2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu sabah nst ye yanlız girdim cnm. Tartıştık eşimle gelme istemem seni dedim. Ağlamayı beğenmedim. Gün yaklaştıkça çok gerginleştim ve hassaslaştım. Ama o da çok bağırdı bana. Mahkeme de eski ortağıyla devam eden bir davası var ve bu ara çok gergin, üstüne gitmek istemedim diye sustum ama başka zaman olsaydı tavrım çok net olurdu bu konuda. Yine de tavır yapıyorum kendine. Aradı yüzüne kapattım. Ama sizin durum farklı, eşininde sağlığı ile ilgili sıkıntıları var. Bir yandan baba olacak stresli ve üzüntülü belkide tedavisindwn dolayı. İşyerinde de belkide belli etmediği sana ayrı sıkıntısı vardır. Sen rahat ol. Bak çok az kaldı bebeişini kucağına almana.

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün inşş, anestezi sonrası kusmak bana çok iyi geliyor tamamen anesteziyi atıyorum sanki :))

Kızlar son haftalara doğru bebeğinizn hareketlerinde değişklk hissedyrmsnz? 3 gün öncesine kadar tüm iç organlarım yer değiştrrken 3 gündür sadece minik bi tekme hafif bi kayma hissedyrm yeri daraldığı için olablr mi acaba.. öğleden sonra kontrolümz var bakalım dr ne dicek

Hayırlı uğurlu olsun evladın canım :) anestezi herkesin bünyesinde farklı etki bırakabiliyormuş , zamanla daha iyi olursun inşallah Allah analı babalı büyütsün evladını , darısı başımıza :)

Canim okurken öyle sinirlendim ki seni dusunemedim. Ama ailene kizfim annen nerde baban nerde neden sahip cikmiyorlar sana. Eşine de pes diyorum kendi durmuyor anası bacısı ne alaka. Kendi isini görüyorsanız kimseyi isteme eşine de şöyle sen duruyorsan dur yoksa sende git istemiyorum de. İçine atmak çözüm değil. Bir ağırlık koymazsan başına
İserler canım bu tipler. Asla taaviz verme sakin. Kaynanan çok cahil millete kendini rezil etmiş. Sen kime ağzına ne gelirse say hiç de umursamaz. Bu hayatta sen ve bevegin gerisi bos. Yoksa sut olmaz sağlık olmaz olmaz

Muhtemel yeri dar aldığından dır cnm.

Uydur kızz helan olsun. Ben uyduramadım sen uydur. Bende fazla sohbet muhabbet girmiomgbisey dersem hmm filan yapip gecio m yorumsuz kalmaya calsyom artk napym.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Zorla da sevme olmaz. Ayrica evlat olsa eldivenle sevilir birini sevemem. Sevimsiz şeyler

Günaydın kızlar :) kontrolden geldik. şuan 37+3'üz bebek baş geliş suyu ölçüleri nst her şey normal görünüyor. normal doğum için bir engel yok dedi :) ama çatı muayenesi olmadı. boyun uzun çatın dar değildir dedi. muayene haftaya olur sanırım.

Gozunaydin cnm. Rabbim sağlıkla kavustursun

canım sadecde gece pedi yeterli olur mu acaba? normal doğum muydu senin?

Ayyy ne guzel herseyin hazir darisi basima... yok yok bende ertelemeden yarin halledecegim insallah... bu kadar tembellik yeter

Benimde aynı cnm. Bu yüzden doğumu erkene aldı doktor. Kısmetse 9 temmuzda doğuracam :) hergün nstye giriyorum. Allaha şükür herşey yolunda

iyi masallah canim, darisi basimiza. Karin sertlesmesi cok oluyor bende ama nst de bir sey cikmiyor gununu gecirmese bari

canım bu senin bebeğin kendi istediğin gibi büyütmek en doğal hakkın. onlara da aynen böyle söyleyebilirsin. bebeğin annesi sensin ve söz hakkı sadece sende.

Günaydın kızlar
sezaryen sonrası çok fazla kanamam olmuyor normalmi regl kanamasından bile az Dr a söylemek istemiyorum alttan müdahale eder diye sizde nasıl .
nevesta81 canım sendede doğumdan sonra şişlik olmusmuydu ayaklarım çok şişti

Duaya çok ihtiyacım var...
sadece bebeğini ve kendini düşünmen gereken zamanlarda nelerle uğraşıyosun canım keşke bu kadar düşüncesiz olmasalar. bu nasıl bir bencillik ki böyle. herkes kendi derdini bıraksın benimle ilgilensin istiyo galiba kv. bi de sütü yok diyomuş bu kadar stres yapmana sebep olursa sütün olmaz tabi. inşallah bir an önce kurtulursun

Ailemi buhnlara musallat etmiyorum canım.
Çok kötü bir kadin cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…