2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaşıkla yiyemiyor canım
Enjektör mu isteyeym ...
Biberonla devam ediyoruz
Zaten kv boyleyken bile zorluyor beni..

Sutum gelsin diye uğraşıyoruz ama suanbbisey yok bebegim ilk gün göre daha iyi tutuyor memeyi.
canım biberonun akışına alisirsa memeyi almak istemeyebilir
hastaneden iste yada her hastanenin yanında medical ürün satan yer oluyor ordan eşine aldirip dezenfekte edip bebegine onunla verebilirsin canım sütun gelir merak etme hastane ortamida insanı geriyor eve çıkınca rahatliyorsun sutunde cogaliyor

Enjektörle besleme nasıl oluyor kızlar ben kaşıkla verdim mamayı enjektör daha mı iyidir
kaşıkla verdik bizde iki sefer eğer kaşıkla veremezsen enjektorle diyorlar ama biberonu onermiyorlar canım meme reddi yasamasin diye

Hadi inşallah canım çıkınca yaz hemen
Dr dönmüş dedi ama usg yapmadı eliyle bakdı dönmüş dedi inşallah gercekden dönmüşdür. Bu seferki iygisizliği beni baya sinirlendirdi dr bir şey diyemiyorum artık.
İletişim imkansız.

Doğum yakın belli ki Rabbim kolay doğum nasio etsin bi avazdakurtarsın inşallah

@_FenikS_ tebrikler canım. Sen doğum bekliyor muydun bu günlerde birden ağrı gelince sezeryana mı aldılar? Hangi hastanede doğum yaptın birde bebişin kilosu nasıl ? Ben seninle aynıtım sat olarak normalde. Çok heyecanlandım ve sanırsızlandım bende. Biran evvel kavuşalım artık oğluşumlaaa :)

Günaydın kızlar. Nişan beyaz akıntı şeklinde olmaz dimi benim bu aralar yoğun şekilde beyaz akıntım var çamaşrımı ıslatacak derecede randevumada 5 gün var

Kizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
Allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydin
Kizlar bu cit citli bez hasta bezi mi?? Gerekiyorsa ondan da temin edelim

Kızlar benim bebeğim emzik tutmuyor nereye gidecek olsam 10 kere düşünüyorum çünkü emmek istiyor ısrarla ve ağlıyor emzirene kadar. Oyle yarım saatte değil 1 saat 2 saat istiyor memede kalmak.hastaneye geldik eşimle mecburen hazır mama verdim şimdi emzirsem 1 saat hiç durmadan isteyecek uyumayacak. Süt sağma makinesi alıp kendi sütümü mü yedeklesem diyorum ne dersiniz.hangi marka önerirsiniz kullanan memnun olan varmı

Evet canim ben de kizariklik kalmadi cok sukur. Cok nadir ufak bir kasinti olacakmis gibi oldugunda bepanthol kasinti giderici suruyorum geciriyor. Allah doktora dusurmesin ama doktorsuz da birakmasin dedikleri kisimda senin doktor allah düşürmesin diyeceklerimizden. Senin gec donemde basladi zannedersem. Sıkıntın varsa da az kaldi zaten cok sukur. Benim cok erken 25. Haftada baslamisti. Rabbim yuzume bakti gecti. Yoksa nasil dayanirdim bilmiyorum.
Benim sirine ta 28. Haftada döndü. En son 2 hafta once gitmistim kontrole. Simdi bi de yarin gidecem. Daha sonra haftalik geleceksin dedi doktor. Biz de 36 oluyoruz yavastan. Sag salim kucagimiza alalim insallah. Hepimize guzel dogumlar diliyorum

Bir nefeste kurtulursun canım inşallah çok kolay bir doğumun olur

Ay gözüm korktu benim ya. İki gündür temizlik utuvs hic doninlenemedim ben. Doğum mu yaklaştı acep . ufak oğlumda da iki uç gün deli temizlik yaptım 37+0 da hop dogdu
Bi yandan yapilacak isler bizi bekliyor, bi yandan agirlastik zorlaniyoruz. Cogu zaman mecburiyetten yapıyoruz inan ki, enerji varsa da bu sıcak havada terle ucup gidiyor.. ben de hic durmuyorum ama enerjiden degil mecburiyetten. Haftalarimi, ilerledi cok sukur. Geleceklerse de kendileri bilirler kafaya takma. Suan dogsalar kuvoze bile gerek kalmayabilir. Bizim diger topikte gazelim dogurdu 2800 gr. Kuvoze girmedi bebek.
Su da bir gercek bana gore ki yatmak dogumu uzatiyor, hareketli olmak yuruyus yapmak dogumu tetikliyor. Bir onceki dogumda bunu yasamis olabilirsin. Ben cok 40. Haftalara kalmak istemiyorum zira doktorum tatile gidecek. O yuzden dogumu hizlandiracak ne varsa yapacam. 37 bitsin insallah 37+0 olalim baslayacam.

Bebek kakasini stres altinda iken yapiyor. Genelde uzayan normal dogum sureclerinde karsilasilan bir durum. Durduk yere anne karninda keyfi yerinde iken kaka da yapmazlar zannimca.

Ben baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.
Kuzlar selam özet geçin bakam kımler ne durumda malum temmuzdayız
Hosgeldin canim .Bir cok arkadaşımız dogum yapti. Sayili kisi kaldik valla.Sen nasilsin ,nerelerdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…