- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.361
Bana doğumdan 10 gün önce 3470 demişti 3300 doğdu canım duyunca şok oldum hatta.Bebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size? @nevesta81 @Forsehadess @Pembegomlek @_FenikS_ AdaisyLove @Balonum @pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
Bana 48 saat dolunca gel dediler canım 3.gün gittik 260 gram vermiş 60 gram ödem olsa 200 gram kilo kaybı dedi. Internetten baktım gerçi baya bebek 2-3 günde 200-300 gram vermiş. Bende anlamadım. İlk iki gün toplamda 5 kere kakasını yaptı hemde taşıra taşıra baya boldu 3.gün hiç yapmadı. Mama verince uyuyor ama içimde rahat değil. Yarın aile hekimine gidicez topuk kanı için bakalım kilosu ne durumda.Canim doktora dogumdan sonra kacinci gun gittin. Ilk hafta 10 gun icinde bebekler once odem atarlar sislikleri iner bu nedenle kilolari duser. Eger doyuyorsa 1 hafta 10 gun icinde tekrar dogum kilolarina dönmeleri beklenir. Ayrica idrari varsa 3 para buyuklugunde bile olsa kaka yapiyorsa sut aliyor demektir. Yeni dogum yaptin sanko sen. O hangi doktor cocugun sisinin inecegini bilmez de seni telaslandirir anlayamadim.
Kızlarrr doğum yapanlar varsa Allah analı babalı büyütsün. Geçmişe çok bakamadım. Son hazırlıkları yapıyoruz.
Yarın sabah 8.30da yatışım yapılacak hastaneye. Suni sancı ile doğum başlatılacak. Dualarınızı eksik etmeyin nolurhiç sancı belirtim vs yok. Korkmuyorum desem yalan olur
Benim dr um normal dogum tarihinden 7 gun once aliyor Bazen 7-10 arasi oluyormus.Daha öncesi erkenmis .Evet canim sezeryan ilki ani sezeryan olunca pek bilmiorum sanki bana erken gibi geldide ondan sordum canim saoll valla rahatladim
Burda yazmistim bakabilirsin. Anlamadigin olursa sor canimHastane cantası hazırliyorum bebeğe neler koydunuz, turkce iyi bilmediğim için, eldiven şapka alt üst şeklinde detayli yazarsanız sevinirim, bide hastane cıkışım yok sadıce kiyafet aldım. Hastane cıkışında neler oluyor onun yerine ne koymalıyım?
Yoo yanmadı kendimi rahat bıraktım zaten jel de sürdü baktı iki pArmağını sokup bakıyor 3. Alttan muayenem ama kanama ağrı vs olmuyo hiç muayeneden sonraAyyy günümüz aynı senle acaba benimki de gelir mi bu hafta dünden beri aralıklı ağrılarim var ama gelip gidiyorya bir de kafasını hissetmiş ne kadar heyecanlı muayene ederken canın yandi mi peki açılmaya bakarken
Duruma gore yapılıyor ben sormustum dr uma .Yani sen panikledin vs yapiyorlar hemen .Arkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?
Tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben de henüz doğum yapmadım ancak bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyor. Sizin haftasıyla uyumlu mu?Allah yardımcın olsun canım, benim de salı günü son kontrolüm olacak ve doktor 41e kadar bekleriz en fazla o vakte kadar gelmezse suni ile başlarız dedi. Ben de nasıl olacağını merak ediyorum. Fırsatın olursa yarından sonra bana yazarsan çok sevinirim.
Bende daha düşük kilolu doğdular ultrasona göre.Bebişine kavuşan anneler bebeklerinizin kilosu ve boyu ultrasonda söylenene ne kadar yakındı? Ultrason yakın sonuçlar mı verdi size? @nevesta81 @Forsehadess @Pembegomlek @_FenikS_ AdaisyLove @Balonum @pitircik66 hatırlayamadım herkesi ama :)
Canim o doktor kimse salla gitsin cahil ya.. ilk hafta veya 10 gun icinde dogum kilosuna geri donmus olmasi beslendigi ve sutun yettigi anlamina gelir. Hic canini sikma, sutum yok deme. Sutun hemen 3 gunde gogsunden tasmasini beklemeyin zaten. Ama bu da gogsunuzde hic sut olmadigi anlamina gelmez. Bebek cektikce gelir. Yeterki emzir uzun uzun ve sık sık.. bebisin de kaka yapiyorsa idrar yapiyorsa yeterli demektir. Cocuk ac kalmışmış su dakka o doktoru bogasim geldi yaBana doğumdan 10 gün önce 3470 demişti 3300 doğdu canım duyunca şok oldum hatta.
