- 12 Nisan 2009
- 8.334
- 29.412
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.241
benimde Depend çok işime yaradı eve cikincada kullanırım sanırım çok rahat hasta bezi gibide değilD
Hayırlı olsun...
Depend kullanilmamali miymis
Ben depend kullanıyorum
Ilk gün sargi bezi koyduk.
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallahKizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
sma iyi bir mama canimBende 30 cc hazırlıycam kızlar lazım olursa hemen yaparım zaten. Bu arada sma aldım o panikle araştıramadım umarım iyidir.
canım biberon verme kasik ver enjektor aldırSagolun kızlar. Kv. 'yi takmamaya çalışıyorum.
Ağrılarım çok fazla. Eve geçince ne yapcam bilmiyorum.
Kv gel ben evde sana bakayım diyor bende yok diyorum rahat edemedigimi söyledim zaten.
Asla yanında durmak istemiyorum bana bir yardımı yok zaten.
Bebeğe benim yapacağım şeyleri yapıp bana çöp attirma yatak duzelttirme işlerini bırakıyor. Bende yapmıyorum. Benim görevim bebegim...
Kızlar süt konusunda sikintiliyiz.Annem yavaş akmli biberon almıştı.
Doktorlar bir gran süt yok sende dedi. Bir ölçü verdi o kadar mutlaka emzirdikten sonra icir dedi.
Normalde kaşıkla icir dedi
Ama biz kaşıkla içirdik gün boyu. En son biberonla içirdik artık...
Çatladı resmen ağlamaktan...
Eşime humana çay.
Rezene aldırdım..
Pompa da aldircam
bende hastaneye gelmeden bir gece önce hazırladım şimdi hastanede içiyorum sutum geldi hemde güzel tuvalete çıkarıyor sezeryandan sonra tuvalete çıkmak önemli ya hemen çıktımEki Görüntüle 2164794
Cnm hayırlı olsun bebeğin. Ekte gönderdiğim içeçiceğin süt yaptığını biliyorum. Çok da zor değil hazırlaması. Bir de irmik çok süt yapar. İstersen dene. Ben bu içeceği hastaneye gitmeden bir gün önce hazırlayıp içmeye başlayacağım. Benim bu 2. Bebeğim. İlk bebeğimde doğumdan sonra oğlum 1,5 gün yoğun bakımda kaldı. Benim de sütün gelmedi. Oğlum yoğun bakımdan çıkınca normale döndüm. Bu işler sabır. Umarım gönderdiğim tarif işine yarar.
Merhaba bebişlerine kavuşan ve de kavuşmak için gün sayan sevgili anneler. Doğan bebişlere Allahtan analı babalı büyümeyi nasip etmesini diliyorum. Annemi kaybettiğimden beri aktif olarak katılamadım ara ara baktım kimler ne durumda diye. Rabbim herkesin tüm sıkıntılarına derman versin mutluluklarımızı da daim etsin inşallah.
Bebegim uyumuşken yazayım kizlar. Iki gündür yazıyordum burayada zaten ağrı kasılma çoktu diye ben hurma çok yedim o tetikledi diye düşünüyorum. Akşam misafirliğe çağırdılar baktım rahatsizim eşim acile gidelim dedi gittik açılma yok nst takıldı sancılar düzenli ve 100 75 arası inip çıkıyor. Ebe doktoru çağırdı ultrason yapıldı direk sezeryan dedi zaten şoka uğradım. Eşim arkadaşımı almaya gitti çocukları başka bir akrabaya birakti çantaları alıp gelene kadar sezeryana girdim. Ciktigimda oda dolmuş kimse gelmicekti guya herkes gelmis :) uyanmam 1 saat kadar surdu o ara bebegi mememe sokmuslar agliyordu ama algilayamiyorum tabi :) uyandim emzirme fasillari uyanmiyor birturlu oglum baya uykucu cikti :) simdiden bir takim kirlendi bile fazlaca koyun. 1 saate yurutecekler cok sukur iyiyim agrim yok depend yalan oldu cit citli bez aldirdilar esime. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Bebegim yanımda mışıl mışıl uyuyor ara sıra aranıyor:) rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, gün sayan diğer anne adaylarimizi da sağlıcakla bebeklerine kavustursun inşallah. Unutmadan genel anestezi oldum ve şimdilik memnunum
Kızlar ağrılarım çok fazla.
