- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.201
Hayırlı olsun. Sanada geçmiş olsun.Kızlar pazar günü geceden beri bişey yemedim pzt günü sezaryana alınacağım için.
Saat 3 u çeyrek gece alindim. Spinal oldum.
Ilk iğnede uyusmadim. Tekrar iğne yaptılar..
Sonra 5 buçukta yoğun bakımdaydim ama çok bitkindim. Ağrılarım sızılarım çok fazlaydi kimseyi gözüm görmedi.
Beni cikarirlerken oğlumu gösterdiler. Kuvoze alinacagi icin ciplqkti. Bes vardi . Beni görür görmez hareketlendi.
Son 1 aydır vitamin tüketmiyordum bebegim 3370 gram 49 cm doğmuş
Yoğun bakımda ağrılar sızılar herneyse atlattım.
6. 30 gibi akşam bebeğimi getirdiler. O kadar sukrettim ki...
Ağrıma rağmen ona dokunmak istedim..
Çok tatlı buruşuk suratli bir bebek.
Çocuk doktoru görmüş acil bişey olsaymış kuvoze alacaklarmış. Şuan takip için kalp ve nabız izlenecek dediler...
Sabaha kadar onu emzirmek için uğraştım.
Gogsumu tutmadı.
Tutturamadım. Tuttugunda emmedi uyudu.
Gece birkez mama emdi. Sabah uyanınca normal odaya çıktık bebeğimle.
Gun icinde de emzirmeye calistim. Göğsüme mama damlatıp öyle bir yandan ben çenesini kv ise sırtını dürttu.
Bu süreçte çok agladi...
Kalan mamayı da kaşıkla yedirmeye çalıştık.
Dünden beri iki defa kaka yaptı.
Eşim bana çiçek alıp gelmiş odaya.
Onda olumlu değişmeler görüyorum.
Kv konusunda ise daha açık sözlüyüm.
Sütun yok sütun yok diyip duruyor
Ama benim elimde olan bişey değil.
Elektrikli göğüs pompası aldirixam eşime en azından anne sütü icebilsin göğsümun ucu düzelsin diye.
Kanamam fazla olmadi.
Tamamiyle dikiş seaaryanim. Yapıştırma değil..
Oğlumu bol bol kucağmda tutmaya çalışıyorum...
Yarın çocuk doktoru bebeğin hemanjiomu gerçekten o kdr büyük mu diye ultrasona sokacak.
Ona göre büyümesini engelleyecek tedavi başlanirmış.
Ben 'de taburcu olursam bebeği yenidogan servisine yatirabilirlermis...
Oğlundan ayrı kalmak istemiyorum.
Yürümek degilde
Yatıp kalkmak zor geliyor bana
Dua edin kızlar....
Yiyebildigim sadece sulu ve kıvamlı yiyecekler
Merhaba bebişlerine kavuşan ve de kavuşmak için gün sayan sevgili anneler. Doğan bebişlere Allahtan analı babalı büyümeyi nasip etmesini diliyorum. Annemi kaybettiğimden beri aktif olarak katılamadım ara ara baktım kimler ne durumda diye. Rabbim herkesin tüm sıkıntılarına derman versin mutluluklarımızı da daim etsin inşallah.
Kıyamam yaaa yavruya... ama senin hatan yok ki? Sıkınca süt geliyorsa vardir diye düşünür insan? Bakalim bundan sonra me yapacak bebis insallah iyi olurZaten emdikten sonra 15-20 cc anca içmiştir canım. Oda çok az geldi nedense. Doymamış gibi hissediyorum ben verdim ağzına o çıkardı son zaman.
Sıkınca süt geliyordu ben o kadar emmeye kilo almasını beklerken aç kalmış ona çok üzüldüm. Boncuk boncuk gözyaşları döktü dünden beri. Hastanede bi ara çok ağlayınca ebe süt az geliyor olabilir mama verelim dedi mamayı almamıştı orda bende rahattım geliyor diye.