Bana 48 saat dolunca gel dediler canım 3.gün gittik 260 gram vermiş 60 gram ödem olsa 200 gram kilo kaybı dedi. Internetten baktım gerçi baya bebek 2-3 günde 200-300 gram vermiş. Bende anlamadım. İlk iki gün toplamda 5 kere kakasını yaptı hemde taşıra taşıra baya boldu 3.gün hiç yapmadı. Mama verince uyuyor ama içimde rahat değil. Yarın aile hekimine gidicez topuk kanı için bakalım kilosu ne durumda.
Sıhhatler olsun kuzu ya ❤❤Kuzumun ilk banyosunu yaptırdık bir rahatladım ki bu sıcakta ohh miss
Anneanne ve babaanneyle beraber yıkadık , onların ilk isteğini de yapmış oldum iki de bir göbek düştümü soruyordu KV bir de oradan rahatladım
Kombo rahatlık oldu.
Göbeği düştükten 3 gün sonra yıkattırdım doktoru da araya gün koy demişti, aklın yolu bir. Rahatladı yavrucuğum. Darısı sizlere artık...
Maşallah canım çok iyi kilo almış ❤Merhaba arkaşlar Doğum yapanlar Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah doğum bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı zamanda hayırlısı ile bir avazda kucağınıza alırsınız inşallah yavrularınızı
Bu arada kızlar kızım 26günlük oldu azönce birşey için saflık ocağına gitmiştim ebemizi bi tartalım bebişi dedi ve kızım 1 kg almış sizce kilo alımı iyimi sadece anne sütü veriyorum mama hiç vermedik
İlkinde 45 dk sürdüArkadaşlar spinal sezeryan kaç dakika sürüyor? Birde sakinleştirici veriyorlarmı yoksa istemekmi gerekiyor?
Alttan hiç elle muayene olmadım da, ilk hamileliğimde doğum zamanı hariç tabi onu da ebeler yapmıştı , hakkında hayırlısı canım inşallah en hayırlı zamanda kendi sancinla en rahat en kolay doğumlardan birini yaşarsınYoo yanmadı kendimi rahat bıraktım zaten jel de sürdü baktı iki pArmağını sokup bakıyor 3. Alttan muayenem ama kanama ağrı vs olmuyo hiç muayeneden sonra
Bir de mamalarin kabiz yapabilme durumu oluyor. 3. Gun daha cok sut mu verdin mama mi?Bana doğumdan 10 gün önce 3470 demişti 3300 doğdu canım duyunca şok oldum hatta.
Bana 48 saat dolunca gel dediler canım 3.gün gittik 260 gram vermiş 60 gram ödem olsa 200 gram kilo kaybı dedi. Internetten baktım gerçi baya bebek 2-3 günde 200-300 gram vermiş. Bende anlamadım. İlk iki gün toplamda 5 kere kakasını yaptı hemde taşıra taşıra baya boldu 3.gün hiç yapmadı. Mama verince uyuyor ama içimde rahat değil. Yarın aile hekimine gidicez topuk kanı için bakalım kilosu ne durumda.
Arkadaşlar kontrolden geldim.Ancak fırsat buldum yazmaya.Anestezi ile görüşüp gün belirlendi 10 temmuzda saat 11 de yatış kısmetse...
6 gün kaldı.Darisi tüm bekleyenlere İnsallin sağ salim hayırlısıyla kavusuruz hepimiz gün geçmez bana artık
canım zaten hastanede kalırsa biberon kullanıyorlar benim oglumda yogunbakimda 3 saatte bir süt goturuyorum onlar biberonla veriyorlar sanırım inşallah bu süreçte biberona alışık emmeyi reddetmezBizimki 0. Aydan itibaren kullanıma uygun canım yavaş akismli.
Bizimki hemen cikmicak sanirim ultrason çekildi .eko çekilcek
Çocuk cerrahisi kalcak derse bakalım...
Ameliyat vs artık ne olacaksa
Yarini da boş geçmiyoruz yani hadi hayırlı olsun .Kizlar drdan ciktik. Cumaya bekliyoduk ameliyati ameliyathane doluymus cuma. Yarin sabah gelin 8de hayirli olsun diyo dr. Biz eşimle şok. Daha yarin vileda yapmayi planliyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?