Birde üstüne
Hem bebeğe iki memeyi emzirmeye çalışıyorum
Hemde bir yandan mamasini hazırlamaya çalışıyorum.
Benim kv de de keyif yapmaya gelmiş.
Hemşire 10 kere söyledi soğuk icirmeyin
Ilk önce emzirin sonra yedirin diye ama anlamıyor .
Bende kalktım kendim hazırladım. O da oyle ayakta dikildi.
Çocuk ağlasa hemen kucağımdan alıyor sanki ben oyuncak anneyim.
Müsaade etmicem böyle olmasına.
Çok ağrım var.
Yorgunum .
Uykusuzum.
canım biberon verme kasik ver enjektor aldır
ben dün gece hastanede duş aldım sende al alamiyorsan bile sıcak suyla göğüslerini yıka bol su iç sütun gelir sütum yok deme emdikten sonra gelecek birileride sütun yok dese bile takma insan bu zamanlarda takılıyor ama takma sezeryanda iki gün süt gelmiyor zaten
Hayırlı olsun canım, gözünüz aydın sağlıkla büyüsün :))Kizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
Ayyy günümüz aynı senle acaba benimki de gelir mi bu hafta dünden beri aralıklı ağrılarim var ama gelip gidiyorKizlar bizim bugun kontrolumuz vardi gittik.1 2 cm acilmam varmis 40.haftayi doldurmadan doguma gelirsin dedi yani bi kac gun icindebebisim kafasini hissedebiliyormus muayene ederken 39+6 gibi dogurursun dedi bebisimin kilosu 1 hafta onde gidiyormus ara sira adet sancim oluyor ama araliklari sabit degil bakalim yarin son kez esimle sinemaya gidelim diyoruz bebis dogmadan
Canım mamayı enjektöre çekip ağzına parça parça sıkıyorsunEnjektörle besleme nasıl oluyor kızlar ben kaşıkla verdim mamayı enjektör daha mı iyidir
Maşallah sana canım Rabbim nazarlardan korusun her ikinizi inşallahBebegim uyumuşken yazayım kizlar. Iki gündür yazıyordum burayada zaten ağrı kasılma çoktu diye ben hurma çok yedim o tetikledi diye düşünüyorum. Akşam misafirliğe çağırdılar baktım rahatsizim eşim acile gidelim dedi gittik açılma yok nst takıldı sancılar düzenli ve 100 75 arası inip çıkıyor. Ebe doktoru çağırdı ultrason yapıldı direk sezeryan dedi zaten şoka uğradım. Eşim arkadaşımı almaya gitti çocukları başka bir akrabaya birakti çantaları alıp gelene kadar sezeryana girdim. Ciktigimda oda dolmuş kimse gelmicekti guya herkes gelmis :) uyanmam 1 saat kadar surdu o ara bebegi mememe sokmuslar agliyordu ama algilayamiyorum tabi :) uyandim emzirme fasillari uyanmiyor birturlu oglum baya uykucu cikti :) simdiden bir takim kirlendi bile fazlaca koyun. 1 saate yurutecekler cok sukur iyiyim agrim yok depend yalan oldu cit citli bez aldirdilar esime. Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Bebegim yanımda mışıl mışıl uyuyor ara sıra aranıyor:) rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin, gün sayan diğer anne adaylarimizi da sağlıcakla bebeklerine kavustursun inşallah. Unutmadan genel anestezi oldum ve şimdilik memnunum
Hadi inşallah canım çıkınca yaz hemenBu gün kontrole gelmeyi başardım cok şükür, gece kızımin tekmelerni yukarda his etdim inşallah dönmüşdür.
nst çekildim muayene için sıra bekliyorum :) bizim sıpa uyuyordu büyük ihtimal tekrar isteyecekS Shezofren88 canım aklim sende doktora ne zaman gidiceksin haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?