- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.561
sadece bebeğini ve kendini düşünmen gereken zamanlarda nelerle uğraşıyosun canımkeşke bu kadar düşüncesiz olmasalar. bu nasıl bir bencillik ki böyle. herkes kendi derdini bıraksın benimle ilgilensin istiyo galiba kv . bi de sütü yok diyomuş bu kadar stres yapmana sebep olursa sütün olmaz tabi. inşallah bir an önce kurtulursun
canım eşini ve kv yi karşına alıp açık açık bunun senin bebeğin olduğunu ve kendi istediğin gibi büyüteceğini söyle. yoksa bu hep böyle devam eder. bi sorun olursa doktora sorabileceğini, internetten araştırabileceğini falan anlat. dünyada bebek büyüten tek insan kv değil ve kimse tarafından bilinmeyen bilgilere sahip olduğunu düşünmüyorum.Inşallah hamileliginmmdeki yaptıklarından dolayı da patladım artık.
Dün bir de yok bebek çok sicriyor gorumcen bebeğe bişey yazmıştı.onu koyalım dedi. Bende gerek yok dedim kuran koyarız en büyük koruyucu o zaten dedim.
Yok niye ki halası onun düşmanı mi yok bilmem ne dedi.
Dünde anlatırken görümcesi korku icin yazacaktı istemem ne yazcak demisimb oyle anlatti insanlara
ya oğlunun yuvasının dağılmasına ne meraklıymışInşallah canim. Öyle rezil ki.
Onu sakinleseyim diye odadan çıkardılar.ama dışarda da yapcağını yapmış millete kendi ni acındıra acindira anlattı. Ama hemşireler gördü Allahtan. Sonra iyice çirkefe bağladı zaten. Oğlum bu kızı bırakır. Cocuguma bişey olursa gorursunuz falan dedi.
Hemşireler de senin çocuğun değil torunun burda ne olabilir bir sürü doktor hemşire var dedi. Sonra eşim beni aradı açmadım ben. Kv yı aradı. Yok karin herkesi başına topladı. Atcam kendimi burdan diye bağırdı. Allah ıslah eylesin.
Daha iyiyim çok şükür toparladım biraz canım bugün dikişleri aldıkMerhaba canım biz vakit olduruyoruz artik sen nasılsın bebis yıkanmış maşallah
.bende bu sıcaklarda yıkanması taraftariyim. Yikanmasa göbeği mikrop kapar bence hergun yıka hem daha cabuk buyur derler bizde de.
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
Allah bir avazda kurtarsin insallah .Guzel haberlerini bekliyoruz canim .Melegine kavuşuyorsun ne güzel .Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
canım bu senin bebeğin kendi istediğin gibi büyütmek en doğal hakkın. onlara da aynen böyle söyleyebilirsin. bebeğin annesi sensin ve söz hakkı sadece sende.
Ay bir bebiş daha geliyor Rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardımcın olsun canımOglu kriz geçirir oyle desem malesef ki kisas yapar benim aileme kötü davranir
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bana da yarın gün verecek doktorum. Senin gibi korkularım vardı benimde biraz olsun rahatladım. O sağolasın çekiştirmeleri hissetmekten panikleyip ameliyatı olumsuz etkilemekten korkuyorum. Sütün hemen geldi mi peki. inşallah en kısa zamanda toplarsın sendeGünaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
Sabaha kadar olmuştu 15 dk da bir.sabah yazdıktan sonra nişanım geldi kızlar. Şimdi beklemedeyim.sancılar hala 10 15 dkda bir geliyor.hayırlısıyla tamamlarız hepimiz inşallah..Canım kendini yorduysan ayaklarını usuttuysen ondan da olabilir? Yine de Dr unla iletişime geç istersen.
Allah bir avazda kurtarsin canim... guzel haberlerini yaz bize insallahKızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Canım nereli eşinin ailesi? Birde sen severek mi evlendin eşinle? Ailesini falan eşini iyice tanımamış mıydın evlilik öncesi? Ben eşimle 7 yıl flört ettim de onun ısrarıyla evlendim hala 1 yıl daha bekleyelim diyordum. Yine de kendini ezdirme hele okulunu asla bırakma ne yap et oku hatta atan ve gerekirse bunlara vur tekmeyi hayatına bak. Dünyaya 1 kere geliyoruz kimse için yaşamak zorunda değilsin.Inşallah canim. Öyle rezil ki.
Onu sakinleseyim diye odadan çıkardılar.ama dışarda da yapcağını yapmış millete kendi ni acındıra acindira anlattı. Ama hemşireler gördü Allahtan. Sonra iyice çirkefe bağladı zaten. Oğlum bu kızı bırakır. Cocuguma bişey olursa gorursunuz falan dedi.
Hemşireler de senin çocuğun değil torunun burda ne olabilir bir sürü doktor hemşire var dedi. Sonra eşim beni aradı açmadım ben. Kv yı aradı. Yok karin herkesi başına topladı. Atcam kendimi burdan diye bağırdı. Allah ıslah eylesin.
Kolay doğumların olsun inş canım. Valla artık bizim de sağlıkla doğsun kavuşalım sıcaklar arttıkça zor oluyor.Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
O cekistirmeler vs hep anlatiyorlar .Ben de arkadasima sordum .Hissediyorsun ama aci yok dedi. Lokal anestezi ile burun ameliyatı olmustm ben. O metallerin buruna değdiğini hissediyordum.Ama acimiyordu.Suna benziyor hani el veya ayak uyuşur dokununca hissedilir ama aci vs olmaz onun gibi .Gerilme canim .Benim de endiselerim var ama guclu olmak zorundayız .O bebek ordan bi sekilde cikcak .Sakinlestirici veriyorlar zaten gerek duyuldukca .Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bana da yarın gün verecek doktorum. Senin gibi korkularım vardı benimde biraz olsun rahatladım. O sağolasın çekiştirmeleri hissetmekten panikleyip ameliyatı olumsuz etkilemekten korkuyorum. Sütün hemen geldi mi peki. inşallah en kısa zamanda toplarsın sende
Benimkinin işyeri uzak ve ulaşım sorunu var canım 2 saaten önce gelemez , daha bile uzayabilir . İşin fenası Dr da bana artık araç kullanma dedi. Sırf bunun için randevu tarihimi değiştirip annemin burda olacağı bir güne aldırdım. İnşallah sorun çıkmaz . Eşim doğuracağıma pek ihtimal vermiyo nedenseGözünüz aydin :) allah anali babali büyütsün insallah... darisi basimiza :)
Esinin is yeri uzak mi canim? Yani olaki dogum basladi deseler gelemez mi? Yakinsa hic dert etme bence. .. arkadasinin basina gelen benim de basima gelmisti ilk hamileligimde her kontrole birlikte gittik esimle... birgun onemli bi isi cikti(32haftaligiz ama daha) amaaan ben giderim dogmaz merak etme sen isine bak dedim kontrole gittim30dk icinde bebegi almalıyız dediler neye ugradigimizi sasirsik... ama doguma yetişti şükür. .. yakindi is yeri ...
Bravo canım. Ben çok duygusala bağladım demek kiCnm ben son 2 aydır tek gidiyorum :) sonrasında bebeğin 3D fotolarını gönderiyorum eşime :) bazen hayat böyle olmasını gerektiriyor. Üzülecek birşey yok bence. Yarın kontrolüm var hatta doğum öncesi son kontrol. Yine tek gideceğim. Üzme kendini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?