2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilk bir hafta 15 dakika emzirme ve 20cc mama ile başlamıştık ama her emzirmede mama vermiyorduk bir emzirmeyi boş geciyorduk 2. Hafta 30cc mamaya çıktık. Moralini bozma bir çoğumuzun sütü yetmiyor ilerleyen haftalarda daha çok sütümüz olacak inşallah daha çok yeniyiz.

Kizlar esim isten gelince kos hemen muttfaga git kokla dedim. Kostu bakti hep bi boyle dedi evet dedim. Ben ama simdi dersem sen sikayet etmia gibi olursun demeyeyim yarin uyaririm dedi. Ama sonra annesi bi sey icin cagirdi tekrar girince anne genzim yandi icerken balkona cikinca kapiyi kapat dedi. Iyi iyu ben disarda icerim her seferinde cikarim sorun degil iyi iyi siz zehirlenmeyin dedi. Birde arada sipa lafi geçti mi ama emin degilim birsey demeyecegim o yuzden ona. Allah dualari kabul etti hepiniz sagolun yoldaslar insallah darisi diger olaylarin basina. Anne sana yatak indireyim koltuk rahat degilse dedi oluuuurrrr dedi. Allahim ne olur kalmasin ya

Merhaba bebişlerine kavuşan ve de kavuşmak için gün sayan sevgili anneler. Doğan bebişlere Allahtan analı babalı büyümeyi nasip etmesini diliyorum. Annemi kaybettiğimden beri aktif olarak katılamadım ara ara baktım kimler ne durumda diye. Rabbim herkesin tüm sıkıntılarına derman versin mutluluklarımızı da daim etsin inşallah.

Insallah amin .Dogum yaptınız mi ?

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun canımm

ilk günler en fazla 30 içer zaten canım. benimki ilk gün 15 cc bile içemiyordu işte ilk hafa 30 içti diyebilirim şimdi iki hafta doldu 60 civarı içiyor

Sezeryan olan anneler 1hafta snra doktor sızı kontrole cagırdıgında bı işlem ypıormu dıkıslere falan ?
Benim bu cuma bir hafta dolduğu için kontrolüm var. Yaram da bir yapıştırıcı var onu çıkartacağını söylemişti. Bir de jel yazdı onu aldık. İz kalmasın diye onu süreceğim o günden sonra da

Başın sağolsun canım.

Iz icin yazdigi sey dermatix mi acaba ?

Ay canım ne kadar ikiyüzlü insanlar var Allah yardımcın olsun. Bu dua biliyorum istemediğine okuyunca senden uzaklaşırmış arada okuyup üfle istersen kötü bişe değil Allah ın ayetleri

Yok kuzum bende sezeryan olacağım kısmetse ama dr bey bize 16 temmuz’a gün verdi beklemeye devam 13 günümüz kaldı kısmetse

Yok kuzum bende sezeryan olacağım kısmetse ama dr bey bize 16 temmuz’a gün verdi beklemeye devam 13 günümüz kaldı kısmetse
Benim de 16 -18 arasi .Son zamanlar vakit gecmiyormus gercekten .Hazirliklar da bitti oyalanacak bir sey de yok .

Valla ben de dua ediyorum ağrım geri gelsin diye ama sadece geceleri adet ağrısı gibi ağrım oluyor ayaklaninca geçiyor , ben ilk hamileliğimde bu hafta doğum yapmıştım kızım 39+2 de dünyaya gelmişti yani yarın :)

Yok canım beklemedeyim dün nstde sancım çıkınca muayene ettiler açılma yeni başlamış 1 cm. Tahmini ne kadar sürer bilmiyorum ilk doğumum olacak.
Hizlandirici seyler uygulayabilirsin .Merdiven inip cikmak ,yürüyüş ,comelme ,hurma yemek gibi .Allah sag salim kavustursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…