2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 16 -18 arasi .Son zamanlar vakit gecmiyormus gercekten .Hazirliklar da bitti oyalanacak bir sey de yok .

Gerçekten zaman geçmiyor son günlerde :) sudan sebeplerle hep dışarı çıkıyorum , bol bol eş dostla görüşüyorum , gezecek halin yok aslında ama zaman geçirmeye çalısıyorum

Hizlandirici seyler uygulayabilirsin .Merdiven inip cikmak ,yürüyüş ,comelme ,hurma yemek gibi .Allah sag salim kavustursun insallah.
Amin hepimizi inşallah. Hepsini yapıyorum. Bir an evvel kavuşmak istiyorum bebeğime gelişim olarak 1 hafta önde gidiyor korkuyorum süresi geçer de tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalırız diye.

Kızlar pazar günü geceden beri bişey yemedim pzt günü sezaryana alınacağım için.
Saat 3 u çeyrek gece alindim. Spinal oldum.
Ilk iğnede uyusmadim. Tekrar iğne yaptılar..
Sonra 5 buçukta yoğun bakımdaydim ama çok bitkindim. Ağrılarım sızılarım çok fazlaydi kimseyi gözüm görmedi.
Beni cikarirlerken oğlumu gösterdiler. Kuvoze alinacagi icin ciplqkti. Bes vardi . Beni görür görmez hareketlendi.
Son 1 aydır vitamin tüketmiyordum bebegim 3370 gram 49 cm doğmuş

Yoğun bakımda ağrılar sızılar herneyse atlattım.
6. 30 gibi akşam bebeğimi getirdiler. O kadar sukrettim ki...
Ağrıma rağmen ona dokunmak istedim..
Çok tatlı buruşuk suratli bir bebek.
Çocuk doktoru görmüş acil bişey olsaymış kuvoze alacaklarmış. Şuan takip için kalp ve nabız izlenecek dediler...
Sabaha kadar onu emzirmek için uğraştım.
Gogsumu tutmadı.
Tutturamadım. Tuttugunda emmedi uyudu.
Gece birkez mama emdi. Sabah uyanınca normal odaya çıktık bebeğimle.

Gun icinde de emzirmeye calistim. Göğsüme mama damlatıp öyle bir yandan ben çenesini kv ise sırtını dürttu.
Bu süreçte çok agladi...
Kalan mamayı da kaşıkla yedirmeye çalıştık.
Dünden beri iki defa kaka yaptı.
Eşim bana çiçek alıp gelmiş odaya.
Onda olumlu değişmeler görüyorum.
Kv konusunda ise daha açık sözlüyüm.
Sütun yok sütun yok diyip duruyor
Ama benim elimde olan bişey değil.
Elektrikli göğüs pompası aldirixam eşime en azından anne sütü icebilsin göğsümun ucu düzelsin diye.
Kanamam fazla olmadi.
Tamamiyle dikiş seaaryanim. Yapıştırma değil..
Oğlumu bol bol kucağmda tutmaya çalışıyorum...

Yarın çocuk doktoru bebeğin hemanjiomu gerçekten o kdr büyük mu diye ultrasona sokacak.
Ona göre büyümesini engelleyecek tedavi başlanirmış.
Ben 'de taburcu olursam bebeği yenidogan servisine yatirabilirlermis...
Oğlundan ayrı kalmak istemiyorum.
Yürümek degilde
Yatıp kalkmak zor geliyor bana
Dua edin kızlar....
Yiyebildigim sadece sulu ve kıvamlı yiyecekler

Kızlar sancı nasıl oluyor adet ağrısı gibi kasıktan mı benim az önce kasılmam oldu belime vurdu duşa girdim düzeldi şimdi bir an doğuruyorum sandım eşimde yanımdaydı bu sefer kesin geliyor diyorum onada ama geçti :) şuan kıpır kıpır

Canım hem gecmıs olsun hem hayırlı olsun metak ettık senı cok sukur ıyısınız odanıza cıktınız Allah dahada ii etsın ınsallah zamanla sutunde cogalacak daha cok yenısınız sen bol bol su ıcmeye calıs sut sagma makınasıylada desteklersn bebısde kılosuda ii maşallah bundan snra artık kotu dusunme cok sukur ii olcak hersy

Canım inş sağlığına da kavuşur tez zamanda bebişin. Güzel olacak herşey sabret dua et olumlu düşün.

