2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun. Sanada geçmiş olsun.
İnşallah oglunun hastaneye yatmasina gerek kalmadan sağ salim evinize gidersiniz

kızlar alintilayamadim güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. .
Bugün oğlumu yoğunbakima aldılar bende idrar yolu enfeksiyonu vardı bebegimdede CRP yüksek çıkmış tekrar tahlil yaptılar değeri artmış enfeksiyon sebebiyle yatirdilar 3-4 gün surermis ben çok kötü oldum ağlamaya başladım onu hastanede bırakacağım için ..
süt sagma makinası ile sagiyorum 3 saatte bir ogluma gönderiyorum bende yarin sabah hastaneden cikacagim
inşallah tedavisi daha kısa sürer biran önce ona kavusuruz.

Başınız sağolsun canım. Allah sabırlar versin

Kizlar aksam cok bunaldim .Esim gezdireyim dedi. Ben üşendim giyinmeye falan .Neyse jenga oynayalim dedik .Yere serdik yarim saat filan yerde oturdum. Su an alt kisimlarda müthiş batmalar var.Hemen yataga uzandim gecsin diye bekliyorum.Bebek de cok hareketli canimi yakiyor .Napiyor kanala mi giriyor anlamiyorum.

Kıyamam yaaa yavruya... ama senin hatan yok ki? Sıkınca süt geliyorsa vardir diye düşünür insan? Bakalim bundan sonra me yapacak bebis insallah iyi olur

Cok gecmis olsun canim... hayirli ugurlu olsun bebegin allah anali babali büyütsün... insallah herhangi bir sorun yasamadan alip cikarsin oglunu hastaneden....kv yide bosver ya neler yaptilar az öte dursunlar....

Cok gecmis olsun. .

Çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce kavuşursunuz birbirinize. Enfeksiyon tedavisi bebeklerde uzun sürmüyor genelde, strese girmemeye çalış ki sütünle beslensin bebeğin daha çabuk toparlar
Canım yerde oturmak pelvis kaslarını çalıştırıyor o yüzden açılma ve kasılma daha sık oluyor mümkün olduğu kadar oturmamaya çalış.

Doktora sık sık gidiyorsan korkma canim.[/QUOTE]

Kendi doktorum senelik izne çıktı. İki haftadır yok 9unda dönecekmiş başka drlara muayene oldum da ilgisizlerdi pek memnun kalmadım kafam soru işaretleriyle doldu. Perşembe günü başka bi dra daha gideceğim. Kafamda cevaplamayı bekleyen bir ton soru var.

Günlerce diş ağrısıyla boğuşup bakamadım kızlar, sonrasında suyum sızdırdı doğum başladı bebek doğdu derken şimdide bebekle ilgilendiğim için pek bakamıyorum. Arada bir girip okumaya çalışıyorum 2-3 sayfa okusam illa bişey çıkıyor. Son günlerde pek takip edemedim aklım sizde. Doğum yapanlar hayırlı olsun onun dışında herkes iyidir umarım. Herkese kolay doğumlar şimdiden :)

Inşallah canım bugün mamadan sonra sakinleşti kuzucum

ilk günler en fazla 30 içer zaten canım. benimki ilk gün 15 cc bile içemiyordu işte ilk hafa 30 içti diyebilirim şimdi iki hafta doldu 60 civarı içiyor

Benim kızım sadice 15 cc ye ihtiyac duyuyordu emdikden sonra tam 75 cc süt içmeliydi her öğunde yoska ağlama krizine giriyordu, deniyerek bileceksin canım her bebek farkli senin sütünün ne kadar olduğuda önemli.
Bende 30 cc hazırlıycam kızlar lazım olursa hemen yaparım zaten. Bu arada sma aldım o panikle araştıramadım umarım iyidir.

Sagolun kızlar. Kv. 'yi takmamaya çalışıyorum.
Ağrılarım çok fazla. Eve geçince ne yapcam bilmiyorum.
Kv gel ben evde sana bakayım diyor bende yok diyorum rahat edemedigimi söyledim zaten.
Asla yanında durmak istemiyorum bana bir yardımı yok zaten.
Bebeğe benim yapacağım şeyleri yapıp bana çöp attirma yatak duzelttirme işlerini bırakıyor. Bende yapmıyorum. Benim görevim bebegim...

Kızlar süt konusunda sikintiliyiz.Annem yavaş akmli biberon almıştı.
Doktorlar bir gran süt yok sende dedi. Bir ölçü verdi o kadar mutlaka emzirdikten sonra icir dedi.
Normalde kaşıkla icir dedi
Ama biz kaşıkla içirdik gün boyu. En son biberonla içirdik artık...

Çatladı resmen ağlamaktan...
Eşime humana çay.
Rezene aldırdım..
Pompa da aldircam

Benimde plasentada yaşlanma vardı o artmış bebeği beslemiyor artık dedi birde tüp bebek olunca gününü beklemeyecek. Sağsalim doğsunlarda dışarda büyütürüz artık zor kısımları atlattık hayırlısıyla

Kızlarr yarın eşimin bi arkadaşı fotoğraf çekimi yapacak aklıma balon ultrason resmi patik ve tulum geldi başka yanıma ne alablrm. Birde çekim yapan arkadşlar tavsiyenz var mı şunu yapın diyeblceğinz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…