ıslanma ve kanama oldu. Normaldir diye düşünmek istiyorum.

Aynen canım normal doğumcular ne zaman doğurcam diye belirsizlik içinde iyice sıkıntı basıyor bizde de 33 derece bugün , gece uykusu hem sıcaktan yok hem WC hem ağrı hem de benim kız her dk uyanıp anne diye bağırıyor bir de onun odasına koş yanına yat 5 dk sonra kalk gel kendi odana derken alarm çalıyor eşim işe gidecek falan gece bitiyor

Canim 4 cm sonra durdurmaya calışılsada aktif doğum süreci başlıyor ki o zamana sen gidersin doğuma cünki muayine sırasında biraz zorlamış sanirim doğum hizlansin diye o yüzden oldu kanaman.

Canım sanırım açıklık 4 olunca doğum süreci başlayıp hızlanıyor o yüzden hastanede kalmanı uygun görmüş olabilir suyun falan da geliyorsa. İnş sağ salim kavuşursun sen de. Adaçayı galan içiyorlar sanırım açılma hızlanması için onları öğrenip yapabilirsin

Canim 4 cm sonra durdurmaya calışılsada aktif doğum süreci başlıyor ki o zamana sen gidersin doğuma cünki muayine sırasında biraz zorlamış sanirim doğum hizlansin diye o yüzden oldu kanaman.
Galiba zorladı çünkü geçen sefer baktığında kanama ve su gelmemişti. Bu sefer biraz da uzun tuttu muayeneyi. Çantam hazır değil bebek de biraz daha kilo alsın istiyordum ama sanırım birkaç güne sizlere doğum hikayemi yazacağım

Dikkat et canim .Aksam cik. Ben hep aksam rahatsızlanıyorum .Esimle çıkıyoruz yürümüyorum arabayla dolaşıyoruz ama rahatlıyorum.

38 miii ben 30 a zor dayanıyorum
En mantıklı çözüm canım bundan sonra eşim olmadan dışarı çıkmam hiç

Aynen bende senin gibiyim canım bir sicak bir ağri bir wc bide eşimin gece susaması kızımın kalkması ve sabah kahvaltı eşim işe gidiyor kızıma sabahları kalkar kalkmaz yemek şimdi hamileyken yetişmek cok zor doğursa eyer bütün işin üstesinden gele bilecek durumda oluruz.

Bebeğin demeki bu hafta gelmek isdemiş 35 haftadan sonrada dr doğumu durdurmak yok hizli ireletmeliler dyrdurmak erteleme hakları yok sen en iyisi cantanı hazırla bende rahatlıkdan cantami hazırlamadım perşenbe başlıycam.

Ay gözüm korktu benim ya. İki gündür temizlik utuvs hic doninlenemedim ben. Doğum mu yaklaştı acep . ufak oğlumda da iki uç gün deli temizlik yaptım 37+0 da hop dogdu

Allah yardimcimiz olsun bir sekilde atlatcaz 2 ay zor

shealemon canım 5 ay önce arkadaşım planlı szeryan oldu geçen gün benmde aklıma geldi lavman falan yapmadılar dimi dedim. Ve korktuğum cevabı aldım yaptılar dedi.. şöyle düşünyrm belden aşağısı uyuştrulunca doğal olarak kasları kordine edemiyrz onun için bağırsakları boşaltıyor olablrler

Canım bunları düşünerek kendini germe strese girersin
Ama merak ettiğin için söylüyorum arkadaşım hamileyken bebeği 36 haftalık kakasını yaptı
Yeşil akıntısı olmuştu ordan anladı
36 haftaa cok erken ya korktum vallahi mesajini okuyunca... bebekte sorun oldu mu peki? Umarim erken farkemislerdir

Allah anali babali buyutsun gozunuz aydin canim

Sürekli kucağımda zaten hatta yatakta yanima yatiriyorum iki gecedir. Ellerini tutuyorum uyurken. İnşallah 40 i çıkınca düzelir
40 i cikinca düzene girer derler canim... insallah senin yavruda sakinlesir biraz...
@Pembegomlek nasilsin canim iyi haberlerinj bekliyoruz

Kan normalde su gelmesi tuhafima gitti ,suyun gelmis olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…