- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.461
Esinle konusup dogumda istemedigini gerildigini soyle .Senin ailen yok mu da bu kadar ustune geliyorlar senin anlamadim.Bir de görücü usulü mu evlendin onu merak ediyorum
Esinle daha once annesi yuzunden tartistiginiz oldu mu hic yoksa sadece gebelikte mi boyle bise yapti sana yok degilse tahammul edilmez surekli boyle bi kadına yahu
İnşallah canım ya tekrar doktora goturcez içim parçalanıyor bu kadar aglamasina. Tek sorunu gaz mi emin olamıyorum. Kucağımda da ağlıyor yay gibi geriyor kendini dirsekleri topukları öyle vuruyor ki canım yanıyor. Evde haka dansı gibi hareketler yaparak kilometrelerce yürüyorum gün boyu. Bı gün bayılıp dusurcem kafasını vurcam diye korkuyorum. Süt de sagamiyorum artık. Üç ay gibi bir sürede geçer diyor herkes inşallah inşallah insallahhhjjjHurmadandir canim .Bebisin nasil ya haziran topiginde okudum yazdiklarini üzüldüm. Insallah hemen düzelir annesini uzmez.
Cok enteresan yani tamam sevmeyebilirsiniz birbirinizi ama insan tartismamak icin sessiz kalir en azindan senin ki damarina bassam diye uğraşıyo galiba ya da farkli bi amaci var niye bi insan oglunun ve gelinin mutlu olmasini istemez ki bi de en guzel zamanlarinda ki evleneli cok olmamisti siz degil miAnnemle konus babamla konus annemi ara babami ara surekli annem babam diyen bi tipti biraz sogumustu simdi gene eskisine dönecek sanirim. Tartismaidk anasiyla ama cok sevmediğimi bilir. Tv manyagi kadin kapattım simdi heyyy napiyosun napiyosun diyor. Birsey yok kapatacagim dedim. Esime kapat birsey yok dedim oda kapattı yiyecek kafayi. Sabah 8 de acip gece 2 de kapatirmis duzeni varmis onun. Geldiği yere uymazmis. Aha boyle uydururlar
Güzel haberlerle gelirsin inşallah :))Içim rahatladı sağol. Haftalık gidiyorum kontrole yarın kontrolüm var. Bakalım bizim tosuncuk ne kadar olmuş ne durumdayız sorup öğreneceğim inşallah.
Cok enteresan yani tamam sevmeyebilirsiniz birbirinizi ama insan tartismamak icin sessiz kalir en azindan senin ki damarina bassam diye uğraşıyo galiba ya da farkli bi amaci var niye bi insan oglunun ve gelinin mutlu olmasini istemez ki bi de en guzel zamanlarinda ki evleneli cok olmamisti siz degil mi
Tabi canim mümkün hemen olcak diye bisey yok ama benim günüm ptesi doldu o yüzden baslamistir artik diye ümit ediyorum :)Canım benim de 1 cm açıklık varmış ama umutlabamıyorum.7_temmuz son gün.artık gelsin diye bekliyoruz ama kimisi 1 cm ile bir hafta bekleyenler oluyor diyor
Canım yazdıklarını okudum, allah sabır versin. Ama annenle durumu konuş. Benim annem de ilk başlarda kaynanan gelip kalmak ister bakmak ister dedi. O ne demek anne şakın beni bırakıp gitme sen varken ben onun yanında nasıl rahat edeyim dedim. Haklısın yok bırakmam dedi. Yani karşı taraftan laf olur birşey derler gibi düşünüyordu. Benim eşim de annem kalsın annem bakar vs dedi. Kusura bakma herkes kendi annesinin yanında rahat olur gelsin ama kişisel bakım açısından annemin kalması daha uygun dedim. Bence sen de annenle konuş. Bırakmasın seni toparlanana kadarTanisip anlasarak evlendik. Aileler birbirini tanimiyordu bile. Benim annem 3 gun kalir giderim kiza anneia degik kaynanasi bakar dedi bastan yenik basladim. Çevremiz de hep boyle. Kaynana bakar geline
