- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.501
Canim bu kolostrum ... cok kiymetli dedikleri süt... bundan sonra da vücut süt uretmeye geçecek insallah.. gelmis iste sütün gozun aydin... yazdiklarini okudum allah yardimcin olsun... kv ye de Allah akil fikir hidayet versinKızlar göğsümü sağıyorum da bu süt mu.
Teşekkür ederim özel olarak edeceğin dualar için Allah razı olsun..inşallah Rabbim sesimi duyarda sen haklı çıkarsın.oyle yada boyle o kadını şehir dışına götürmeyecek..açıklamak en doğrusu olacak eşime bırakırsam ailesi üzülmesinde ne olursa olsun modunda
Resmen soğuk savaş var evde sen ne soylersen bir cevabı var! Seni tebrik ediyorum ama sende altta kalmiyorsun devam az kaldı gidici zaten Allah güç kuvvet versin inşaAllahBileti aldim tamam hallaloldu dedim esimde uyku sersemi hayirli olsun anne dedi. Gitti sarildi dogumda daha cok kalirim oglusum uzulme diyor. Eldivenleri ver baskasina eldiven giymez dedi niye dedim giymesin rahat olsun diyor. Tirnagini keserim ben diyor . Doktora gidilir sorulur tirnagi uygunsa kesilir yada 40 inda kesilir dedim. Ne alaka daha once de keserim diyor. Kestirmem dedim. Hurafelere inan sen daha bakalim diyor. Doktor hurafelerle konusmaz sen bir dogurmussun bak nasil ahkam kesiyorsun o bin tane dogurtuyor dedim. Mantiksizmis dedigim
Kızlar son haftalarda kontrole yanlız gittiğiniz oldu mu ? Eşim hep gelirdi. Şimdi asıl ihtiyaç olan dönemdeyim bence, 36+6 randevuma işi bırakıp gelmek istemiyor. Kendi fizik tedavisi için 6-7 defa işten erken çıktı bu ay. Ben de tedirginim biraz da üzüldüm açıkcası
Resmen soğuk savaş var evde sen ne soylersen bir cevabı var! Seni tebrik ediyorum ama sende altta kalmiyorsun devam az kaldı gidici zaten Allah güç kuvvet versin inşaAllah
Pazara biletini aldim. Esim en erken 16 sinda var filan dedi hemen kapandım telefona buldum yer aldim
Aslında daha ziyade tedirginim, yakın arkadaşım o vakitlerde kontrole gitmişti doğum başladı diye yatırmışlardı . Eşim de biliyo durumu. Böyle bir şey olur diye endişeleniyorum ama eşimin vurdumduymazlığı tuttu maalesef .Canım şimdiye kadar hep geldiyse şimdi gelmemezlik yapmaz , kendisi için çok izin almışya belki ondan tedirgin oluyordur , başka ne sebep olabilir ki kafanı bulandırma bence
Gözünüz aydin :) allah anali babali büyütsün insallah... darisi basimiza :)Günaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
Esinin is yeri uzak mi canim? Yani olaki dogum basladi deseler gelemez mi? Yakinsa hic dert etme bence. .. arkadasinin basina gelen benim de basima gelmisti ilk hamileligimde her kontrole birlikte gittik esimle... birgun onemli bi isi cikti(32haftaligiz ama daha) amaaan ben giderim dogmaz merak etme sen isine bak dedim kontrole gittimAslında daha ziyade tedirginim, yakın arkadaşım o vakitlerde kontrole gitmişti doğum başladı diye yatırmışlardı . Eşim de biliyo durumu. Böyle bir şey olur diye endişeleniyorum ama eşimin vurdumduymazlığı tuttu maalesef .
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahGünaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
Uydur kızz helan olsun. Ben uyduramadım sen uydur. Bende fazla sohbet muhabbet girmiomgbisey dersem hmm filan yapip gecio m yorumsuz kalmaya calsyom artk napym.Annemle konus babamla konus annemi ara babami ara surekli annem babam diyen bi tipti biraz sogumustu simdi gene eskisine dönecek sanirim. Tartismaidk anasiyla ama cok sevmediğimi bilir. Tv manyagi kadin kapattım simdi heyyy napiyosun napiyosun diyor. Birsey yok kapatacagim dedim. Esime kapat birsey yok dedim oda kapattı yiyecek kafayi. Sabah 8 de acip gece 2 de kapatirmis duzeni varmis onun. Geldiği yere uymazmis. Aha boyle uydururlar
Günaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?