- 12 Nisan 2009
- 8.334
- 29.412
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.281
doğum gecikirse yani 41 -42.haftayi bulur ve hala dogmazsa olabiliyor diye biliyorumKızlar dünden beri kafamı bir konu kurcalıyor baya da araştırdım ama net bir sonuca varamadım , doğum tarihim yaklaştıkça ve sancı hiç olmadıkça aklıma gelmeyen kalmıyor dün de denk geldim tesadüfen bu anne karnında bebeğin kaka yapma konusu, acaba kaçıncı haftada yapma riski var ve Allah korusun yaparsa nasıl anlarım
canım ben hastanede pompa kullanıyorum emiş gücü çok iyi bugün eve çıkacağım medikalciden kiralayalim dedik emiş günü hiç yok iade ettik seninki nasıl acaba ama tabi göğüste daha iyi anlaşılırBen baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.
Hosgeldin canim .Bir cok arkadaşımız dogum yapti. Sayili kisi kaldik valla.Sen nasilsin ,nerelerdesin?
3 tane mi 4 tane mi kademesi var .Guzel çekiyormuş yorumlarini okumustum .Avente 300 küsur para vermek icimden gelmedi 180 e aldim bunu .canım ben hastanede pompa kullanıyorum emiş gücü çok iyi bugün eve çıkacağım medikalciden kiralayalim dedik emiş günü hiç yok iade ettik seninki nasıl acaba ama tabi göğüste daha iyi anlaşılır
Valla ben artık senin doktora söyleyecek laf bulamıyorum ama yine de yılların doktoru yalan da söyleyecek değil onlar öyle yapmışlar hep eski usul ama sonuç doğru olduktan sonra gerisi önemli değil canım doğumdan sonra bir daha nerde göreceksin o doktoruDr dönmüş dedi ama usg yapmadı eliyle bakdı dönmüş dedi inşallah gercekden dönmüşdür. Bu seferki iygisizliği beni baya sinirlendirdi dr bir şey diyemiyorum artık.
İletişim imkansız.
günlüğü 7 liraydi ama makina iyi değildi canım ebebeke bakiyim ozaman Sağol canım sağmak lazım ilk zamanlar bebek çok ememiyor süt üretimi için makina iyi oluyor3 tane mi 4 tane mi kademesi var .Guzel çekiyormuş yorumlarini okumustum .Avente 300 küsur para vermek icimden gelmedi 180 e aldim bunu .nevesta81 memnundu. Ben de memnun kalirim insallah .Bir de kiralamak ne kadar bilmiyorum ama onun yerine boyle fazla pahali olmayan bir ürün alinabilir.
Evet canım hasta bezi , pek rahat değil külot bez kadar ama hemşirelerin işine geliyor kanamayı kontrol ederken zaten sadece ilk gün kullandım bir tane doğumdan sonra bir tane de gece kullandım sabah normal ped kullandım ilk doğumumda bakalım bu defa nasıl olcak :)Allah anali babali büyütsün canim gözünüz aydin
Kizlar bu cit citli bez hasta bezi mi?? Gerekiyorsa ondan da temin edelim
Evet bende ilk dogumumda 1 tane kullandim diye bu kez almadim ama istiyorlarsa alacağız mecburEvet canım hasta bezi , pek rahat değil külot bez kadar ama hemşirelerin işine geliyor kanamayı kontrol ederken zaten sadece ilk gün kullandım bir tane doğumdan sonra bir tane de gece kullandım sabah normal ped kullandım ilk doğumumda bakalım bu defa nasıl olcak :)
Ne kdarmış canım ücreti? Seseryan ile normalin ücreti değişiyor mu? Bizim hastanemiz 3100 dedi fatura almazsak 2800 olacak ve sadece nakit ödeme kabul ediyorlarmış. Ayrıntılı fatura istesen bir dert istemesen ayrı. Ayrıntılı fatura vermez zaten doktorumu çok seviyorum sırf onun için mecbur şartlara uyuyoruz. 2800 içinde kapı süsü 11 poz albüm foto 2 gece refakatçi ile kalma doğum ve doğum sonrası ilk muayeneler var.kızlar mutlaka pazarlık yapın ücret için görüşün doğumdaAfilim92
Canim her zamanki kasılmalar vardı hatta daha yogunuda olmuştu daha önceleri... devlete gittik aciline normalde özelde randevum vardı bugün güya haftaya da gun verilmisti :) düzenli sanci çıktı ultrasondada güzel çıkınca gelişimi sezeryan kararı verildi. 3170 gr 47 cm doğdu kuzum. Kasilmalari hafife almamak lazim demekki@_FenikS_ tebrikler canım. Sen doğum bekliyor muydun bu günlerde birden ağrı gelince sezeryana mı aldılar? Hangi hastanede doğum yaptın birde bebişin kilosu nasıl ? Ben seninle aynıtım sat olarak normalde. Çok heyecanlandım ve sanırsızlandım bende. Biran evvel kavuşalım artık oğluşumlaaa :)
Bebek kakasini stres altinda iken yapiyor. Genelde uzayan normal dogum sureclerinde karsilasilan bir durum. Durduk yere anne karninda keyfi yerinde iken kaka da yapmazlar zannimca.
