2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hastanede ikram etmek için çikolatalarınızı aldınz mı benm cumartesi doğum olacak. Netten sipariş etsem erirmi sizce antalya sıcağında gelene kadar? Yoksa burdan mı alsam karar veremedm
Canım ben internetten lolly şeker sipariş ettim. Hala kargoda gelmesini bekliyorum. Bu sıcakta nasıl gelecek allah bilir. İmkanın varsa gidip al bence.

Merhaba kizlar gunlerdir takip edemedim. Doguranlarin gözü aydın. Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin.
Bende son 3 işgünümü doldurmayi bekliyorum ama galiba yakinda doguracagim dün akşam nişan geldi. Az önce biraz daha geldi dünden daha coktu acaba ne zaman doğacak merakla bekliyorum

Canım hiç korkma lütfen yaparsa anlarsınız
Hiç bişey olmadı çok şükür hemen doktoru aradı doktor hastaneye çağırdı doğuma alındı bebek kakadan yutmamis
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah her şey yolunda gidecek ve mis kokulu bebislerinize kavuşacaksınız
Kızlar AdaisyLove dan hber warmı
Canım burdayım ben doğum yaptım iyiyim çok şükür

Kaynanadan gelismelerle merhaba arkadaslar. Beyaz tv de dunyanin en sacma filmlerini izliyor. Degistirdigim an actigim seye ayyy inanilmaz sacma digerini ac deyip alip kumandayi aciyot. Gectim çalışma odasina bilgisayardan birseylerle ugrasiyorum napiyim. Birde arada yoklayan adet sancisi var 7 den beri. Uyudum uyandim arada gene geliyor . Dakika tutacagim bi daha gelirse

Kızlar her gün bir dertle geliyorum buraya bu sefer sorum doğum yapanlara
Bugün 5.gunumuz çok şükür toparladım sayılır
Ama sanırım lohusa depresyonuna giriyorum yanımda beni strese sokacak kimse de yok çok şükür
Ama sorunum akşam olunca içime bir mutsuzluk çöküyor hep kötü bişey olacakmış gibi kalbim daralıyor
Sürekli ağlamak istiyorum bazen oturup ağlıyorum
İlk doğumumda da bunları yaşadım 40 tan sonra geçti
Kendi kendime geçecek yine diyorum ama akşam olunca yine aynısı oluor
Sizde de oluyor mu ?

kızlar haatane çantanıza neler koydunuz? doğum yapan arkadaşlar çantaya koyduklarınız arasında neler gereksiz geldi neşer çok lazım oldu.bi yazın lütfen ya hava çok sıcak nefe alamıorum çu çantayı artık yapmam gerek kafam allak bullak

Canım ben bunları koydum. İlk bebeğim doğum da yapmadım ama yeterli diye düşünüyorum. Doğum yapan arkadaşlarım bunları koymuşlar.

Aynen canım tıpa tıp aynısı bizimki , inşallah sağ salim doğuracağımız günler de gelir de en azından gözümüzün önünde olur bebişlerimiz

Insallah saglikla doguralim canim. Stres yapma. Yorma kendini ben artık tek basima dışarıya çıkmıyorum .Hem suyum filan gelir diye korkuyorum hem de ayaklarim sis penguen gibiyim yürüyemiyorum.

Ağrım cok oldu yarin cikmayacagim evden diyorum eee hic mi cikmazsin diyor. Allahim bana son haftalarda sancisi gelsin diye verdi bunu galiba. Gezmedigi gezemeyecegi gune üzülüyor resmen

Aynen canım tıpa tıp aynısı bizimki , inşallah sağ salim doğuracağımız günler de gelir de en azından gözümüzün önünde olur bebişlerimiz
İnşallah canim amin.
Enerjik ve hafıflediğmiz günler gelse bir de düzenimizi oluşdurdukmu gerisi kolay canım bütün zorluklar gecicek yakında.

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sihatli büyütsün ..

Kızlar sarılık belasıyla mücadele ediyoruz kilo alamıyor bebeğim, çok üzgünüm ((
Canimmm ayni durumdayzzz dun butun gun hastane aradk yatmasi lazmdi hic bir yerde yer yoktu zor bela bi ozel hastanede bulduk bir gece yattik fototerapi yapildi sabaha kadar ve surekli emzirdm sarilik degeri azaldi taburcu olduk ama tam gecmis sayilmaz surekli emzirmeye calisiyorum en etkili sekli emzirmekmis ama sarilik uyku yapms uyandiramiyorum emzirmek icin((

Cnm nasl gectı cok sukur atlattın bebıs nasl sn naslsn

Bnde isimli çikolata aldım buz kalıpları ile aliminyum folyoya sarılı göndermişlerdi hiçbişi olmamıştı çokta güzeldi
Benim üç dört gündür kargoda şekerlerim. Buz kalıbı koymuş olsalar bile bu kadar dayanmaz sanırım. Bir de ilk defa duyduğum bir kargoya verilmiş internet global kargo adı. O yüzden biz kalıbı falan olduğunu hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…