- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.321
Spermler kasılma ya sebep oluyormuş ya heralde kasılma da sancıyı getirir diye düşünüyorum
daha tam belli değil ya sezeryan olup olmayacağı canım ondan bişey demedi salı tekrar gidicem
Benim ultrasonla hemen hemen aynı 48 cm di 50 cm dogduBebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size?nevesta81 Forse hadess B Bugunneselibirgun @_FenikS_ AdaisyLove B Balonum pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
Kızlar dünden beri kafamı bir konu kurcalıyor baya da araştırdım ama net bir sonuca varamadım , doğum tarihim yaklaştıkça ve sancı hiç olmadıkça aklıma gelmeyen kalmıyor dün de denk geldim tesadüfen bu anne karnında bebeğin kaka yapma konusu, acaba kaçıncı haftada yapma riski var ve Allah korusun yaparsa nasıl anlarım
Valla bi çözebilsem :)Bu sanci olayı neden kaynaklanıyormuş acaba açılma olup sanci olmaması 2 cm açıklık ne ara oldu ozaman dimi onuda anlamış degilim
göbek bağı düşünce yaptırıcam kısmet olursa 2si birden zor olur diye düşünüyorumS Shezofren88 yenidogan sunneti düşünüyor musunuz canim ? Ben 40 i cikinca istiyorum ama cok kararsizim .
Izın hazırlıgı yapıyorum gwlısme yok henuz canımBen baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.
Hosgeldin canim .Bir cok arkadaşımız dogum yapti. Sayili kisi kaldik valla.Sen nasilsin ,nerelerdesin?
Maalesef sende kendimi görüyorum şimdi şimdi benim eşimin müdahaleleriyle k.v. düzeldi sayılır ama benim ilk 3 haftam kabus gibiydi. Ben emzirirken mamayı hazırla diyordum ilk başlarda şimdi emzirmemi bitirince mamayıda ben yapıyorum ama işim uzuyor tabi birde iki bebekle ama ona güvenemiyorum ya soğuk olur yada suyu az yada çok koyar diye.Kızlar ağrılarım çok fazla.
Birde üstüne
Hem bebeğe iki memeyi emzirmeye çalışıyorum
Hemde bir yandan mamasini hazırlamaya çalışıyorum.
Benim kv de de keyif yapmaya gelmiş.
Hemşire 10 kere söyledi soğuk icirmeyin
Ilk önce emzirin sonra yedirin diye ama anlamıyor .
Bende kalktım kendim hazırladım. O da oyle ayakta dikildi.
Çocuk ağlasa hemen kucağımdan alıyor sanki ben oyuncak anneyim.
Müsaade etmicem böyle olmasına.
Çok ağrım var.
Yorgunum .
Uykusuzum.
Şimdi sütümü sağarken okudum mesajı ve halen memnunum sadece yıkarken dikkatli oluyorum çok küçük bir parçası var kaybolursa pompası çalışmıyor.Ben baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.
Hosgeldin canim .Bir cok arkadaşımız dogum yapti. Sayili kisi kaldik valla.Sen nasilsin ,nerelerdesin?
Aynen canım ben de 40 haftam dolana kadar gelmezse eğer doktorun suni sancı teklifini kabul edicem beklemiycem bugün 39+2 olduk yarın randevum var doktorla detaylı konuşcam inşallahBenim de hiç sancım vs yok. 40+0 oldum bu gün. Arkadaşın 40+3 ye mi ne kakasını yapmış bebek ve yemiş. Sezeryanla almışlar. Birkaç gün kuvözde kalmış. Ben de yarın yatış yapıcam hastaneye. Fazla beklemek istemiyorum. Tedirgin oluyorum çünkü. Annemde bana hamileyken aynısı olmuş. Günü geçmiş gitmemiş hastaneye. Gittiğinde bebek kakasını yemiş ve kalp atışı yok diye acil sezeryana almışlar annemi son anda kurtarmışlar beni. O yüzden annem de korkuyor ben de.
Bebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size?nevesta81 Forse hadess B Bugunneselibirgun @_FenikS_ AdaisyLove B Balonum pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
Benimki en son 3 kg 300 gramdı.Bebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size?nevesta81 Forse hadess B Bugunneselibirgun @_FenikS_ AdaisyLove B Balonum pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
Maalesef sende kendimi görüyorum şimdi şimdi benim eşimin müdahaleleriyle k.v. düzeldi sayılır ama benim ilk 3 haftam kabus gibiydi. Ben emzirirken mamayı hazırla diyordum ilk başlarda şimdi emzirmemi bitirince mamayıda ben yapıyorum ama işim uzuyor tabi birde iki bebekle ama ona güvenemiyorum ya soğuk olur yada suyu az yada çok koyar diye.
Rabbim korktuguna ugratmasin insallah.Benimki en son 3 kg 300 gramdı.
3370 gram doğdu
Boyu 50 cm diyolardi. 49 cm dogdu
Bende artık açıkça vermek istediğimi belli ediyorum.
Yedirirken veya kucağımda fazla durmasını istedigimde falan.
Zaten çocuğumun ne olacağı belli değil....
Bende güvenmediğinmi açıkça belli ettim zaten.
Kalktım o gece vakti ağrım olmasına rağmen
Mama hazieladim yataktan doğruldum.
Gazını çıkardım altını degistirdim.
Allah razı olsun dedim birde ona
Napayim nankorsun çocuk ac diyor.
Bende keyfimden yedirmemezlik yapmıyorum anne sütü mamadan daha faydalı. Ama herşeyin kolayına kaçalım dedim. On tane de elim yok aynı anda nasıl yapayım dedim. Sonra kalktım herşeyi yaptım.
Kızlar taburcu oldum.
Oglu mun da taburcu edilip edilmeyeceğini öğreneceğim.
Daha ultrason dan sonuçlar gitmemiş.
Ekoya gitti şimdi gelicek inşallah...
Dua edin....
Dua ediyoruz canım inş oğluşun da sıkıntısız sağlıkla evine gelir annesiyle.Benimki en son 3 kg 300 gramdı.
3370 gram doğdu
Boyu 50 cm diyolardi. 49 cm dogdu
Bende artık açıkça vermek istediğimi belli ediyorum.
Yedirirken veya kucağımda fazla durmasını istedigimde falan.
Zaten çocuğumun ne olacağı belli değil....
Bende güvenmediğinmi açıkça belli ettim zaten.
Kalktım o gece vakti ağrım olmasına rağmen
Mama hazieladim yataktan doğruldum.
Gazını çıkardım altını degistirdim.
Allah razı olsun dedim birde ona
Napayim nankorsun çocuk ac diyor.
Bende keyfimden yedirmemezlik yapmıyorum anne sütü mamadan daha faydalı. Ama herşeyin kolayına kaçalım dedim. On tane de elim yok aynı anda nasıl yapayım dedim. Sonra kalktım herşeyi yaptım.
Kızlar taburcu oldum.
Oglu mun da taburcu edilip edilmeyeceğini öğreneceğim.
Daha ultrason dan sonuçlar gitmemiş.
Ekoya gitti şimdi gelicek inşallah...
Dua edin....
Lansinoh aldım 89 tl idi denedim bile bi 40 cc kadar çektim ..memnun kaldım şimdilik .bari hazır mama yerine biberonla kendi sütümü kullanırım dışardaBen baby plus aldim e bebekten 180 Tl ye giderleri pahali geldi .Nevesta da ondan kullaniyor ikizlere memnunmuş. Guzel gibi bacagimda denedim emis gücü iyi :)) Kaynattim hastane cantama koydum .Bebegin surekli seni emmek istemesi acliktan olmayabilir. Guven duygusu ,baglanma hissi ,sakinlesme ihtiyaci vs vs hepsini anne göğsünden karşılıyor kuzum.
Senin sikintin neydi tam olarak kullanma sebebin yani? Rahim ağzında incelme oldu benim 24 de fln bsladim.bugün tam 36 yim biraktik progestani an itibariyle
Bebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size?nevesta81 Forse hadess B Bugunneselibirgun @_FenikS_ AdaisyLove B Balonum pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?