Cok gecmis olsun canim... hayirli ugurlu olsun bebegin allah anali babali büyütsün... insallah herhangi bir sorun yasamadan alip cikarsin oglunu hastaneden....kv yide bosver ya neler yaptilar az öte dursunlar....Kızlar pazar günü geceden beri bişey yemedim pzt günü sezaryana alınacağım için.
Saat 3 u çeyrek gece alindim. Spinal oldum.
Ilk iğnede uyusmadim. Tekrar iğne yaptılar..
Sonra 5 buçukta yoğun bakımdaydim ama çok bitkindim. Ağrılarım sızılarım çok fazlaydi kimseyi gözüm görmedi.
Beni cikarirlerken oğlumu gösterdiler. Kuvoze alinacagi icin ciplqkti. Bes vardi . Beni görür görmez hareketlendi.
Son 1 aydır vitamin tüketmiyordum bebegim 3370 gram 49 cm doğmuş
Yoğun bakımda ağrılar sızılar herneyse atlattım.
6. 30 gibi akşam bebeğimi getirdiler. O kadar sukrettim ki...
Ağrıma rağmen ona dokunmak istedim..
Çok tatlı buruşuk suratli bir bebek.
Çocuk doktoru görmüş acil bişey olsaymış kuvoze alacaklarmış. Şuan takip için kalp ve nabız izlenecek dediler...
Sabaha kadar onu emzirmek için uğraştım.
Gogsumu tutmadı.
Tutturamadım. Tuttugunda emmedi uyudu.
Gece birkez mama emdi. Sabah uyanınca normal odaya çıktık bebeğimle.
Gun icinde de emzirmeye calistim. Göğsüme mama damlatıp öyle bir yandan ben çenesini kv ise sırtını dürttu.
Bu süreçte çok agladi...
Kalan mamayı da kaşıkla yedirmeye çalıştık.
Dünden beri iki defa kaka yaptı.
Eşim bana çiçek alıp gelmiş odaya.
Onda olumlu değişmeler görüyorum.
Kv konusunda ise daha açık sözlüyüm.
Sütun yok sütun yok diyip duruyor
Ama benim elimde olan bişey değil.
Elektrikli göğüs pompası aldirixam eşime en azından anne sütü icebilsin göğsümun ucu düzelsin diye.
Kanamam fazla olmadi.
Tamamiyle dikiş seaaryanim. Yapıştırma değil..
Oğlumu bol bol kucağmda tutmaya çalışıyorum...
Yarın çocuk doktoru bebeğin hemanjiomu gerçekten o kdr büyük mu diye ultrasona sokacak.
Ona göre büyümesini engelleyecek tedavi başlanirmış.
Ben 'de taburcu olursam bebeği yenidogan servisine yatirabilirlermis...
Oğlundan ayrı kalmak istemiyorum.
Yürümek degilde
Yatıp kalkmak zor geliyor bana
Dua edin kızlar....
Yiyebildigim sadece sulu ve kıvamlı yiyecekler
Cok gecmis olsun. .kızlar alintilayamadim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. .
Bugün oğlumu yoğunbakima aldılar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bebegimdede CRP yüksek çıkmış tekrar tahlil yaptılar değeri artmış enfeksiyon sebebiyle yatirdilar 3-4 gün surermis ben çok kötü oldum ağlamaya başladım onu hastanede bırakacağım için ..
süt sagma makinası ile sagiyorum 3 saatte bir ogluma gönderiyorum bende yarin sabah hastaneden cikacagim
inşallah tedavisi daha kısa sürer biran önce ona kavusuruz.
Her yeri temizledi canım bi yatakodasına girmesini istemediğim için orayı annem ve eşim temizlemişti sadece oraya girmediTam günde nereleri temizliyor canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce kavuşursunuz birbirinize. Enfeksiyon tedavisi bebeklerde uzun sürmüyor genelde, strese girmemeye çalış ki sütünle beslensin bebeğin daha çabuk toparlarkızlar alintilayamadim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. .
