- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.221
Amin canım çok sağol hangi yaşta olursak olalım annelere ihtiyaç hiç bitmiyor.
Ben de dün yaptırdım arkadaşıma canım, yanıma iki normal ultrason bir tane de renkli ultrason aldım, ultrasonlar için dekoratif ip ve mandal aldım. Onları astık ipe hem ağaç dalında hem de bizim elimizde çekti. Papyon, gömlek, ayakkabı, araba aldım. Bir de lohusa tacı ve kemer.Kızlarr yarın eşimin bi arkadaşı fotoğraf çekimi yapacak aklıma balon ultrason resmi patik ve tulum geldi başka yanıma ne alablrm. Birde çekim yapan arkadşlar tavsiyenz var mı şunu yapın diyeblceğinz?
Sagolun kızlar. Kv. 'yi takmamaya çalışıyorum.
Ağrılarım çok fazla. Eve geçince ne yapcam bilmiyorum.
Kv gel ben evde sana bakayım diyor bende yok diyorum rahat edemedigimi söyledim zaten.
Asla yanında durmak istemiyorum bana bir yardımı yok zaten.
Bebeğe benim yapacağım şeyleri yapıp bana çöp attirma yatak duzelttirme işlerini bırakıyor. Bende yapmıyorum. Benim görevim bebegim...
Kızlar süt konusunda sikintiliyiz.Annem yavaş akmli biberon almıştı.
Doktorlar bir gran süt yok sende dedi. Bir ölçü verdi o kadar mutlaka emzirdikten sonra icir dedi.
Normalde kaşıkla icir dedi
Ama biz kaşıkla içirdik gün boyu. En son biberonla içirdik artık...
Çatladı resmen ağlamaktan...
Eşime humana çay.
Rezene aldırdım..
Pompa da aldircam
Bnde sorcm cnm yarın merak ettm tit wersem cıkarmı kültür mü gene wermek gerekCnm o durum bende de var her kalkmaya suyum geldi sanıyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek
Baskıdan dolayı sapsarı akıntı olurmu ınsallah ondandr enfeksıon warsa hıc cekılmez yaBu haftalarda akıntı oluyor. İdrar hissi de bebeğin başı aşağıya bası yapıyorsa ondan olabiliyor. Bebek dönmüştür muhtemelen kasıklara baskı yapıyor.
Bebeğin doğum kanalına girip girmediğini anlayabilmemiz mümkün mü belirti veriyor mu? Allah bir avazda kurtarsın canım kolaycacık kavuş miniğine inşallah.İyi geceler kızlar
Bugun 37+6 olduk akşam üzeri 8 gibi pembemsi bir akıntı geldi ara ara devam ediyor ama kırmızı değil sanırım mutlak sona yaklaştım heyecan ve stres ister istemez sardı hafif ağrılarım var acıkcası bu sancı dedikleri şey ne kadar şiddetli bilemediğimden bir yorum yapamayacağım . Her ihtimale karşı acile gittim ultrasonda bebek iyi durumdaydı doğum kanalı girmiş gittiğim hastanede gece olduğu için nst doğumhanedeydi nöbetçi dr nst görmek istedi ama içerde doğum sancısı çeken bir bayan olduğu için psikolojim etkilenmesin diye yaptırmadım zaten inlemeleri etkilenmeyecek gibide değildi yarın kendi dpktorumla iletişime geçeceğim dua edinde sağ sağlim bir avazda kavuşayım oğluma
Aaa gözünaydın canım ii olunca gel anlat merakla beklıoruz nasıl olduKizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
Bosver cevap verme konussun dursun sen bildigini yapOfff
nerde canim
Gorsen kv mamaya yüklenmemi istiyor
Bende kızıyorum
Yok üç tane buyuttum diyor
Sinir oldum illa emzirip ondan sonra mama vereceksem vermeliyim diyorum
Anlamiyor
gözünaydın canım iyisinizdir inşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza :)Kizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
inşallah canım içime su serptin inşallah uzun surmezÇok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce kavuşursunuz birbirinize. Enfeksiyon tedavisi bebeklerde uzun sürmüyor genelde, strese girmemeye çalış ki sütünle beslensin bebeğin daha çabuk toparlar
Canım yerde oturmak pelvis kaslarını çalıştırıyor o yüzden açılma ve kasılma daha sık oluyor mümkün olduğu kadar oturmamaya çalış.
Dediğin gibi doğum yakinİyi geceler kızlar
Bugun 37+6 olduk akşam üzeri 8 gibi pembemsi bir akıntı geldi ara ara devam ediyor ama kırmızı değil sanırım mutlak sona yaklaştım heyecan ve stres ister istemez sardı hafif ağrılarım var acıkcası bu sancı dedikleri şey ne kadar şiddetli bilemediğimden bir yorum yapamayacağım . Her ihtimale karşı acile gittim ultrasonda bebek iyi durumdaydı doğum kanalı girmiş gittiğim hastanede gece olduğu için nst doğumhanedeydi nöbetçi dr nst görmek istedi ama içerde doğum sancısı çeken bir bayan olduğu için psikolojim etkilenmesin diye yaptırmadım zaten inlemeleri etkilenmeyecek gibide değildi yarın kendi dpktorumla iletişime geçeceğim dua edinde sağ sağlim bir avazda kavuşayım oğluma
Hayırlı olsun...Bebegim uyumuşken yazayım kizlar. Iki gündür yazıyordum burayada zaten ağrı kasılma çoktu diye ben hurma çok yedim o tetikledi diye düşünüyorum. Akşam misafirliğe çağırdılar baktım rahatsizim eşim acile gidelim dedi gittik açılma yok nst takıldı sancılar düzenli ve 100 75 arası inip çıkıyor. Ebe doktoru çağırdı ultrason yapıldı direk sezeryan dedi zaten şoka uğradım. Eşim arkadaşımı almaya gitti çocukları başka bir akrabaya birakti çantaları alıp gelene kadar sezeryana girdim. Ciktigimda oda dolmuş kimse gelmicekti guya herkes gelmis :) uyanmam 1 saat kadar surdu o ara bebegi mememe sokmuslar agliyordu ama algilayamiyorum tabi :) uyandim emzirme fasillari uyanmiyor birturlu oglum baya uykucu cikti :) simdiden bir takim kirlendi bile fazlaca koyun. 1 saate yurutecekler cok sukur iyiyim agrim yok depend yalan oldu cit citli bez aldirdilar esime. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Bebegim yanımda mışıl mışıl uyuyor ara sıra aranıyor:) rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, gün sayan diğer anne adaylarimizi da sağlıcakla bebeklerine kavustursun inşallah. Unutmadan genel anestezi oldum ve şimdilik memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?