2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar, benim de bugün kontrolüm vardı. Sezeryan için gün aldım. 10 Temmuz salı günü nasip olursa oğluma kavuşuyorum. 3.bebeğim ama ilk gibi heyecanlıyım.
Hadi hayırlı olsun canım :))
Kizlar drdan ciktik. Cumaya bekliyoduk ameliyati ameliyathane doluymus cuma. Yarin sabah gelin 8de hayirli olsun diyo dr. Biz eşimle şok. Daha yarin vileda yapmayi planliyodum.
Hayırlı olsun canım :)) bu akşam yaparsın, bir güzel toparlar hazırlanırsın.

çocuk hastanesine yatışımız oldu.
1 hafta yatcak. Emar cekilcek. Çekilen emar konseye gösterilip ameliyat veya kmoterpi olcak.
Karacigriiinde kayısı kadar tümör veya kitle varmış.
Rabbim sifa versin Şafî ismiyle insallah .Hamile duasi makbulmus .Hepimiz bebeginin iyilesmesini yurekten diliyoruz .Güçlü olmalisin sakin çökme .Bebegin sana sımsıkı tutunacak .Bu surecte sen ona sifa olan anne sütünü sağacaksın.

1 hafta yatcak. Emar cekilcek. Çekilen emar konseye gösterilip ameliyat veya kmoterpi olcak.
Canim Rabbim şifa versin inşallah bebeğine onu hastanede bırakıp ayrılmak çok kötü seni çok iyi anlıyorum inşallah bebeğin tez zamanda sağlığına kavuşacak sana kavusacak sadece sabredicez

Aminn inşallah sende canım benim bakalım hangimiz önce doğuracaz nasıl doğuracaz

Canım Rabbim şifa versin inşallah yavruna sağ salim o hastaneden çıkıp senin şefkatli kollarının arasına gelecek inşallah duam bebeğin için canım sende bu süreçte kendi toparla ve güçlü ol ki sütün bol olsun ve yavruna şifa olsun inşallah

Doktorum izne çıktı haftaya dönecek. Benim 12. Haftadan beri hep bir hafta önde gidiyordu gelişimi dediler ki doğuma kadar kendi haftasıyla uyumlu hale geliyor 2 haftaya kadar normal kabul ediyoruz endişelenecek bir durum yok diyordu. Haftasını bi türlü yakalayamadı biraz iri bir bebek nstde de sancılarım çıkınca dr Temmuzu bulmaz doğum diye düşünüyorum demişti. Aslında en başında bana söylenen tahmini doğum tarihi 6/7 temmuzdu. Gelişiminin önde olması tedirgin ediyor beni süresi dolmuş mu herhangi bir sıkıntılı durumla karşılaşmaktan endişe ediyorum.

Nerelerdesin canım haber yok senden iyi misin
Banlamışlar canım şimdi geldimmm :)

İyiym çok şükür dün kontroldeydik nst de sıkıntı çıkmadı bebiş baş aşağı dönmüş yine yüzünü göstermedi bize. Haftaya gel açılmana bakalım dedi. Çok heyecanlanıyorum...

Sen nasılsın napıosn bebiş nasıl ?

Gecmis olsun canim. İnsallah tez zamanda minnosla beraber hastaneden cikar evinize saglikli dihatli donersiniz.

@Pembegomlek doğurmuşsun yeni girebildim ya canım benim Allahım yardımcınız olsun bebeğine acil şifalar versin inşallah. Hersey yoluna girip kucağında meleğinle evine dön tez vakitte, dualarımdasın Rabbim bebeğinizi size bağışlasın sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin.

aaa neden ki ??
Çok şükür canım maşallah bebişine merakta bırakıyor sizi naz yapıyor şimdiden :)))
Benimki tembel çıktı biraz teyzesi böyle giderse süt cezasi alacak doğduğunda

Ohh size de sıhhatler olsun.. Müthiş sıcak vardı bugün İstanbulda, iyi oldu yıkanması.

Ben göbekle cesaret edemedim, zaten tertemizler, sadece ferahlasınlar o yetiyor di mi :)

@Pembegomlek canım çok geçmiş olsun bebeğin doğdu diye dogru duzgun sevinemedin bile zaten hamileliğinin sonlarında baya zorluk çekmiştin Allah yardımcın olsun tez zamanda yavruna şifa versin en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Benimki de bu hafta izne çıktı haftaya gelecek o gelmeden bebek gelmese bari diyorum :) endişelenme bence, çünkü ultrasonda çıkan haftaya göre değil de sat a göre bakılır her zaman. Önde çıkması dediğin gibi bebeğin iriliğiyle ilgili. Sen bebeğin hareketlerini takip et, hareketsizlik olursa veya sancın doktora başvurursun. Zaten sen de kontrole haftalık gidiyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…