Canım benim çok geçmiş olsun sağsalim almışsın kucağına hayrlısı olsun umarım bebeğinde bir şey çıkmaz hayırlısyla evinize gidersiniz hep birlikte. Kv hiç takma duyma onu sen etkilenme
oğlunu düşün. Neler atlattın hala sütün yok diye baskı mı yapıyor dua edeceğine

Yok kuzum bende sezeryan olacağım kısmetse ama dr bey bize 16 temmuz’a gün verdi beklemeye devam 13 günümüz kaldı kısmetse
Ooo bayaa geç vermiş gününü.tatile gidecek olan senin doktordu sanırım.sağlıkla sıhhatle gelsinler de cnm ister 5i ister 16sı.sadece son günler geçmek bilmiyor.sen de bizden bol bol bilgi alırsın öyle düşün

Gözün aydın canım Allah sağlıkla sihatle büyütsün bebeğini inşallah , zor zamanlar atlatmışsın ama hepsi bir bir son bulur huzurla evinize dönersiniz inşallah .

benim dr değil tatile gidecek olan :) galiba böylesinin daha iyi olacağını düşünüyor aslında o tarihide ben sorunca verdi kendisi daha ses etmeyecekti galiba , dün kontrol vardı mesela sadece herşey yolunda haftaya görüşelim dedik o kadar :) artık haftaya bir açıklama yapar herhalde , kafamda deli sorular

Çok büyük geçmiş olsun atlattin sağ salim gerisi Allah'ın izniyle saglikls bir şekilde düzene girer canım bebiste yeni yeni alışıyor sütün var Allah'ın izniyle daha da olacak kendini bu şekilde motive et k.v sütün yok dedikçe Allahümme ya Vedud agzini bagla dilini tut de içinden bosver desin o sen aldırma emin ol gecicek inşAllah bebisin muayenesinde de olumlu seyler olur ...Tekrar geçmiş olsun gozunüz aydinolsun

Geçmiş olsun, gözünüz aydın bebeğinize kavuşturuz inşş sağlıkla eve dönüş yaparsınız her şey yoluna girer

Gerçekten zaman geçmiyor son günlerde :) sudan sebeplerle hep dışarı çıkıyorum , bol bol eş dostla görüşüyorum , gezecek halin yok aslında ama zaman geçirmeye çalısıyorum
Ben esim yokken yalniz cikmiyorum.Bir saatim bir saatimi tutmuyor .Her an bir sey olabilir diye .Bir de sicaktan cok bunaliyorum evin icinde .Yakinda park olsa giderim aslinda
Amin hepimizi inşallah. Hepsini yapıyorum. Bir an evvel kavuşmak istiyorum bebeğime gelişim olarak 1 hafta önde gidiyor korkuyorum süresi geçer de tehlikeli bir durumla karşı karşıya kalırız diye.
Doktora sık sık gidiyorsan korkma canim.

Canım geçmiş olsun, şükür ki bebeğini sağ Salim kucağına almışsın inşallah ultrasondan da güzel haberler alırsın. Kimseyi kafana takmamaya çalış bu süreçte stresten uzak tut kendini. Gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Hepimiz merak ediyorduk seni.

B Bugunneselibirgun canim gecmis olsun gozun aydin .Insallah sütun de gelcek.K.validen eve giderse soyle sana kayisi hosafi getirsin .Bir an once pompa temin et .Göğüs kremi de sür yara olmasin

Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…