- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.381
Tesekkurler :)) Ya ne guzel simdi kuzunuz 1 yasinda .Bu zamanlari özlüyorsunuzdur eminim .Ben de sezeryan olcam .Artik nasil yatarım bilemiyorum .Su an bile sicaktan,stresten uyuyamiyorum.Bebis dogunca cok uykuya ihtiyacimiz olcak .Hayirlisi.Temmuz annelerii hep sizi okuyorum nedense :)
Bende 2017 temmuz annesiyim.gecen yil bu vakitler bende bunlari yaşamıştım :)
Hepinize hayirli kolay dogumlar diliyorum.saglikli sihhatli bebekleriniz olsun insaAllah
Sezeryan olanlara bi tavsiyem var.ben yattigim zaman yataktan kalkmaya çok zorlandim ilk 2 3 gün.bu yüzden yatarken gece gündüz sırtıma 2 yastık koyarak yattim yani oturma pozisyonunda.böylelikle gece kimseyi çagırmak zorunda kalmadim.belki sizlerde denersiniz sevgiler...
Iki gün sonra bebegimin dogum günü :)Tesekkurler :)) Ya ne guzel simdi kuzunuz 1 yasinda .Bu zamanlari özlüyorsunuzdur eminim .Ben de sezeryan olcam .Artik nasil yatarım bilemiyorum .Su an bile sicaktan,stresten uyuyamiyorum.Bebis dogunca cok uykuya ihtiyacimiz olcak .Hayirlisi.
gunumuz ayni, benim de bebis yukarda. İnsallah gunlerini geçirmezler valla keske belli olabilseydi kesin tarih...Kızlar benim göbeğim hala çok yukarda düşmedi aşağıya strese girdim iyice doğuramıcam herhalde
canim uzulme bak huyunu biliyorsun. Sen de suan ekstra duygusalsindir tabi. Son gunler stres var, daha da yipratma kendinidün gece eşimle tartıştık moralim çok bozuknormalde eşimi çok çok seviyorum her zaman bana yardım eder beni mutlu etmek için elinden geleni yapar. ama kavgalarımız çok kötü oluyor ikimiz de çok inatçıyız hatta o benden daha inatçı. ufacık bi sorun yüzünden çok büyük kavgalar edebilme potansiyeline sahibiz ve haksız olduğu zaman asla bunu kabul edip benden özür dilemez. barıştıktan sonra hatasını anlar ve tekrar yapmamaya çalışır ama tartışırken asla altta kalmak istemez haklısın özür dilerim falan demez. bu yüzden ufacık sorunlar baya büyüyor ve ben de çooooook sinir oluyorum artık ağlayıp duruyorum sinirden sağa sola vuruyorum kendimi tutamıyorum. normalde bana her şeyden çok değer veren benim için her şeyi yapan adam bugün çok düşüncesiz malesef zaten hamileyim doğuma az kaldı ağrılarım var doğum stresi var bunlar yetmezmiş gibi bi de eşim üstüme geliyo sağolsun. delircem cidden
valla keske gecen sene dogurmus olsaydim şu bunaltici bekleme coktan gecmis gitmis olsaydiIki gün sonra bebegimin dogum günü :)
Valla pek özlemiyorum hamilelik zamanlarimi cünkü çok zor geçti :) çok sükür bugunleri gorduk.
Aynen bol bol uyuyun diycemde insan hem sicak hem o göbekle uyuyamiyor.Allah kolaylik versin hepnize
Ayni şeyi 2016 yılı için düşünmüstum :))))valla keske gecen sene dogurmus olsaydim şu bunaltici bekleme coktan gecmis gitmis olsaydi
Dogum gunu kutlu olsun o zaman :) Benim de zor gecti ilk zamanlarim hep kanamaliydi .Ama ozlerim yaa cok farkli bir duyguIki gün sonra bebegimin dogum günü :)
Valla pek özlemiyorum hamilelik zamanlarimi cünkü çok zor geçti :) çok sükür bugunleri gorduk.