Canım çoğu kişi benzer süreçlerden geçiyor. Merak etme geçecek. Ama biraz yoracak seni. Gittikçe herşey yoluna girecek. Umarım tez zamanda normale dönerİnşallah canım ya tekrar doktora goturcez içim parçalanıyor bu kadar aglamasina. Tek sorunu gaz mi emin olamıyorum. Kucağımda da ağlıyor yay gibi geriyor kendini dirsekleri topukları öyle vuruyor ki canım yanıyor. Evde haka dansı gibi hareketler yaparak kilometrelerce yürüyorum gün boyu. Bı gün bayılıp dusurcem kafasını vurcam diye korkuyorum. Süt de sagamiyorum artık. Üç ay gibi bir sürede geçer diyor herkes inşallah inşallah insallahhhjjj
Ay gitsin evinde isterse sabaha kadar izlesin rahat rahat da uyusun. Doguma fln gelirse gecmis olsun sana. Teyze gercekten normal degil.Annemle konus babamla konus annemi ara babami ara surekli annem babam diyen bi tipti biraz sogumustu simdi gene eskisine dönecek sanirim. Tartismaidk anasiyla ama cok sevmediğimi bilir. Tv manyagi kadin kapattım simdi heyyy napiyosun napiyosun diyor. Birsey yok kapatacagim dedim. Esime kapat birsey yok dedim oda kapattı yiyecek kafayi. Sabah 8 de acip gece 2 de kapatirmis duzeni varmis onun. Geldiği yere uymazmis. Aha boyle uydururlar
Ay gitsin evinde isterse sabaha kadar izlesin rahat rahat da uyusun. Doguma fln gelirse gecmis olsun sana. Teyze gercekten normal degil.
Canım yazdıklarını okudum, allah sabır versin. Ama annenle durumu konuş. Benim annem de ilk başlarda kaynanan gelip kalmak ister bakmak ister dedi. O ne demek anne şakın beni bırakıp gitme sen varken ben onun yanında nasıl rahat edeyim dedim. Haklısın yok bırakmam dedi. Yani karşı taraftan laf olur birşey derler gibi düşünüyordu. Benim eşim de annem kalsın annem bakar vs dedi. Kusura bakma herkes kendi annesinin yanında rahat olur gelsin ama kişisel bakım açısından annemin kalması daha uygun dedim. Bence sen de annenle konuş. Bırakmasın seni toparlanana kadar
Cok iyi yapmissin. Bikac gun kaldi dayan basarabilirsin.Pazara biletini aldim. Esim en erken 16 sinda var filan dedi hemen kapandım telefona buldum yer aldim
Cok iyi yapmissin. Bikac gun kaldi dayan basarabilirsin.
1 gece için qayet yeterli bence dediğin gibi fazla eşya taşımaya gerek yok aslında. Yardımın için sagol canım.Bence hastane çıkışına gerek yok. Kimse çocuğundan kısmıyor diye yapılmış, süslenmiş, paketlenmiş, normalde yarı-hatta daha az fiyata aynı parçaları alabilecekken para harcatmak için tasarlanmış bir paket hastane çıkışı. Almak isteyen alır o ayrı ama çok da gerekli değil yok diye üzülmeyin, eksiklik hissetmeyin. Ben yeni doğum yapan arkadaşlarımla konuşarak hazırladım çantamı ve oldukça sade ve yalnızca gereken şeyleri aldım. 1 gece kalacağım hepsi geri gelir ve fazla eşyalar orada kalabalık yapar diye düşünüyorum. Bebek için; 2 iç zıbın, 1 tüm tulum, 2 çıtçıtlı badi, 1 alt pijama, bere, eldiven, yenidoğan bez ve 2 battaniye (1 ince 1 hafif kalın). Pamuk veya alt açma almadım zira her hastane bunları bulundurur taşımamıza gerek yok. Biberon da almadım çünkü enjektörle veriyorlarmış mama gerekirse.
Kendim için, 1 gecelik, 1 pijama, iç çamaşırı, 1 t-shirt, gece pedi, havlu, az biraz göğüs pedi, ıslak mendil, diş macunu ve fırçamı aldım. Öyle yok süt sağma makinaları vs vs taşımaya da gerek yok çünkü hastane tipi pompalar evdekilerden daha iyi gerekirse hemşireler getirir. İkramlık olarak da lokum, çikolata, meyve suyu, lavanta hazırlamıştım onları aldım. Bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?