2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım biberon verme kasik ver enjektor aldır
ben dün gece hastanede duş aldım sende al alamiyorsan bile sıcak suyla göğüslerini yıka bol su iç sütun gelir sütum yok deme emdikten sonra gelecek birileride sütun yok dese bile takma insan bu zamanlarda takılıyor ama takma sezeryanda iki gün süt gelmiyor zaten

bende hastaneye gelmeden bir gece önce hazırladım şimdi hastanede içiyorum sutum geldi hemde güzel tuvalete çıkarıyor sezeryandan sonra tuvalete çıkmak önemli ya hemen çıktım

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Allah'tan sabır diliyorum size.

Güle güle büyütün bebeğinizi. sağlıkla uzun ömürler diliyorum :)

Geçmiş olsun canım, hemen toparlarsın inşallah bebeğini kucağına aldın ya gerisi boş..
kimseyi sallama bebeğinden başka :) Güle güle büyütün bebeğinizi.

Kaşıkla yiyemiyor canım
Enjektör mu isteyeym ...
Biberonla devam ediyoruz
Zaten kv boyleyken bile zorluyor beni..

Sutum gelsin diye uğraşıyoruz ama suanbbisey yok bebegim ilk gün göre daha iyi tutuyor memeyi.

Günaydın anneler..
Bir sorum olucak rahim agzi sebebiyle progestan kullanan var mi aranizda? Var ise kacinci haftada birakmanizi soyledi doktorunuz?

Ayyy günümüz aynı senle acaba benimki de gelir mi bu hafta dünden beri aralıklı ağrılarim var ama gelip gidiyor ya bir de kafasını hissetmiş ne kadar heyecanlı muayene ederken canın yandi mi peki açılmaya bakarken

Maşallah sana canım Rabbim nazarlardan korusun her ikinizi inşallah gözün aydın tebrik ederim çok şükür kavuştun artık bebeğine Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah çıt çıtlı bezden ben de koydum 2 tane ne olur ne olmaz diye zaten çantamda yok yok 1 haftalık tatile gider gibi hazırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…