2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

B
shealemon gozun aydin canim .Gecmis olsun .Atlatmissin bir sekilde .Artik tadini cikarmaya bak .Ama hic bebisten bahsetmemissin :) O nasıl?
bebişle birbirimize alışmaya çalışıyoruz ilk hafta emzirme vs işlerinin zor olacağını biliyordum o yüzden fazla kasmamaya çalışıyorum. Yalnız bu süreçlerde sizlere tavsiyem mümkün mertebe yanınızda kendini rahat hissedeceğiniz kişileri tercih edin refakatçi olarak evet çok zor ama elinizden geldiği kadar zorlayın

Öyle valla doğru diyorsun. İki gündür disardayim gez dolaş olanların yaz eksikleri ayakkabı vs derken iki gecedir önleyerek uyuyormusum eşim soyledi. Ben zaten uyudugumun farkında değilim sürekli ağrı sancı. Benim sezeryan olacağı için bazen doğdun diyorum.bazen biraz daha dursun diyorum. Zor bir süreç. Bugün mesela agrim da akintim da çok bütün gün sadece yemek yapıp yatmak niyetin bakalım.

Cnm ben son 2 aydır tek gidiyorum :) sonrasında bebeğin 3D fotolarını gönderiyorum eşime :) bazen hayat böyle olmasını gerektiriyor. Üzülecek birşey yok bence. Yarın kontrolüm var hatta doğum öncesi son kontrol. Yine tek gideceğim. Üzme kendini bence

Herkese merhaba arkadaşlar. Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.
Bekleyen arkadaşlara Allah sanır versin havalar feci sıcak. Evde nefes alınmıyor resmen.
Dr 20 temmuzda alırız demişti onbeş gün kaldı bizim erken gelmezse beyefendi. Pazartesi kontrol var. İki gündür disardaydik bugün feci kalça kemiğin vajinam agriyor dikislerim sizliyor. Bugün kendime izin verdim becerebilirsem.

Annem kalırsa kv de de atlayacağı icin esimle bir karar aldik .Esim kalcak benimle .Hem en bastan benimle birlikte sorumluluk almis olur hem de rahatlatır beni.

Bende 3 gundur hurma yiyorum gunde 10 tane filan ama insan canı istemeden yeyince biraz zor gelio tüketmek.

hayirla kolaylikla gelsin canim. Nst de cikan sancilari tarif eder misin? Her yerim agriyor ayirt edemiyorum ben. Mesela nst deyken inanilmaz belim agridi ama sanci gozukmuyordu...
Canim nst de sanci cikiyodu ama ben fazla hissetmedim sadece karnimin sertlestigini ve kasildigini hissettim.Ama gece 2 de dogum sancilari basladi ve 3.34 de oglumu kucagima aldim cok sükür, ön sancilari fazla hissedemedigim icin yolda doguruyodum nerdeyse :)

Ay canım çok geçmiş olsun. Verem çok iyi bakılması gereken bir hastalık. Kesinlikle ailesi bilmeli bu çok riskli ve yorucu esimede sahada. AC annesine tel ve güzel güzel sureci hastaligianlat. Boyle birşey aileden saklanamaz ve bebeklisin. Onun çalışması bile yasak bu yüzden iyileşme olmamıştır tabiki. Esim 3 zatürree atlattı ki bir ara kroniklesecek diye çok korktuk vereme dönüyordu. Sürekli taze meyve yemek kaliteli beslenme iğne ilaç. Ben eşim en agir zatürree olduğunda gece uyanıp taze sut içine bir yumurta sarısı ve az tereyağ gece uyanıp verdim. Hep elimle beslerdim büyük oğlum 2.5 aylikti
Kayınpeder valide hergun geldi saolsun yemek yaptı oglanla ilgilendiler. Bir haftada toparladı. Dr bilesasirmisti. Bu hastalıkların en büyük çaresi bakım temiz hava sakinlik huzur.

