2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Spermler kasılma ya sebep oluyormuş ya heralde kasılma da sancıyı getirir diye düşünüyorum
daha tam belli değil ya sezeryan olup olmayacağı canım ondan bişey demedi salı tekrar gidicem

Bu sanci olayı neden kaynaklanıyormuş acaba açılma olup sanci olmaması 2 cm açıklık ne ara oldu ozaman dimi onuda anlamış degilim

Benim de hiç sancım vs yok. 40+0 oldum bu gün. Arkadaşın 40+3 ye mi ne kakasını yapmış bebek ve yemiş. Sezeryanla almışlar. Birkaç gün kuvözde kalmış. Ben de yarın yatış yapıcam hastaneye. Fazla beklemek istemiyorum. Tedirgin oluyorum çünkü. Annemde bana hamileyken aynısı olmuş. Günü geçmiş gitmemiş hastaneye. Gittiğinde bebek kakasını yemiş ve kalp atışı yok diye acil sezeryana almışlar annemi son anda kurtarmışlar beni. O yüzden annem de korkuyor ben de.

Kızlarrr doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün. Geçmişe çok bakamadım. Son hazırlıkları yapıyoruz.

Yarın sabah 8.30da yatışım yapılacak hastaneye. Suni sancı ile doğum başlatılacak. Dualarınızı eksik etmeyin nolur hiç sancı belirtim vs yok. Korkmuyorum desem yalan olur

Izın hazırlıgı yapıyorum gwlısme yok henuz canım

Maalesef sende kendimi görüyorum şimdi şimdi benim eşimin müdahaleleriyle k.v. düzeldi sayılır ama benim ilk 3 haftam kabus gibiydi. Ben emzirirken mamayı hazırla diyordum ilk başlarda şimdi emzirmemi bitirince mamayıda ben yapıyorum ama işim uzuyor tabi birde iki bebekle ama ona güvenemiyorum ya soğuk olur yada suyu az yada çok koyar diye.

Şimdi sütümü sağarken okudum mesajı ve halen memnunum sadece yıkarken dikkatli oluyorum çok küçük bir parçası var kaybolursa pompası çalışmıyor.

Aynen canım ben de 40 haftam dolana kadar gelmezse eğer doktorun suni sancı teklifini kabul edicem beklemiycem bugün 39+2 olduk yarın randevum var doktorla detaylı konuşcam inşallah

Benimki en son 3 kg 300 gramdı.
3370 gram doğdu

Boyu 50 cm diyolardi. 49 cm dogdu

Bende artık açıkça vermek istediğimi belli ediyorum.
Yedirirken veya kucağımda fazla durmasını istedigimde falan.
Zaten çocuğumun ne olacağı belli değil....
Bende güvenmediğinmi açıkça belli ettim zaten.
Kalktım o gece vakti ağrım olmasına rağmen
Mama hazieladim yataktan doğruldum.
Gazını çıkardım altını degistirdim.
Allah razı olsun dedim birde ona
Napayim nankorsun çocuk ac diyor.
Bende keyfimden yedirmemezlik yapmıyorum anne sütü mamadan daha faydalı. Ama herşeyin kolayına kaçalım dedim. On tane de elim yok aynı anda nasıl yapayım dedim. Sonra kalktım herşeyi yaptım.

Kızlar taburcu oldum.
Oglu mun da taburcu edilip edilmeyeceğini öğreneceğim.
Daha ultrason dan sonuçlar gitmemiş.
Ekoya gitti şimdi gelicek inşallah...
Dua edin....

Rabbim korktuguna ugratmasin insallah.

Dua ediyoruz canım inş oğluşun da sıkıntısız sağlıkla evine gelir annesiyle.

Lansinoh aldım 89 tl idi denedim bile bi 40 cc kadar çektim ..memnun kaldım şimdilik .bari hazır mama yerine biberonla kendi sütümü kullanırım dışarda

Senin sikintin neydi tam olarak kullanma sebebin yani? Rahim ağzında incelme oldu benim 24 de fln bsladim.bugün tam 36 yim biraktik progestani an itibariyle

İleri yaş sebebiyle erken doğumu engellemek için kullandırdı doktorum. Rahimde herhangi bir problemim yoktu sadece önlem amaçlı kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…