Aynen bol bol uyuyun diycemde insan hem sicak hem o göbekle uyuyamiyor.Allah kolaylik versin hepnize
9 ay boyunca yedigim yiyeceklerin hic birinin tadini alamadim çok tuhaf bi hamilelikti :)Dogum gunu kutlu olsun o zaman :) Benim de zor gecti ilk zamanlarim hep kanamaliydi .Ama ozlerim yaa cok farkli bir duygu
Tsk ederiz :)Dogum gunu kutlu olsun o zaman :) Benim de zor gecti ilk zamanlarim hep kanamaliydi .Ama ozlerim yaa cok farkli bir duygu
Canim cok gecmis olsun. Cok üzülüyorum bebisine. Hemajiom iyi huylu tümördür daha cok ostrojen kaynakli kadinlarda sık görülür. Damar yumagidir. Bende de yumurta büyüklüğünde var. Buyume yapiyorsa onu besleyen damari kesiyorlar ya da cok buyukse ameliyatta bir secenek. Ama iyi huylu oldugu icin kemoterapiyi hic duymadim. Neden kemoterapi düşünülüyor acaba.çocuk hastanesine yatışımız oldu.
1 hafta yatcak. Emar cekilcek. Çekilen emar konseye gösterilip ameliyat veya kmoterpi olcak.
Karacigriiinde kayısı kadar tümör veya kitle varmış.
Doktor akıntı normal dedi daha önce test yapmıştı bişey yoktu bol bol su iç dediBnde sorcm cnm yarın merak ettm tit wersem cıkarmı kültür mü gene wermek gerek
Ayy kızlar bize de 9 10 gibi alırız demişti doktor 10u içimden geçiyor benimde. Muhtemelen aynı gün olur benimde sizinle.cuma belli olacak tam tarih çok heyecanlı:)Canım aynı güne almışız tarihi. Benim de bugün kontrolüm vardı, 10 Temmuz da ameliyatım. Yalnız saatlerimiz farklı, ben 15.00 te yatışım yapılacak 16:00 ya da 17:00 gibi ameliyata giricem inşallah
çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kavuşursun bebeğine sağlıklaçocuk hastanesine yatışımız oldu.
1 hafta yatcak. Emar cekilcek. Çekilen emar konseye gösterilip ameliyat veya kmoterpi olcak.
Iki gün sonra bebegimin dogum günü :)
Aminn..cok tsk ederimNice mutlu yaşları olsun inşallah sevdikleriyle birlikte. Rabbim hayırlı sağlıklı uzuun ömürler versin
çocuk hastanesine yatışımız oldu.
Açıkçası bana doktorum hiçbir zaman önde veya geride demiyor. Ultrasona girmeden bugün şu kadar haftalıksın diyor. Ultrasonda Baş, karın, bacak çevresini ölçüyor, kilosunu söylüyor herşey yolunda diyor. Bugün kontrolüm vardı, ultrason kağıdındaki ölçüme baktığımda 40 haftalık görünüyor. Ama doktor herşey normal dediği için ben takılmıyorum ona. İki hafta önce kilosu önceki haftasına göre az çıktı mesela ultrasonda da bir hafta geride yazıyordu. Bebeğin pozisyonu ölçümleri etkiler dedi. Gerçekten de bir sonraki hafta pozisyonu değişmişti ve haftasında çıktı. Doktoruma güveniyorum o yüzden o bir sorun yok diyorsa sormuyorum. Senin doktorun konuyla ilgili ne diyor peki? Bunu senin veya bebek için bir problem olarak görüyor mu?Tahmini doğum tarihlerimiz aynı ben de henüz doğum yapmadım ancak bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyor. Sizin haftasıyla uyumlu mu?
Ayy kızlar bize de 9 10 gibi alırız demişti doktor 10u içimden geçiyor benimde. Muhtemelen aynı gün olur benimde sizinle.cuma belli olacak tam tarih çok heyecanlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?