Moral bozucu bir konu ama inşallah kimsenin başına gelmesin Allah'ım hepimizin çocuğunu korusun , araştırmamin sonucu şu : erken dönemde de gecikmelerde de ola biliyormuş bebek sıkıntıya girince oluyormuş bazen sebepsiz de oluyormuş yani kisacasi olacağı varsa olurmuş Allah korusun o yüzden fazla düşünmemeye çalışıyorum evlatlarimiz Allah'a emanetdoğum gecikirse yani 41 -42.haftayi bulur ve hala dogmazsa olabiliyor diye biliyorum
Külot bez aldıysan boş ver artık canım hemşire bakarsa yırtarsin bezi ama oracikta tekrar yenisini giye bilecek misin eğer normal doğum olursa giyersin de sezeryanli olursan zor ola bilir hepsini düşünerek karar ver canımEvet bende ilk dogumumda 1 tane kullandim diye bu kez almadim ama istiyorlarsa alacağız mecbur
Hastanedekiler cok iyi canim bu bizim aldiklarimix ne kadar da olsa onlar kadar olamiyor... bende lansinoh aldim ama henuz kullanmadim tabi bi arkadasim kullaniyor cok memnun... birde motoruna süt kacma isi yok lansinohta isin asli bu özelliği icimi rahatlatti cunku digerlerinde bu sorunu yaşayan cok anne varmis nette oyle okudum... kademeleri var ve masaj ayari var falan filan diger ozellikleri tüm elektriklilerde var neredeyse...canım ben hastanede pompa kullanıyorum emiş gücü çok iyi bugün eve çıkacağım medikalciden kiralayalim dedik emiş günü hiç yok iade ettik seninki nasıl acaba ama tabi göğüste daha iyi anlaşılır
30. Haftaya kadar kullandırdı doktorum.Günaydın anneler..
Bir sorum olucak rahim agzi sebebiyle progestan kullanan var mi aranizda? Var ise kacinci haftada birakmanizi soyledi doktorunuz?
Benim sezeryan canim ilki de oyle du maalesefKülot bez aldıysan boş ver artık canım hemşire bakarsa yırtarsin bezi ama oracikta tekrar yenisini giye bilecek misin eğer normal doğum olursa giyersin de sezeryanli olursan zor ola bilir hepsini düşünerek karar ver canım
Oyle pazarlık oluyor mu ya standart degil mi?kızlar mutlaka pazarlık yapın ücret için görüşün doğumdaAfilim92
Bence alman daha mantıklı. Daha sonra satarsin baska bebis dusunmuyorsan .günlüğü 7 liraydi ama makina iyi değildi canım ebebeke bakiyim ozaman Sağol canım sağmak lazım ilk zamanlar bebek çok ememiyor süt üretimi için makina iyi oluyor
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)Kizlar ben doğum yaptım iyiyiz oğlumla çok şükür. Ayrıntıları yazarim
O zaman al canım senin rahatlığın için iyi olur hemşire sen uzandığın halde kendi açıp bakacak kendi de cırt cirtini kapatacak sen hiç kimildamayacaksin bileBenim sezeryan canim ilki de oyle du maalesefboyle olunca degistirme isi sıkıntı maalesf yoksa depend aldim ama hasta bezi de alayim artik
canım biberonun akışına alisirsa memeyi almak istemeyebilir
hastaneden iste yada her hastanenin yanında medical ürün satan yer oluyor ordan eşine aldirip dezenfekte edip bebegine onunla verebilirsin canım sütun gelir merak etme hastane ortamida insanı geriyor eve çıkınca rahatliyorsun sutunde cogaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?