Ay canım çok geçmiş olsun. Verem çok iyi bakılması gereken bir hastalık. Kesinlikle ailesi bilmeli bu çok riskli ve yorucu esimede sahada. AC annesine tel ve güzel güzel sureci hastaligianlat. Boyle birşey aileden saklanamaz ve bebeklisin. Onun çalışması bile yasak bu yüzden iyileşme olmamıştır tabiki. Esim 3 zatürree atlattı ki bir ara kroniklesecek diye çok korktuk vereme dönüyordu. Sürekli taze meyve yemek kaliteli beslenme iğne ilaç. Ben eşim en agir zatürree olduğunda gece uyanıp taze sut içine bir yumurta sarısı ve az tereyağ gece uyanıp verdim. Hep elimle beslerdim büyük oğlum 2.5 aylikti
Kayınpeder valide hergun geldi saolsun yemek yaptı oglanla ilgilendiler. Bir haftada toparladı. Dr bilesasirmisti. Bu hastalıkların en büyük çaresi bakım temiz hava sakinlik huzur.

Gozunaydin cnm Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin insallah

Kizlar sadece uzandigim zaman vajinamin dis dudaklarda bir agri oluyor. Ayakta oldugumda ya da oturdugum zaman sikinti yok, ama uzaninca basliyor agrimaya.
Boyle birsey yasayan varmi?
Ah ah nerelerim agrimiyor ki dudakların olduğu yerdeki kemiğin, bazen iç tarafı, kalça kemiğim. İki gündür çok dolaştım bugün extra agrim var fenalardayim.

Bizimde 14temmuz insallah... heyecan dorukta gercidr bekletebilirsem dahada uzatirim dedi ama bu tarihi duymak bile heyecanlandırdı. . Saglicakla gelsinler
Masallah ne guzel olmis annesi yormadan... gözünüz aydin

Geçmiş olsun öncelikle canım. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah. Bu yaşadıklarını hepsi ani kalacak sen güzel yanlarını hatırla hepm

Bizimde 14temmuz insallah... heyecan dorukta gercidr bekletebilirsem dahada uzatirim dedi ama bu tarihi duymak bile heyecanlandırdı. . Saglicakla gelsinler

Masallah ne guzel olmis annesi yormadan... gözünüz aydin
Ay senin de az kalmis canım. Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah. Valizi kapattin mi? Hazırlıklar bitti mi?

Ay senin de az kalmis canım. Rabbim sağlıkla kavustursun inşallah. Valizi kapattin mi? Hazırlıklar bitti mi?
Ayyy yok ya cok tembelim bu konuda herseyi yikadim akladim pakladim ama valizi hazırlamadım henüz ... yarin kontrol var bakalim ondan sonra insallah hazırlayacağım ...

Günaydın kızlar..
Nasılsınız herkes iyidir umarım
Geçmişi takip edemiyorum
Doguranlarin gözü aydın olsun
Bekleyenler de sağlıkla kucağına alir inşallah ❤❤
Merhaba canım biz vakit olduruyoruz artik sen nasılsın bebis yıkanmış maşallah
.bende bu sıcaklarda yıkanması taraftariyim. Yikanmasa göbeği mikrop kapar bence hergun yıka hem daha cabuk buyur derler bizde de.

Canım kendini yorduysan ayaklarını usuttuysen ondan da olabilir? Yine de Dr unla iletişime geç istersen.

Ayyy yok ya cok tembelim bu konuda herseyi yikadim akladim pakladim ama valizi hazırlamadım henüz ... yarin kontrol var bakalim ondan sonra insallah hazırlayacağım ...
Gercekten mi? Aman canım erken doğum olur birşey olur Allah korusun sen hazırla hazır dursun valiz. Ne olur ne olmaz. Ben şişlere vatana kdr hazırladım koliledim. Bir tek kurabiyeyspicam seker hamurlu da annem gelecek onunda o zmn yaparım dedim. Birde biberon emziği bulamadım. Onu alicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…