2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Esinle konusup dogumda istemedigini gerildigini soyle .Senin ailen yok mu da bu kadar ustune geliyorlar senin anlamadim.Bir de görücü usulü mu evlendin onu merak ediyorum

Tanisip anlasarak evlendik. Aileler birbirini tanimiyordu bile. Benim annem 3 gun kalir giderim kiza anneia degik kaynanasi bakar dedi bastan yenik basladim. Çevremiz de hep boyle. Kaynana bakar geline

Esinle daha once annesi yuzunden tartistiginiz oldu mu hic yoksa sadece gebelikte mi boyle bise yapti sana yok degilse tahammul edilmez surekli boyle bi kadına yahu

Annemle konus babamla konus annemi ara babami ara surekli annem babam diyen bi tipti biraz sogumustu simdi gene eskisine dönecek sanirim. Tartismaidk anasiyla ama cok sevmediğimi bilir. Tv manyagi kadin kapattım simdi heyyy napiyosun napiyosun diyor. Birsey yok kapatacagim dedim. Esime kapat birsey yok dedim oda kapattı yiyecek kafayi. Sabah 8 de acip gece 2 de kapatirmis duzeni varmis onun. Geldiği yere uymazmis. Aha boyle uydururlar

Hurmadandir canim .Bebisin nasil ya haziran topiginde okudum yazdiklarini üzüldüm. Insallah hemen düzelir annesini uzmez.
İnşallah canım ya tekrar doktora goturcez içim parçalanıyor bu kadar aglamasina. Tek sorunu gaz mi emin olamıyorum. Kucağımda da ağlıyor yay gibi geriyor kendini dirsekleri topukları öyle vuruyor ki canım yanıyor. Evde haka dansı gibi hareketler yaparak kilometrelerce yürüyorum gün boyu. Bı gün bayılıp dusurcem kafasını vurcam diye korkuyorum. Süt de sagamiyorum artık. Üç ay gibi bir sürede geçer diyor herkes inşallah inşallah insallahhhjjj

Cok enteresan yani tamam sevmeyebilirsiniz birbirinizi ama insan tartismamak icin sessiz kalir en azindan senin ki damarina bassam diye uğraşıyo galiba ya da farkli bi amaci var niye bi insan oglunun ve gelinin mutlu olmasini istemez ki bi de en guzel zamanlarinda ki evleneli cok olmamisti siz degil mi

Ağustosta 2 yil olacak. Kadin manyak manyak. Takıntılı kendini kralice sanıyor. Birisi birsey icin yardima gelmişti onun yaninda boyle elleri cebe atmalar havalanmalar. Kendini hep yuksekte goruyor asilim soyluyum bir numarayim kafasi var.

Canım benim de 1 cm açıklık varmış ama umutlabamıyorum.7_temmuz son gün.artık gelsin diye bekliyoruz ama kimisi 1 cm ile bir hafta bekleyenler oluyor diyor
Tabi canim mümkün hemen olcak diye bisey yok ama benim günüm ptesi doldu o yüzden baslamistir artik diye ümit ediyorum :)

Tanisip anlasarak evlendik. Aileler birbirini tanimiyordu bile. Benim annem 3 gun kalir giderim kiza anneia degik kaynanasi bakar dedi bastan yenik basladim. Çevremiz de hep boyle. Kaynana bakar geline
Canım yazdıklarını okudum, allah sabır versin. Ama annenle durumu konuş. Benim annem de ilk başlarda kaynanan gelip kalmak ister bakmak ister dedi. O ne demek anne şakın beni bırakıp gitme sen varken ben onun yanında nasıl rahat edeyim dedim. Haklısın yok bırakmam dedi. Yani karşı taraftan laf olur birşey derler gibi düşünüyordu. Benim eşim de annem kalsın annem bakar vs dedi. Kusura bakma herkes kendi annesinin yanında rahat olur gelsin ama kişisel bakım açısından annemin kalması daha uygun dedim. Bence sen de annenle konuş. Bırakmasın seni toparlanana kadar

Canım çoğu kişi benzer süreçlerden geçiyor. Merak etme geçecek. Ama biraz yoracak seni. Gittikçe herşey yoluna girecek. Umarım tez zamanda normale döner

Kızlar iyi geceler.doktordan geldim 12 si öğlen sezeryan olcak.kan verdim sezeryan öncesi için.kontroller yapılsın die.anestezi uzmanıyla görüştük.kendi doktorum belden anestezi önerdi ama epidural yada spinale anestezi doktoruyla karar vericeksiniz dedi.anestezi dontoruda spinal daha iyi dedi,iğnesi daha ince vs anlattı bişiler siz ne dusunuyorsunuz??

