2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun kontrol vardi. Esim anasini rahat ettirecegim derken heyecandan artik hafataya mi gorurusuz iki uc gune mi allah bilir filan dedi kekeledi kaldi bende toparlamak icin hemen dogsun istiyor herhalde dedim güldum. Anasi da asil bu istiyor dedi karnini tuttu ayy doguracagim galiba deyip duruyor dedi. Birde aklinca taklit etti. Oyle birsey demedim hayatimda dedim. Esim mesaj atmis annemi tersleme dogru konus diye. Yururken baska yoldan yuruduler ben baska yoldan geldim. Anne iste hep boyle filan diyw sikayet edip duruyor onu mu dinleyecegim. Bebek 48.5 cm 3550 olmus. Dogum kanalında filan degil. Nst pazartesi kontrol cuma.

Ben cikolataaaliii donduuurmaaa yerrriiiimm dedi agzini yaya yaya. Oglu koştu gitti bir kaymakli dondurmayi verdi annesine anne sunu al dedi kostu tekrar kasaya. 1 dk sonra bi cikolatali bi kaymakli ile geldi tabi annesi dondurmayi yari etti o ara "eee anne sen niye yedin seninki buydu "dedi. Be allahin mali anan küsecek kırılacak diye benim dondurmam once cikmasina ragmen anana verdin sonra niye soruyorsun. Tut diye vermişmiş ben telefondan kafami kaldırmamışım da bilmem ne. Cuma gitsem mi diyor insallah gider. Bugun zar zor cam balkonumu sildim. Mutfak dolaplarimin ocaga yakin olanini da sildim. Tum kavanozlari bosalttim yikadim geri koydum

Allah peygamber sabri versin..

Yine facia gibi bir gun geçirmişsin .Bol bol Ya Kadir c.c tesbihini cek .Sana verebileceğim tek tavsiye bu .Allah sabir versin .Bir de sizle dr a mi geldi iyyyy

Oh ne guzel tüm bunları yapıyo ama gelmeye niyeti olmuyo :) günün tam olarak dolmasını bekliyodur bakalım ne zaman olacak.. günü geçerse suni sancı mı verecekler onu verince doğum hemen başlıyor mu acaba

Cok sükür nst de sancilar cikti benim kasilma sandiklarim sanciymis meger cok siddetli olmasada bi baslangic sayilir + 1 cm aciklik :) bugün yarin gelir heralde umarimmm
İnşallah canım sağlıkla mutlulukla huzurla gelsin

Yok cnm hic bir belirtim, benm ilk dogumum normaldi simdide bekliyorum iste, sadece asagida baski hissim artti, hamileligin basindan beri var ztn, saga sols gece donerken cati agrilarim artti birde okadar, sende durumlar nasil?
İnceden sızladı dün belim. Alt taraflara batma sızlama oluyır bazen. Bide yatakta dönerken ay uy dedirtiyo karnım. Başka da bişy yok bugun ilk kez 3defa kasılırken rahatsızlık değil ağrı hissettim o neye dahil bilmiyorum

Yine facia gibi bir gun geçirmişsin .Bol bol Ya Kadir c.c tesbihini cek .Sana verebileceğim tek tavsiye bu .Allah sabir versin .Bir de sizle dr a mi geldi iyyyy

Odaya once biz girdik bekeldik sonra Doktor girdi hâlâ telefonla oynuyor. Aonra zahmet edip kafasini kaldırdı ultrasonu görmeye geldimm dedi. Rabbim bol bol sabir verisn insallah cuma gidecek

Doktor bana bıraktı canım istersen günün dolana kadar gelmezse gününü geçince suni sancı verelim istersen de bir kaç gün daha beklersin tam da detaylı konuşmadık günün dolmasını bekliyor doktor da , ilk doğumumda suyum gelmişti sancı yoktu diye suni sancı verdiler hemen de geldi canım ama bazı hamilelerde ne kadar suni sancı da verseler sancı gelmeye biliyormuş o zaman artık sezeryana alıyorlar , inşallah hiç birine gerek kalmaz da bebeğim kendi sancimla gelir

Cok sükür nst de sancilar cikti benim kasilma sandiklarim sanciymis meger cok siddetli olmasada bi baslangic sayilir + 1 cm aciklik :) bugün yarin gelir heralde umarimmm
Canım benim de 1 cm açıklık varmış ama umutlabamıyorum.7_temmuz son gün.artık gelsin diye bekliyoruz ama kimisi 1 cm ile bir hafta bekleyenler oluyor diyor

Odaya once biz girdik bekeldik sonra Doktor girdi hâlâ telefonla oynuyor. Aonra zahmet edip kafasini kaldırdı ultrasonu görmeye geldimm dedi. Rabbim bol bol sabir verisn insallah cuma gidecek
Insallah gider canim .Esinin duzelmesi lazim .Kadinin gitmesi geçici bir çözüm. Yavas yavas islemeye calis .Artik sizin de bir aile olduğunuzu anlasin .

Allah peygamber sabri versin..

Amin kardesim amin. Su anda bebek taklidiyle ama ben bunu islemem çi haber açalim oglusum diyor. Tv sahiplenildi iyice internetin anasini aglatti modem kaldırmadı yuz kere kesiliyor oda gitti. Insallah allahim cuma gider ve doguma filan gelemez. Ne olur hepiniz dua edin dogumda rabbim engeller çıkarsın

Insallah gider canim .Esinin duzelmesi lazim .Kadinin gitmesi geçici bir çözüm. Yavas yavas islemeye calis .Artik sizin de bir aile olduğunuzu anlasin .

Anliyor düzeliyor anasi bi geliyor eskisine dönüyor. Otobuste getirip anasini yanima oturtuyor kafami teknede denize cevirdim anneme dogru otursana daha rahat diyor. Kirilacak küsecek yalniz hissedecek alınacak diye kafayi yiyecek

Kızlar ben cokkk hurma yiyordum ondan erken doğurmuş olabilirim. Yani şehir efsanesi değilse. Günde 10-15 tane yiyordum ramazan bayramının birinci günü de hiç sancim şikayetim olmadan acilmam 4 cm olmuş. 37. haftada. Bebek daha kanalda bile değilmiş sanırım muayenede bebeğin başını hissedememisti ebe. Doğuramayanlar bı denesin hurmayi

Esinle konusup dogumda istemedigini gerildigini soyle .Senin ailen yok mu da bu kadar ustune geliyorlar senin anlamadim.Bir de görücü usulü mu evlendin onu merak ediyorum

Hurmadandir canim .Bebisin nasil ya haziran topiginde okudum yazdiklarini üzüldüm. Insallah hemen düzelir annesini uzmez.

Kizlar yeni bir bilgi ogrendim .Doğru yanlis bilmiyorum ama denemeye deger .Ilk emzirmeden once göğüse maden suyu surersen yara olmuyormus .Ben yapcam insallah .Cunku en korktugum sey yara

Duzensiz kasilmalar olabilir cnm ki nst de benmde 100 leri bulan sancim oldu ama duzensiz oldugu icin dr onemsemiyor dogum zamani duzenli oluyor kasilma sanci bizim daha var ama 38 ve sonrasinda daha bi temkinli olalim

Esinle daha once annesi yuzunden tartistiginiz oldu mu hic yoksa sadece gebelikte mi boyle bise yapti sana yok degilse tahammul edilmez surekli boyle bi kadına yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…