Bugün oğlumu yoğunbakima aldılar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bebegimdede CRP yüksek çıkmış tekrar tahlil yaptılar değeri artmış enfeksiyon sebebiyle yatirdilar 3-4 gün surermis ben çok kötü oldum ağlamaya başladım onu hastanede bırakacağım için ..
süt sagma makinası ile sagiyorum 3 saatte bir ogluma gönderiyorum bende yarin sabah hastaneden cikacagim
inşallah tedavisi daha kısa sürer biran önce ona kavusuruz.
Canım yerde oturmak pelvis kaslarını çalıştırıyor o yüzden açılma ve kasılma daha sık oluyor mümkün olduğu kadar oturmamaya çalış.Kizlar aksam cok bunaldim .Esim gezdireyim dedi. Ben üşendim giyinmeye falan .Neyse jenga oynayalim dedik .Yere serdik yarim saat filan yerde oturdum. Su an alt kisimlarda müthiş batmalar var.Hemen yataga uzandim gecsin diye bekliyorum.Bebek de cok hareketli canimi yakiyor .Napiyor kanala mi giriyor anlamiyorum.
Inşallah canım bugün mamadan sonra sakinleşti kuzucumKıyamam yaaa yavruya... ama senin hatan yok ki? Sıkınca süt geliyorsa vardir diye düşünür insan? Bakalim bundan sonra me yapacak bebis insallah iyi olur
Cok gecmis olsun canim... hayirli ugurlu olsun bebegin allah anali babali büyütsün... insallah herhangi bir sorun yasamadan alip cikarsin oglunu hastaneden....kv yide bosver ya neler yaptilar az öte dursunlar....
Cok gecmis olsun. .
Canım şehre göre değişiyor ben izmitte 140 veriyorum tek kadına tüm gün. Şirketler 2 kadın gönderiyor pahalı oluyor ve ben sevmiyorum şirketleri.Kızlar eve temizliğe gelen kadına ne kadar veriyorsunuz?
Ben doyana kdr veriyorum. 60 lık hazırlayıp. Tabi kalan ziyan olmuyor bende, kalanı diğerine veriyorum. Bir tanesi emiyor ne kdr emdiğini bilmiyorum takip etmesi zor. Doyunca anlaşılıyor zaten. Doktora sormuştum bir üst limit var mı hani her şeyin fazlası zarar diye. Hyr doyana kdr yesinler dedi.
Ilk bir hafta 15 dakika emzirme ve 20cc mama ile başlamıştık ama her emzirmede mama vermiyorduk bir emzirmeyi boş geciyorduk 2. Hafta 30cc mamaya çıktık. Moralini bozma bir çoğumuzun sütü yetmiyor ilerleyen haftalarda daha çok sütümüz olacak inşallah daha çok yeniyiz.
ilk günler en fazla 30 içer zaten canım. benimki ilk gün 15 cc bile içemiyordu işte ilk hafa 30 içti diyebilirim şimdi iki hafta doldu 60 civarı içiyor
Bende 30 cc hazırlıycam kızlar lazım olursa hemen yaparım zaten. Bu arada sma aldım o panikle araştıramadım umarım iyidir.Benim kızım sadice 15 cc ye ihtiyac duyuyordu emdikden sonra tam 75 cc süt içmeliydi her öğunde yoska ağlama krizine giriyordu, deniyerek bileceksin canım her bebek farkli senin sütünün ne kadar olduğuda önemli.
Sağol canım Allah eksikliklerini göstermesin kimselere çok zor.Başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin
Amin canım çok sağol hangi yaşta olursak olalım annelere ihtiyaç hiç bitmiyor.Başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin
Benimde plasentada yaşlanma vardı o artmış bebeği beslemiyor artık dedi birde tüp bebek olunca gününü beklemeyecek. Sağsalim doğsunlarda dışarda büyütürüz artık zor kısımları atlattık hayırlısıylaHadi inşallah canım. Senin normal doğumun benden 9 gün önce aslında. 9 unuygun olcak sana da heralde. Benim hareketler yavaşladı diye 9 una çekti doğumu. Hayırlısı ile kucağımıza alalım bebişlerimizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?