- 12 Nisan 2009
- 8.334
- 29.412
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.261
canım biberonun akışına alisirsa memeyi almak istemeyebilirKaşıkla yiyemiyor canım
Enjektör mu isteyeym ...
Biberonla devam ediyoruz
Zaten kv boyleyken bile zorluyor beni..
Sutum gelsin diye uğraşıyoruz ama suanbbisey yok bebegim ilk gün göre daha iyi tutuyor memeyi.
Hadi yaa bana da bilgi ver kuzum .Afilim92 zam gelmiş ücretlere çıkarken doğumu soracağım
kaşıkla verdik bizde iki sefer eğer kaşıkla veremezsen enjektorle diyorlar ama biberonu onermiyorlar canım meme reddi yasamasin diyeEnjektörle besleme nasıl oluyor kızlar ben kaşıkla verdim mamayı enjektör daha mı iyidir
Dr dönmüş dedi ama usg yapmadı eliyle bakdı dönmüş dedi inşallah gercekden dönmüşdür. Bu seferki iygisizliği beni baya sinirlendirdi dr bir şey diyemiyorum artık.Hadi inşallah canım çıkınca yaz hemen
İyi geceler kızlar
Bugun 37+6 olduk akşam üzeri 8 gibi pembemsi bir akıntı geldi ara ara devam ediyor ama kırmızı değil sanırım mutlak sona yaklaştım heyecan ve stres ister istemez sardı hafif ağrılarım var acıkcası bu sancı dedikleri şey ne kadar şiddetli bilemediğimden bir yorum yapamayacağım . Her ihtimale karşı acile gittim ultrasonda bebek iyi durumdaydı doğum kanalı girmiş gittiğim hastanede gece olduğu için nst doğumhanedeydi nöbetçi dr nst görmek istedi ama içerde doğum sancısı çeken bir bayan olduğu için psikolojim etkilenmesin diye yaptırmadım zaten inlemeleri etkilenmeyecek gibide değildi yarın kendi dpktorumla iletişime geçeceğim dua edinde sağ sağlim bir avazda kavuşayım oğluma
Allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydinKizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
Kizlar bu cit citli bez hasta bezi mi?? Gerekiyorsa ondan da temin edelimMaşallah sana canım Rabbim nazarlardan korusun her ikinizi inşallahgözün aydın tebrik ederim çok şükür kavuştun artık bebeğine Rabbim hayırlı ömürler nasip etsin inşallah çıt çıtlı bezden ben de koydum 2 tane ne olur ne olmaz diye zaten çantamda yok yok 1 haftalık tatile gider gibi hazırladım
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin acısını göstermesin inşallahKizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
Evet canim ben de kizariklik kalmadi cok sukur. Cok nadir ufak bir kasinti olacakmis gibi oldugunda bepanthol kasinti giderici suruyorum geciriyor. Allah doktora dusurmesin ama doktorsuz da birakmasin dedikleri kisimda senin doktor allah düşürmesin diyeceklerimizden. Senin gec donemde basladi zannedersem. Sıkıntın varsa da az kaldi zaten cok sukur. Benim cok erken 25. Haftada baslamisti. Rabbim yuzume bakti gecti. Yoksa nasil dayanirdim bilmiyorum.Momecon krem kullanıyorum demiştimya oda kortizonluymuş öyle dedi netten baktım öyle yazıyor. Fazla kurcalamakta istemiyorum bıktırdılar valla. Ya birde avili bilerek vermedi zaten. Adama kremim bitti tekrar yazın diyorum günü dolmadı diyor eczaneye sorduk yoo dolmuş dedi resmen sallıyor gerizekalı. Yinede aldık ilacı tabiki. Sekreterler kan testinin girişini bile yapmaz doktorlar oturdukları yerden bir ilaç yazmaz klimanın altında milleti savuşturarak para kazanıyolar kısaca. Odaya girince birde 1saat doktorun gelmesini bekliyoruz , arıyolar da anca geliyor düşün. Şunlardan ne hayır bekleyeceksin ki ? Tek duam bebişe sağ salim kavuşmak♡ seninde kızarıklık vs hep geçti dimi ? İnşallah birdaha yaşamayız canım. Kontrole ne zaman gideceksin ? Dönmüş mü bebişin♡
Bir nefeste kurtulursun canım inşallah çok kolay bir doğumun olurİyi geceler kızlar
Bugun 37+6 olduk akşam üzeri 8 gibi pembemsi bir akıntı geldi ara ara devam ediyor ama kırmızı değil sanırım mutlak sona yaklaştım heyecan ve stres ister istemez sardı hafif ağrılarım var acıkcası bu sancı dedikleri şey ne kadar şiddetli bilemediğimden bir yorum yapamayacağım . Her ihtimale karşı acile gittim ultrasonda bebek iyi durumdaydı doğum kanalı girmiş gittiğim hastanede gece olduğu için nst doğumhanedeydi nöbetçi dr nst görmek istedi ama içerde doğum sancısı çeken bir bayan olduğu için psikolojim etkilenmesin diye yaptırmadım zaten inlemeleri etkilenmeyecek gibide değildi yarın kendi dpktorumla iletişime geçeceğim dua edinde sağ sağlim bir avazda kavuşayım oğluma
Bi yandan yapilacak isler bizi bekliyor, bi yandan agirlastik zorlaniyoruz. Cogu zaman mecburiyetten yapıyoruz inan ki, enerji varsa da bu sıcak havada terle ucup gidiyor.. ben de hic durmuyorum ama enerjiden degil mecburiyetten. Haftalarimi, ilerledi cok sukur. Geleceklerse de kendileri bilirler kafaya takma. Suan dogsalar kuvoze bile gerek kalmayabilir. Bizim diger topikte gazelim dogurdu 2800 gr. Kuvoze girmedi bebek.Ay gözüm korktu benim ya. İki gündür temizlik utuvs hic doninlenemedim ben. Doğum mu yaklaştı acep . ufak oğlumda da iki uç gün deli temizlik yaptım 37+0 da hop dogdu
Bebek kakasini stres altinda iken yapiyor. Genelde uzayan normal dogum sureclerinde karsilasilan bir durum. Durduk yere anne karninda keyfi yerinde iken kaka da yapmazlar zannimca.Kızlar dünden beri kafamı bir konu kurcalıyor baya da araştırdım ama net bir sonuca varamadım , doğum tarihim yaklaştıkça ve sancı hiç olmadıkça aklıma gelmeyen kalmıyor dün de denk geldim tesadüfen bu anne karnında bebeğin kaka yapma konusu, acaba kaçıncı haftada yapma riski var ve Allah korusun yaparsa nasıl anlarım
Ben baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.Kızlar benim bebeğim emzik tutmuyor nereye gidecek olsam 10 kere düşünüyorum çünkü emmek istiyor ısrarla ve ağlıyor emzirene kadar. Oyle yarım saatte değil 1 saat 2 saat istiyor memede kalmak.hastaneye geldik eşimle mecburen hazır mama verdim şimdi emzirsem 1 saat hiç durmadan isteyecek uyumayacak. Süt sağma makinesi alıp kendi sütümü mü yedeklesem diyorum ne dersiniz.hangi marka önerirsiniz kullanan memnun olan varmı
Hosgeldin canim .Bir cok arkadaşımız dogum yapti. Sayili kisi kaldik valla.Sen nasilsin ,nerelerdesin?Kuzlar selam özet geçin bakam kımler ne durumda malum temmuzdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?