2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doğumdan 10 gün önce 3470 demişti 3300 doğdu canım duyunca şok oldum hatta.
Bana 48 saat dolunca gel dediler canım 3.gün gittik 260 gram vermiş 60 gram ödem olsa 200 gram kilo kaybı dedi. Internetten baktım gerçi baya bebek 2-3 günde 200-300 gram vermiş. Bende anlamadım. İlk iki gün toplamda 5 kere kakasını yaptı hemde taşıra taşıra baya boldu 3.gün hiç yapmadı. Mama verince uyuyor ama içimde rahat değil. Yarın aile hekimine gidicez topuk kanı için bakalım kilosu ne durumda.

Allah kolaylık versin canım inşallah kendi sancın gelir Rabbim bi avazda kurtarsın

Evet canim sezeryan ilki ani sezeryan olunca pek bilmiorum sanki bana erken gibi geldide ondan sordum canim saoll valla rahatladim
Benim dr um normal dogum tarihinden 7 gun once aliyor Bazen 7-10 arasi oluyormus.Daha öncesi erkenmis .
Burda yazmistim bakabilirsin. Anlamadigin olursa sor canim

www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebegimi-beklerken-arastirdigim-urunler.1049650/

Arkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?

Yoo yanmadı kendimi rahat bıraktım zaten jel de sürdü baktı iki pArmağını sokup bakıyor 3. Alttan muayenem ama kanama ağrı vs olmuyo hiç muayeneden sonra

dün gece eşimle tartıştık moralim çok bozuk normalde eşimi çok çok seviyorum her zaman bana yardım eder beni mutlu etmek için elinden geleni yapar. ama kavgalarımız çok kötü oluyor ikimiz de çok inatçıyız hatta o benden daha inatçı. ufacık bi sorun yüzünden çok büyük kavgalar edebilme potansiyeline sahibiz ve haksız olduğu zaman asla bunu kabul edip benden özür dilemez. barıştıktan sonra hatasını anlar ve tekrar yapmamaya çalışır ama tartışırken asla altta kalmak istemez haklısın özür dilerim falan demez. bu yüzden ufacık sorunlar baya büyüyor ve ben de çooooook sinir oluyorum artık ağlayıp duruyorum sinirden sağa sola vuruyorum kendimi tutamıyorum. normalde bana her şeyden çok değer veren benim için her şeyi yapan adam bugün çok düşüncesiz malesef zaten hamileyim doğuma az kaldı ağrılarım var doğum stresi var bunlar yetmezmiş gibi bi de eşim üstüme geliyo sağolsun. delircem cidden

Tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben de henüz doğum yapmadım ancak bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyor. Sizin haftasıyla uyumlu mu?

Canim o doktor kimse salla gitsin cahil ya.. ilk hafta veya 10 gun icinde dogum kilosuna geri donmus olmasi beslendigi ve sutun yettigi anlamina gelir. Hic canini sikma, sutum yok deme. Sutun hemen 3 gunde gogsunden tasmasini beklemeyin zaten. Ama bu da gogsunuzde hic sut olmadigi anlamina gelmez. Bebek cektikce gelir. Yeterki emzir uzun uzun ve sık sık.. bebisin de kaka yapiyorsa idrar yapiyorsa yeterli demektir. Cocuk ac kalmışmış su dakka o doktoru bogasim geldi ya

Sıhhatler olsun kuzu ya ❤❤
Biz de bugün banyosunu yaptırdık çok rahatladim gerçekten:))
Ama bizde göbek bağı düşmedi daha bugün 7 günlük olduk

Maşallah canım çok iyi kilo almış ❤
Arkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?
İlkinde 45 dk sürdü
İkinci 25 dk
Sakinleştirici duruma göre veriyorlar çok heyecan yapıp strese girersen veriyorlar

Yoo yanmadı kendimi rahat bıraktım zaten jel de sürdü baktı iki pArmağını sokup bakıyor 3. Alttan muayenem ama kanama ağrı vs olmuyo hiç muayeneden sonra
Alttan hiç elle muayene olmadım da, ilk hamileliğimde doğum zamanı hariç tabi onu da ebeler yapmıştı , hakkında hayırlısı canım inşallah en hayırlı zamanda kendi sancinla en rahat en kolay doğumlardan birini yaşarsın

Bir de mamalarin kabiz yapabilme durumu oluyor. 3. Gun daha cok sut mu verdin mama mi?

Canım aynı güne almışız tarihi. Benim de bugün kontrolüm vardı, 10 Temmuz da ameliyatım. Yalnız saatlerimiz farklı, ben 15.00 te yatışım yapılacak 16:00 ya da 17:00 gibi ameliyata giricem inşallah

Bizimki 0. Aydan itibaren kullanıma uygun canım yavaş akismli.
Bizimki hemen cikmicak sanirim ultrason çekildi .eko çekilcek
Çocuk cerrahisi kalcak derse bakalım...
Ameliyat vs artık ne olacaksa
canım zaten hastanede kalırsa biberon kullanıyorlar benim oglumda yogunbakimda 3 saatte bir süt goturuyorum onlar biberonla veriyorlar sanırım inşallah bu süreçte biberona alışık emmeyi reddetmez

Temmuz annelerii hep sizi okuyorum nedense :)

Bende 2017 temmuz annesiyim.gecen yil bu vakitler bende bunlari yaşamıştım :)
Hepinize hayirli kolay dogumlar diliyorum.saglikli sihhatli bebekleriniz olsun insaAllah

Sezeryan olanlara bi tavsiyem var.ben yattigim zaman yataktan kalkmaya çok zorlandim ilk 2 3 gün.bu yüzden yatarken gece gündüz sırtıma 2 yastık koyarak yattim yani oturma pozisyonunda.böylelikle gece kimseyi çagırmak zorunda kalmadim.belki sizlerde denersiniz sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…