2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar son haftalarda kontrole yanlız gittiğiniz oldu mu ? Eşim hep gelirdi. Şimdi asıl ihtiyaç olan dönemdeyim bence, 36+6 randevuma işi bırakıp gelmek istemiyor. Kendi fizik tedavisi için 6-7 defa işten erken çıktı bu ay. Ben de tedirginim biraz da üzüldüm açıkcası

Removeben Canım Allah sana sabır versin anacı erkekle uğraşmak kaynanayla uğraşmaktan daha zor. Eşine ve kaynana da hidayet versin Rabbim.

@Pembegomlek Allah bebeğine Şafi ismiyle şifa nasip etsin inşallah. En kısa zamanda iyi olur da çıkarsınız inşallah hastaneden. Sana destek olunması gereken zamanda böyle köstek olanları Rabbim görüyo sen merak etme.

Bu kaynanaların gelinlerle derdi ne zaman hangi çağda bitecek merak ediyorum. İkinize de bol sabır diliyorum.

Kızlar göğsümü sağıyorum da bu süt mu.
Canim bu kolostrum ... cok kiymetli dedikleri süt... bundan sonra da vücut süt uretmeye geçecek insallah.. gelmis iste sütün gozun aydin... yazdiklarini okudum allah yardimcin olsun... kv ye de Allah akil fikir hidayet versin su surecte senn hepsini bosver biliyorum zor ama suan senden ve bebeginden onemli hic bisey yok.. bu stres sütünü de etkiler allah korusun...gecmis olsun tekrardan...bebegini ennkisa zamnda saglikli bi sekilde al evine gotur insallah... dualarimiz seninle

B Berenelam63 gecmis olsun canim sikma canini lutfen hersey insanoglu icin... şükür bulasici degilmis... bu surecte cok zor olurdu. . Kader kismet demisler bence aksini hic düşünme bensiz olsaydi daha iyi olurdu diye bi secenek yokk ... sensiz olamayacagi icin zaten o kadar ugrasmissiniz asil bu kader... elti meselesini gelince bence aileye esinin rahatsizligini söyleyin en azindan beklenti olmaz... ay ayrica kendileri gitsin ya deli oluyorum bu ayak bagi insanlara hangi devirde yaşıyoruz imkanlar cok iyi şükür isteyen dünyanın obur ucuna kalkip gidebiliyor 1gunde.... baksinlar baslarinin caresine ....ama bence ne olursa olsun bu surecte sen cok ön plana çıkma esin anlatsin hastaligini... malum ilk firsatta harcanan biz gelinler oluyoruz

B Berenelam63 canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur eşin. Hastalığın ne zaman geleceği belli olmaz. Böyle şeyler için kendini suçlama. Ailesine hastalığını açıklamalı ve sizden artık bişey beklememeleri gerektiğini söylemelisiniz. Ama bunu sen sert bi dille yaparsan haklıyken haksız duruma düşersiniz yine en mantıklısı eşinin güzellikle anlatması

Rabbim yardimcin olsun gercekten, iyi bir sinavdan geciyorsun ve guclu olmasin, boyle dusunerek kendini motive et. Bu gunler gecicek.
Eger esin aciklamak istemiyorsa, sende konuyu acabilirsin aslinda. Yorulmasini istemiyorum, boyle boyle seyler oldu diye gir konuya.
Simdi bunu yaparsan soyle bir negatifligi var ama, kalkip size gelebilir kv ekibi. Bilmiyorum uzakmisiniz aile durumu nasil ama, lohusa halinle daha cok kalabalik olabilir ev.

Kizlar sadece uzandigim zaman vajinamin dis dudaklarda bir agri oluyor. Ayakta oldugumda ya da oturdugum zaman sikinti yok, ama uzaninca basliyor agrimaya.
Boyle birsey yasayan varmi?

