2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aaa neden ki ??
Çok şükür canım maşallah bebişine merakta bırakıyor sizi naz yapıyor şimdiden :)))
Benimki tembel çıktı biraz teyzesi böyle giderse süt cezasi alacak doğduğunda
Ay evet 40 hafta yazıyor maşallahhh çok heybetli duruyor takvimin :))) nst açılma vs durumları ne peki doktor ne diyor ? Bi ara sancıların vardı noldu? içerisi hoşuna gitti tabi yat babam yat oh ben olsam bende gelmem :)))
 
2 günde 1 içerim canım ne olur ne olmaz diye.sancı gelmezse sezeryan yolu görünüyor gibi o yüzden başladım
 
Nst' de hiç sancı çıkmıyor açılma yok , geceleri 1 aydır ki adet ağrısı gibi ağrılarim var 2 gündür gündüzleri de ağrılarim oluyor ama sonra geçiyor sancı ve su gelmesi dışında bütün doğum belirtilerim var ama bebiş hiç gelmeye çalışmıyor haftam dolana kadar gelmezse suni sancıyla gelmek zorunda kalacak :))
 
Şırda doğuramayan kaç kişi kaldık yahu Valla kızlar normal doğum beklemenin streside ayrı dün ki pembe lekeden sonra hafif kahve rengine dönük akontılarım devam ediyor bugun nst ye girdim ama öyle aman aman bir sancı çıkmadı 4 5 kez 100 leri gördük çok düzensiz ne zaman gelecek heyecanla bekliyorum.
Sizlerin nst de sancılar ne durumda
 
2 günde 1 içerim canım ne olur ne olmaz diye.sancı gelmezse sezeryan yolu görünüyor gibi o yüzden başladım
Ben de duymuştum ama risk etmedim açıkçası hamileliğin başlarında içilirse düşük yapar sonlarinda içilirse doğumu başlatır diyorlardı diye biraz çekindim canım korktum biraz
 
Ben de duymuştum ama risk etmedim açıkçası hamileliğin başlarında içilirse düşük yapar sonlarinda içilirse doğumu başlatır diyorlardı diye biraz çekindim canım korktum biraz
rahim kasılmasına sebep oluyormuş burada da 1 2 arkadaş yazmıştı deniyorum bakalım
 
Nisanin gelmis cnm senin buda bir belirti yakindir 1 hafta belki daha yakin belli olmaz cunku nisandam sonra su gelebiliyor, tabi dogal sancin olmassa suniyle bi sekilde doguruyorsun, bende beklemedeyim ki daha var hayirlisiyla bi doguralimda gerisi onemsiz..
 
Aşağı inip pozisyonunu almış mı peki :) ? Ay ishal olmuş gibi ağrı vs yazmışlardı burda. Sende oldu mu o
 
Aramızda 1 gün varrrr nasılsın belirtiler ağrılar var mı ?
 
Aşağı inip pozisyonunu almış mı peki :) ? Ay ishal olmuş gibi ağrı vs yazmışlardı burda. Sende oldu mu o
Evet canım her an gelecek pozisyonda her şey yolunda gelmesi için hiç bir engel yok , kanala girmiş doğum pozisyonunu almış adet ağrısı gibi ağrılar var bazen bir kaç saat oluyor ağrı ama geçiyor sonra, her gün kaç defa büyük tuvalete çıkıyorum ishal sancısı gibi kramplar oluyor , geceler sabaha kadar adet ağrısı gibi ağrılar oluyor , alttan sancı batma gibi ağrılar da oluyor, arada midem de bulanıyor ama kısa sürüyor bu aralar akıntım da fazlalaşti kıvamı da koyulaşti ama sancı açılma ve su yok, bir de bir kaç gündür sol kasigimdan aşağı budumun dibinden batma oluyor ayaktayken ve ya ayağa kalkarken bacağım tutuluyor zor basıyorum yere sonra bebek bazen aşırı sert hareketler yapıyor sanki şimdi keseyi patlatacak gibi bir de kasılmalar da sıklaştı ama bir türlü gelmiyor resmen dalga geçiyor benimle :))
 
Aramızda 1 gün varrrr nasılsın belirtiler ağrılar var mı ?
Yok cnm hic bir belirtim, benm ilk dogumum normaldi simdide bekliyorum iste, sadece asagida baski hissim artti, hamileligin basindan beri var ztn, saga sols gece donerken cati agrilarim artti birde okadar, sende durumlar nasil?
 

Bence hastane çıkışına gerek yok. Kimse çocuğundan kısmıyor diye yapılmış, süslenmiş, paketlenmiş, normalde yarı-hatta daha az fiyata aynı parçaları alabilecekken para harcatmak için tasarlanmış bir paket hastane çıkışı. Almak isteyen alır o ayrı ama çok da gerekli değil yok diye üzülmeyin, eksiklik hissetmeyin. Ben yeni doğum yapan arkadaşlarımla konuşarak hazırladım çantamı ve oldukça sade ve yalnızca gereken şeyleri aldım. 1 gece kalacağım hepsi geri gelir ve fazla eşyalar orada kalabalık yapar diye düşünüyorum. Bebek için; 2 iç zıbın, 1 tüm tulum, 2 çıtçıtlı badi, 1 alt pijama, bere, eldiven, yenidoğan bez ve 2 battaniye (1 ince 1 hafif kalın). Pamuk veya alt açma almadım zira her hastane bunları bulundurur taşımamıza gerek yok. Biberon da almadım çünkü enjektörle veriyorlarmış mama gerekirse.
Kendim için, 1 gecelik, 1 pijama, iç çamaşırı, 1 t-shirt, gece pedi, havlu, az biraz göğüs pedi, ıslak mendil, diş macunu ve fırçamı aldım. Öyle yok süt sağma makinaları vs vs taşımaya da gerek yok çünkü hastane tipi pompalar evdekilerden daha iyi gerekirse hemşireler getirir. İkramlık olarak da lokum, çikolata, meyve suyu, lavanta hazırlamıştım onları aldım. Bitti gitti.
 
Içim rahatladı sağol. Haftalık gidiyorum kontrole yarın kontrolüm var. Bakalım bizim tosuncuk ne kadar olmuş ne durumdayız sorup öğreneceğim inşallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…