2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim dr gitikden sonra yardımcisi ücretsiz untrason yapdırdi kordon dolanmasna bakılmak için gercekden dönmüş kizim gece his etim döbdüğünü tekmeleri yukardaydı.

Kizlar benim muhtemel dogum tarihim 31 temmuz doktor sezeryan icin ayin 18ne gun verdi acaba erken mi ya su aralar kafama bu takilio

Afilim92 canım sezeryan 1500 normal 1600 olmuş 1 gece özel oda 1 refakatçi

3700 olmuş kgsi böyle giderse sezeryan diyor bu aralar kendi sancı la doğursan iyi diyor ama sancım yok. 2cm açıklık normalmiş bi daha bakmadı sancı yok dedi demkki sancısız açıklık bi işe yaramıyor yürüyüşü yasakladı sıkışabilir çocuk dedi canım sıkıldı açıkçası sancı nasıl gelir ki getiren bişey yok mu bildiğiniz

O otekivenus

Canim 2 hafta once ben sormustum bu fiyati soylemislerdi .Ben ustune tekrar zam sandim .Ne zamandan beri gecerli bilmiyorum ama sevindim valla.
Masallah tosuncuga annesi

Sağlıkla gelmiş hoşgelmiş canım darısı başımıza :) sen de devlette olsun istiyordun sanırım. Sağlıkla da büyüt inş.

Kizlar benim muhtemel dogum tarihim 31 temmuz doktor sezeryan icin ayin 18ne gun verdi acaba erken mi ya su aralar kafama bu takilio
Cnm benmde 30 temmuzda muhtemel d.tarihim ama ben normali bekliyorum, sezeryanda biraz erken aliyor dr lar ama cook uzun bi zaman degil gibi gorunuyor birde dr un son usg lere gore degerlendirir

Canim 2 hafta once ben sormustum bu fiyati soylemislerdi .Ben ustune tekrar zam sandim .Ne zamandan beri gecerli bilmiyorum ama sevindim valla.
Masallah tosuncuga annesi
teşekkürler teyzesi pazartesiden itibaren değişti fiyatlar dedi ondan canım normal muayene falan 95 olmuş doğumda ben ilk sorduğumda 1300 sezeryan 1400 normaldi

teşekkürler teyzesi pazartesiden itibaren değişti fiyatlar dedi ondan canım normal muayene falan 95 olmuş doğumda ben ilk sorduğumda 1300 sezeryan 1400 normaldi
O zaman fiyatlandirmadakiler zamdan once zamli soyledi bana karnima bakıp bu doguruncaya kadar yeni fiyat gecerli olur diye :)) Ben 72 mi ne veriyordum o zaman bu hafta 80 li bir ucret odeyecegim.Neyse ki az kaldı.

Evet canim dr gitikden sonra yardımcisi ücretsiz untrason yapdırdi kordon dolanmasna bakılmak için gercekden dönmüş kizim gece his etim döbdüğünü tekmeleri yukardaydı.
Oh çok şükür geriye kaldı prensesin gelmesi inşallah

3700 olmuş kgsi böyle giderse sezeryan diyor bu aralar kendi sancı la doğursan iyi diyor ama sancım yok. 2cm açıklık normalmiş bi daha bakmadı sancı yok dedi demkki sancısız açıklık bi işe yaramıyor yürüyüşü yasakladı sıkışabilir çocuk dedi canım sıkıldı açıkçası sancı nasıl gelir ki getiren bişey yok mu bildiğiniz

O otekivenus [/QUOTE]

Maşallah baya iyi kilo almış canim durum hala stabil desene aynen ole bendede sanci falan yok kendisi gelse diye bekliyorum ama hayırlısı neyse o olsun cumartesi gidicem bende domtora

Selam kizlar ben okuyarak takip ediyorum bu aralar sizi dogum yapanlarin bebisleri hayirli olsun Allah hepsine saglik sihhat versin ben malum bi kac gun once agrim var falan diye yazmistim ama simdi agridan eser kalmadı ya da ben hissetmiyorum sadece arada karnimin sertlestigini hissediyorum bi de bu aralar sanki bebisim yukari cikmis gibi ozellikle yatarken cok yukarda hareket ediyo asagi inmesi gerekmez miydi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…