Bende o ihtimale inanmak istiyorum ama sanirim gercek. Sabahtan beri camasir yika as yika bebegin dolabini sil onlarla ugrasiyorum. Daha donuyla duruyor. Ama ogluna sevdigi yemegi yaptığı icin gunun kahramani o olacak. Kaldirdi kiymetlisimi mutfaga gitti bakalim. Resmen dizi gibi izliyorum kendi hayatımı
Hamile olan biziz ama kafasi kaynanalarda. Sabah masada birsey eksik dedi esim benim yuzume bakiyorlar mal mal. Gidin mutfaktan alin. Bes kere masadn kalkmisim anasi dur ben getireyim ben zaten sizi beklemedim 10 da oturdum yedim bu ikinci kahvalti demedi. Evet evet sabah 8 de esime gelir gelmez kahvalti hazirlamis oda ben yatacagim dedi. Iyi ister benim yerimde yat ister karinin yaninda dedi. Oda buraya gelince dumurlara uğradı. Cayi da bin bes yuz kere isitmis 11 bucukta kalktık kahvalti masasininda yiyordu hâlâ. Caya suyu boca etti ben bunu icmem yenisini yapayim dedim amann ben zaten doydum diyor. B.k ye. Saat 4 oldu da daha yeni kaldirdi seyini yerden. Ay delirtecek beni her hareketi batiyor bana gitsin bi an evvel
@_FenikS_ Yok ya daha önceden geldi sofradan kaşık kaldırmadı yedi geçti odaya eline sağlık bile demedi. Ilkinde gelmişti 1 hafta karı koca tatil yaptilar giderkende bilet al bizde para yok dediler gittiler
eşim birdaha laf ederse uzun uzun bunları hatirlatirim ona sakın kafa sakın ortam istiyorum gelmesin kimse. Sense göndermeye çalış duası falan varsa istenmeyen misafir için bul oku hatta :)