2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canim. Merak ettik seni. İlk zamanlar emzirmeyle ilgili okudugum kadariyla burdaki herkes zorlandi ve zorlaniyor o yuzden kendini kotu suclu hissetme. Oyle foşur foşur sütü gelen duvardan duvara fışkırtan yok yani. İnsallah bebis de iyidir hep beraber evinize donersiniz.

Benim kızım sadice 15 cc ye ihtiyac duyuyordu emdikden sonra tam 75 cc süt içmeliydi her öğunde yoska ağlama krizine giriyordu, deniyerek bileceksin canım her bebek farkli senin sütünün ne kadar olduğuda önemli.

Evde temizlendiğine göre artık doğurmama engel birşey yok :))
Evet tekrar kirlenmeden doğurmalıyız
Ben her gün oturma odasına çubuk süpürge tutuyorum .Su kuş öldürdü beni tuyleri dökülüyor. Simdi de bizle cerez yiyor .Bir de alip kaçırıyor baska yere

B Bugunneselibirgun geçmiş olsun canm güle güle büyütün yavrunuzu inşallah ultrasonda da önemli bişey çıkmaz dualarımz seninle.. S Shezofren88 ev temizlenince bi rahatlama oluyor dimi bende bugün hastane çantamı ikramlıkları tamamladm çikolatamıda sipariş ettm mi cumartesiyi gönül rahatlığyla beklicem artık.. telaşeden durumun farkına varamadm ama 3 günüm kaldı

Bugun esimi aradim canim cok skldı .Oglusum doğsun yalniz kalmayayim dedim .Bi dur daha kilo alcak diyor
bize de hemsire ben 42.haftada dogurdum dedi, esim de oh ne guzel kalabildigi kadar kalsin faydadir diyor guler misin aglar misin biz de yeter ki dogsalar artik diyoruz

B Bugunneselibirgun canim cok gecmiş olsun, ve hayırli olsun inşallah yakında eve dönersiniz, bebeğin eşinle sana uğur getirdi bundan sonra umarım cok güzel hayatıniz olsun, kv hiç takma daha sütün kolostrum 1-2 damla bile bebeğne yeter yakında coğalıcak benimde öyleydi kızımda sağdığımda 1_2 damla zor cıkıyordu 10 gün sonra 100 cc den fazla oluyordu 1 goğsümde sende bol bol emzir emzirdikden sonra sağ, en cok memeden emzirmeye calış.
İnan sütün gelicek, emzirirken susuyorsan bir de bilki sütün var ve artiyor.

Offf
nerde canim

Gorsen kv mamaya yüklenmemi istiyor
Bende kızıyorum
Yok üç tane buyuttum diyor
Sinir oldum illa emzirip ondan sonra mama vereceksem vermeliyim diyorum
Anlamiyor

Offf
nerde canim

Bende kızıyorum
Anlamiyor
Canım hayırlısı olsun ve çok büyük geçmiş olsun canım. Herşey güzel olacak. Kv yi takma kafana hatta hiç kimseyi takma. Sadece bebeğini düşün.

Evet tekrar kirlenmeden doğurmalıyız
Ben her gün oturma odasına çubuk süpürge tutuyorum .Su kuş öldürdü beni tuyleri dökülüyor. Simdi de bizle cerez yiyor .Bir de alip kaçırıyor baska yere
Bakalım kirletmeden ne kadar dayanabilicez :) oda küçük bi çocuk yani yaramaz şey :))
Dün squat yaparken annem ay ay yapma diyordu bugün akşam geldi anneanneeem hadi gel artık diyor temizlik bitti ya

Benimde cuma randevum var ayın 7si ya da 9una gün verecek sezeryan için aynı zamanlarda kucağımıza alacağız inşallah
Hadi inşallah canım. Senin normal doğumun benden 9 gün önce aslında. 9 unuygun olcak sana da heralde. Benim hareketler yavaşladı diye 9 una çekti doğumu. Hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişlerimizi .

Kızlar bişey söleyin sapsarı akıntım war enfeksion olabılır mı ıdrar yaparken yanma yok ama otururken bı tuaf hıssedıorm ıdrar warmıs gbı yoksa normal mı bu

Kızlar bişey söleyin sapsarı akıntım war enfeksion olabılır mı ıdrar yaparken yanma yok ama otururken bı tuaf hıssedıorm ıdrar warmıs gbı yoksa normal mı bu
Cnm o durum bende de var her kalkmaya suyum geldi sanıyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek

Bu haftalarda akıntı oluyor. İdrar hissi de bebeğin başı aşağıya bası yapıyorsa ondan olabiliyor. Bebek dönmüştür muhtemelen kasıklara baskı yapıyor.

Offf
nerde canim

Bende kızıyorum
Anlamiyor
Canim sakın izin verme fazla mama vermesne, onun dediğni yapsan'da yapmasan'da hep her şeyin suclusu sen olucaksın, öyle dediğinde de sen kendi cocuğnu buyutun burak bende kendimkini buyutuyum de,
anlamiycak muhtemel yine.
Biliyorsun bendede ayni model kv var
seni cok iyi anliyorum, kendi bildiğni yap hep, ben kv dediğni harfi harfine yapdim hep sonuc: en ufak problemde suclu yine benim
hep inkar ediyor yapdığını soylediğni 1 soz desem 10 sözü önüme koyar. sonra geline bir söz bile diyemiyorum hemen başlıyor saygısızca konuşmaya, bende saygı bozulmasın diye susuyorum der. anlıycağın eşin yanında yokken kesinlikle onu dinleme eşin yanındaykende evet annecim tabi anecim de, seni iyi bilsin hep araniza girmesine izin verme.
Herşey yoluna girecek inşallah sabir et biraz canım herşey güzel olucak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…