2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Insan ne yapacağını sasiriyor demi :)Ben de ilk zamanlar yalniz çıkarmaya cesaret edemem sanirim. Nasil susturacagimi bilemem

Neler okuyorum neler. Telefonda herkese gobegi kocaman ama hala gezme peşinde evet evet 4 haftasi var deyip gülüyor. Cok degisik kufurler ogrendim insan demek ki olaylari yasadikca yeni kufurler geliştirebiliyor. Bugun telefonda birine 4 haftasi var ama agrisi da var her an gelebilir diyor. Noldu hani ilk gun iyiyse hemen giderim diyordu. Tabi rahat geldi burasi. Yarabbim ne olur al bunu al bunu buradan. Tezgah toplayan zabita gibi topla bunu gotur allahim. Amma da uyudunuz diyor birde sabah. Sen pazar guny dunya uyuma rekoru kirdin be allahin uyuşuğu. Yatalaklar bile daha az uyudu o gün[/QUOTE]
Allah sabır versin canım sana. Okudukça biz krizlere giriyoruz seni düşünemiyorum. Depresyon sebebi resmen kadın. İnşallah doğumdan sonra çok kalmaz.

Hayırlısıyla alırsın inşallah miniğini kucağına :)

Afilim92 canım benim hastane ısrarla 2 gün mama verdirtmedi bana eve gidince verdik. Tabi iki gün aç kalınca çocuk sarılık çıktı. Anne sütünden su geçmediği için dedi doktorumuz. Geldi az önce değeri yükselmiş dedi

shealemon canım bugün 5. Günümüz bebişimizin. Doktor kontrolü vardı ilk kendileri çağırdı zaten
Anne olarak Doğumdan bir sonraki hafta dedi kendi doktorum yani bu cuma geleceğim
Aile hekimi de 5. Gün de çağırıyor topuk kanı Almak için
Ben bugün doktora çok rahat geldim. İllaki azıcık ağrınız oluyor. Ama yavrumuz için değer.
Bir de tavsiyem bol yürüyün. Yürümezseniz toparlayamazsınız

Anladim canim insallah hemencik gecer .Evinizde hasret giderirsiniz.

Ben doyana kdr veriyorum. 60 lık hazırlayıp. Tabi kalan ziyan olmuyor bende, kalanı diğerine veriyorum. Bir tanesi emiyor ne kdr emdiğini bilmiyorum takip etmesi zor. Doyunca anlaşılıyor zaten. Doktora sormuştum bir üst limit var mı hani her şeyin fazlası zarar diye. Hyr doyana kdr yesinler dedi.

Canım çok sevindim sağlıkla kavuş inş sağ salim. Bizim de cuma kontrol var muhtemelen 9u 10u doğum. Sen 4 günlük anne olacaksın inş o zamanlara:)
İnilh cnm bi aksilik olmazsa.serklj olduğu İçin daha fazla bekletmek istemedi ki bu tarihler benim için bir mucizeydi zaten.bir an önce gelsin istiyordum,şimdi de ayrılmak istemiyorum.karnımdaki hareketlerini çok özlicem diyorum.Analık nasıl birşey yahu

Hayırlısıyla alırsın inşallah miniğini kucağına :)[/QUOTE
Sağol cnm inşlh hepimizin günleri yaklaştı artık.seninle günlerimiz aynıydı, sen normal Doğum mu yapacsksın

Kizlar merhaba, bebisim hareketleri azaldi gibi hissediyorum. Gobegim normalde dalga dalga olurdu simdi bikac tekme valla.agrim falan da yok ama tecrubesiz olmak ne kadar zormus
Çok yorulduğumda sıcakladığımda falan benim de öyle oluyor bebeğin hareketleri annenin keyifli olmasına çok bağlı bence

Kizlar sizin bebisleriniz de karninizda gerilip kasiliyor mu? Sabahlari iyiyim ama aksam olunca iyice geriliyor beni de geriyor artik biri igne batirsa da patlasam diyorum ya uzansam da ayni. Artik sigmiyorsun iceri işte çik bir an evvel ya

Kizlar sizin bebisleriniz de karninizda gerilip kasiliyor mu? Sabahlari iyiyim ama aksam olunca iyice geriliyor beni de geriyor artik biri igne batirsa da patlasam diyorum ya uzansam da ayni. Artik sigmiyorsun iceri işte çik bir an evvel ya
Poposunu saga dayiyor .Elleri tee yan taraflarda yumruk yapmis. Konusunca hemen duzeliyor ya da dokununca kaciyor,nereye kacabilecekse

Bizimde aynı canim son kontrol sabah 9:20de randevu aldik
Benimde yarın kontrolüm var ama sizin gbi son degil daha var iki hafta zaman gcmıor bende sıcakdan bunaldım vajınada ara ara baskımı oluor yanma olcak gbı oluor wc ye gdıorum yanma yok degısık bsy ilk gebelik tecrubesızım anlamıorm yarın doktorum tahlıl ıstıycekmıs aç gtmem lazım bu sıcakta nasıl olck ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…