Benimde kontrol vardi bugun 37. Hafta 190gr daha almis bebis 3.190 civari 2. Kez nst normal haftaya bugun sezeryan gunu verecek ve anesteziciyle gorusecez. Herkese kolayliklar

Ay gitsin evinde isterse sabaha kadar izlesin rahat rahat da uyusun. Doguma fln gelirse gecmis olsun sana. Teyze gercekten normal degil.

Konuştum 3 gunden 5 e cikardi en fazla. Ben yalniz da kalirim aslinda yeter ki bu olmasin. Az once oğluna sarılıp uzulme oglusum dogumda cok kalirim dedi. Saka gibi

Cok iyi yapmissin. Bikac gun kaldi dayan basarabilirsin.

Bileti aldim tamam hallaloldu dedim esimde uyku sersemi hayirli olsun anne dedi. Gitti sarildi dogumda daha cok kalirim oglusum uzulme diyor. Eldivenleri ver baskasina eldiven giymez dedi niye dedim giymesin rahat olsun diyor. Tirnagini keserim ben diyor . Doktora gidilir sorulur tirnagi uygunsa kesilir yada 40 inda kesilir dedim. Ne alaka daha once de keserim diyor. Kestirmem dedim. Hurafelere inan sen daha bakalim diyor. Doktor hurafelerle konusmaz sen bir dogurmussun bak nasil ahkam kesiyorsun o bin tane dogurtuyor dedim. Mantiksizmis dedigim

Kizlar az once gogus ucumda bi islaklik hissettim bi baktim boyle birsey gelmis. 37 haftad mi basliyor bu. Gogus pedi kullanmak gerekiyor mu devam eder mi boyle

Kızlar güzel dilekleriniz için sagolun
Annesiyle bir yatisi oluyor bu hastaneye bebegin.
Ben sezaryanliyim diye yanında iki gün birinin kalmasına izin verdiler. Bu kişi iv oldu.
Ama ben istemedim.
Her isimi kendim görüyordum . Üstüne üstlük burda sözde benim canım dediği torunu acı çekerken milletle çay keyfi yqpiyodu.

Neyse yattı benle.
Yapacak sözde. Ama millete telefonda dert anlatıyor. Bu zamana kadar halimizi hatırımızı sormayan insanlara bile yok gelinin sütü yok bir damla bile. Çocuk ac. Diyor.
Oysa mama veriyoruz.
Rahatsız olduğumu söyledim. Yok başladı hakarete. Hemşire de duymus odama geldiler.kv onlarada yürüyünce güvenlik geldi. Sonra kendince anlattı. Ben olay büyümesin eve yansıcak diye eve gönderilmesiin dedim.
Sonra işte hastalarda şikayet etmiş. Hoca geldi. Esimi çağırdılar. Bu süreçte asla eşimle konuşmadımbaya aradi.ağlamaktan kendime gelemedim...
Doktor bebeğimiz sıkıntılı böyle yapmayın falan dediyse de psikolojisi bozuk diye insanlara tanıttığı ben oldum.
Neyse eşim geldi. Hemşireler girmeden konuştu. Eşimde haklisin biliyorum ama şu sabi için kendi ağrılarım için he de geç dedi. Babam haddini bildirir dedi.
Kv yide alıp gitti. Kv herkese saydırdı. Bu kız eşiyle bosanirsa hoşuna mı gitcek. Sisi şikayet edicem. Bu çocuğa bişey olursa görürsünüz. Tarz-ı konuştu.
Doktor bile ameliyatlisin niye yakının koşturmuyor dedi.

O kadar ağladığıma pişmanım ...
Bebeğimin rizikiyla oynadı..
Ağrılarım desen bini bin para..

Anneme babama kardeşime bile saydırdı.
Yarinda görümcem gelcekmis yanıma ama yine istemedim eşimde olsun dedi.
Keşke yanımda kalcak birileri olsaydı...

1 gece için qayet yeterli bence dediğin gibi fazla eşya taşımaya gerek yok aslında. Yardımın için sagol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…