Resmen soğuk savaş var evde sen ne soylersen bir cevabı var! Seni tebrik ediyorum ama sende altta kalmiyorsun devam az kaldı gidici zaten Allah güç kuvvet versin inşaAllah

Canım şimdiye kadar hep geldiyse şimdi gelmemezlik yapmaz , kendisi için çok izin almışya belki ondan tedirgin oluyordur , başka ne sebep olabilir ki kafanı bulandırma bence

@Pembegomlek canım yaşadıkların tam sinir harbi gerçekten bence kendi ailenden birileri bu olanlara el atmalı ve senin yanında gelip onlar kalmalı ..Eşin ailesiyle arada kalıyor bu durumlara çözüm üretemiyor malesef olan sana oluyor , inşallah en kısa zamanda tüm dertlerinden kurtulursun

Resmen soğuk savaş var evde sen ne soylersen bir cevabı var! Seni tebrik ediyorum ama sende altta kalmiyorsun devam az kaldı gidici zaten Allah güç kuvvet versin inşaAllah

Boyle cahillere karşı susmam. Sustukca guc aliyor zaten. Esim doktora gidiyor simi randevu 10 da edemem dedikce zorla kahvalti hazirlamis. Randevuya gec kalacak su an

@Pembegomlek Allah anali babali büyütsün. Bak lohusa olmadim ama yasadiginizi su kadar kisinin iccinde simdi en iyi anlayan benim. Ne yap biliyir musun kafanda bi cenaze toreni düzenle kaynanayi öldür göm. Sonra huzurlu sekilde ac gozlerini ve artik o ne derse desin aman salak işte konuşuyor de geç

B Berenelam63 geçmiş olsun canım inşallah eşin en kısa zamanda iyileşir ama sende hormonların etsiyle suçlu olarak kendini görme lütfen .Ayrıca eşinin ailesine durumu kendi anlatması daha doğru olacak gibi , verem hastalığı halk arasında ince hastalık olarak da geçer üzüntüyü , sitresi hiç sevmez , bu dönemde sen ona bol bol manevi destek ol ve hatta o sorun etmiyorsa bazı şeyleri sende sorun etme bence , çünkü bedensel yorgunluk değil gönül yorgunluğu bu hastalıpı daha çok tetikliyor ..dilerim bir an önce herşey düzelir .

Günaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar

Canım şimdiye kadar hep geldiyse şimdi gelmemezlik yapmaz , kendisi için çok izin almışya belki ondan tedirgin oluyordur , başka ne sebep olabilir ki kafanı bulandırma bence
Aslında daha ziyade tedirginim, yakın arkadaşım o vakitlerde kontrole gitmişti doğum başladı diye yatırmışlardı . Eşim de biliyo durumu. Böyle bir şey olur diye endişeleniyorum ama eşimin vurdumduymazlığı tuttu maalesef .

Gözünüz aydin :) allah anali babali büyütsün insallah... darisi basimiza :)

Esinin is yeri uzak mi canim? Yani olaki dogum basladi deseler gelemez mi? Yakinsa hic dert etme bence. .. arkadasinin basina gelen benim de basima gelmisti ilk hamileligimde her kontrole birlikte gittik esimle... birgun onemli bi isi cikti(32haftaligiz ama daha) amaaan ben giderim dogmaz merak etme sen isine bak dedim kontrole gittim 30dk icinde bebegi almalıyız dediler neye ugradigimizi sasirsik... ama doguma yetişti şükür. .. yakindi is yeri ...

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Uydur kızz helan olsun. Ben uyduramadım sen uydur. Bende fazla sohbet muhabbet girmiomgbisey dersem hmm filan yapip gecio m yorumsuz kalmaya calsyom artk napym.

Çok geçmiş olsun canım. Ayrıca da gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. İlk sezeryanım benim de aşağı yukarı öyleydi. Ben genel anestezi istedim ama diğeri bana göre değil çünkü. İlk ayağa kalkarken çok zorlandım, tuvalete gittim sonda çıkarılınca, orda bi baş dönmesi, düşecektim nerdeyse. Allahtan eşim yanımdaydı. Ama ikinci çok rahattı. Kendim kalktım yürüdüm koridorda, çok yürümekten midir -ki doktorum da öyle söyledi, çabucak toparlandım. İlkler zor oluyor yani ama atlatmışsın çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…