2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzumun ilk banyosunu yaptırdık bir rahatladım ki bu sıcakta ohh miss

Anneanne ve babaanneyle beraber yıkadık , onların ilk isteğini de yapmış oldum iki de bir göbek düştümü soruyordu KV bir de oradan rahatladım
Kombo rahatlık oldu.

Göbeği düştükten 3 gün sonra yıkattırdım doktoru da araya gün koy demişti, aklın yolu bir. Rahatladı yavrucuğum. Darısı sizlere artık...

@Shezofren88 yenidogan sunneti düşünüyor musunuz canim ? Ben 40 i cikinca istiyorum ama cok kararsizim .
İlk 30 gün bebek hiçbirşey hissetmezmiş. Ben oğlumu sünnet ettirdiğimde 50 günlüktü. Anestezi geçtikten sonra 2 gün biraz sıkıntı çekti yavrum. Bu sefer 30 günlük olmadan yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba arkaşlar Doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah doğum bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Bu arada kızlar kızım 26günlük oldu azönce birşey için saflık ocağına gitmiştim ebemizi bi tartalım bebişi dedi ve kızım 1 kg almış sizce kilo alımı iyimi sadece anne sütü veriyorum mama hiç vermedik

Bir nefeste kurtulursun inşallah canım rabbim yardımcın olsun

Canim doktora dogumdan sonra kacinci gun gittin. Ilk hafta 10 gun icinde bebekler once odem atarlar sislikleri iner bu nedenle kilolari duser. Eger doyuyorsa 1 hafta 10 gun icinde tekrar dogum kilolarina dönmeleri beklenir. Ayrica idrari varsa 3 para buyuklugunde bile olsa kaka yapiyorsa sut aliyor demektir. Yeni dogum yaptin sanko sen. O hangi doktor cocugun sisinin inecegini bilmez de seni telaslandirir anlayamadim.

Allah yardımcın olsun canım, benim de salı günü son kontrolüm olacak ve doktor 41e kadar bekleriz en fazla o vakte kadar gelmezse suni ile başlarız dedi. Ben de nasıl olacağını merak ediyorum. Fırsatın olursa yarından sonra bana yazarsan çok sevinirim.

Valla bi çözebilsem :)
göbek bağı düşünce yaptırıcam kısmet olursa 2si birden zor olur diye düşünüyorum
Ben de cesaret edemem hemen .Hayirlisiyla yaptiririz insallah .
Izın hazırlıgı yapıyorum gwlısme yok henuz canım
Rabbim yeniden nasip etsin canim .Dogum yapan bebeklerini kaybeden arkadaslarimiz da oldu maalesef.Gonul isterdi ki eksiksiz hepimiz ayni mutlulugu yasayalim.
Şimdi sütümü sağarken okudum mesajı ve halen memnunum sadece yıkarken dikkatli oluyorum çok küçük bir parçası var kaybolursa pompası çalışmıyor.
Imm evet onu gostermislerdi alirken .Dikkat etmek gerek.
Kurban bayramina denk geliyor doktorla konusup yeniden degerlendirelim o zaman .En azindan emzirme düzenim otursun diye cesaret edemiyorum hemen

Hastane cantası hazırliyorum bebeğe neler koydunuz, turkce iyi bilmediğim için, eldiven şapka alt üst şeklinde detayli yazarsanız sevinirim, bide hastane cıkışım yok sadıce kiyafet aldım. Hastane cıkışında neler oluyor onun yerine ne koymalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…