2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah canim. Öyle rezil ki.
Onu sakinleseyim diye odadan çıkardılar.ama dışarda da yapcağını yapmış millete kendi ni acındıra acindira anlattı. Ama hemşireler gördü Allahtan. Sonra iyice çirkefe bağladı zaten. Oğlum bu kızı bırakır. Cocuguma bişey olursa gorursunuz falan dedi.
Hemşireler de senin çocuğun değil torunun burda ne olabilir bir sürü doktor hemşire var dedi. Sonra eşim beni aradı açmadım ben. Kv yı aradı. Yok karin herkesi başına topladı. Atcam kendimi burdan diye bağırdı. Allah ıslah eylesin.

canım eşini ve kv yi karşına alıp açık açık bunun senin bebeğin olduğunu ve kendi istediğin gibi büyüteceğini söyle. yoksa bu hep böyle devam eder. bi sorun olursa doktora sorabileceğini, internetten araştırabileceğini falan anlat. dünyada bebek büyüten tek insan kv değil ve kimse tarafından bilinmeyen bilgilere sahip olduğunu düşünmüyorum.

ya oğlunun yuvasının dağılmasına ne meraklıymış ne biçim bi anne bu böyle normalde oğlunun mutluluğunu istemesi gerekmez mi?

Merhaba canım biz vakit olduruyoruz artik sen nasılsın bebis yıkanmış maşallah
.bende bu sıcaklarda yıkanması taraftariyim. Yikanmasa göbeği mikrop kapar bence hergun yıka hem daha cabuk buyur derler bizde de.
Daha iyiyim çok şükür toparladım biraz canım bugün dikişleri aldık
Her gün yıkamak zor olur bana daha tam egilemiyorum
Banyo çok rahatlatti ama huzursuzluğunu aldı
Bizde de öyle derler :))

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah bir avazda kurtarsin insallah .Guzel haberlerini bekliyoruz canim .Melegine kavuşuyorsun ne güzel .

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Canım benim korkma bu senin 2. Doğumun bizden tecrübelisin sen halledersin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ..

Ay bir bebiş daha geliyor Rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bana da yarın gün verecek doktorum. Senin gibi korkularım vardı benimde biraz olsun rahatladım. O sağolasın çekiştirmeleri hissetmekten panikleyip ameliyatı olumsuz etkilemekten korkuyorum. Sütün hemen geldi mi peki. inşallah en kısa zamanda toplarsın sende

Canım kendini yorduysan ayaklarını usuttuysen ondan da olabilir? Yine de Dr unla iletişime geç istersen.
Sabaha kadar olmuştu 15 dk da bir.sabah yazdıktan sonra nişanım geldi kızlar. Şimdi beklemedeyim.sancılar hala 10 15 dkda bir geliyor.hayırlısıyla tamamlarız hepimiz inşallah..

Canım nereli eşinin ailesi? Birde sen severek mi evlendin eşinle? Ailesini falan eşini iyice tanımamış mıydın evlilik öncesi? Ben eşimle 7 yıl flört ettim de onun ısrarıyla evlendim hala 1 yıl daha bekleyelim diyordum. Yine de kendini ezdirme hele okulunu asla bırakma ne yap et oku hatta atan ve gerekirse bunlara vur tekmeyi hayatına bak. Dünyaya 1 kere geliyoruz kimse için yaşamak zorunda değilsin.

Kolay doğumların olsun inş canım. Valla artık bizim de sağlıkla doğsun kavuşalım sıcaklar arttıkça zor oluyor.

O cekistirmeler vs hep anlatiyorlar .Ben de arkadasima sordum .Hissediyorsun ama aci yok dedi. Lokal anestezi ile burun ameliyatı olmustm ben. O metallerin buruna değdiğini hissediyordum.Ama acimiyordu.Suna benziyor hani el veya ayak uyuşur dokununca hissedilir ama aci vs olmaz onun gibi .Gerilme canim .Benim de endiselerim var ama guclu olmak zorundayız .O bebek ordan bi sekilde cikcak .Sakinlestirici veriyorlar zaten gerek duyuldukca .

Benimkinin işyeri uzak ve ulaşım sorunu var canım 2 saaten önce gelemez , daha bile uzayabilir . İşin fenası Dr da bana artık araç kullanma dedi. Sırf bunun için randevu tarihimi değiştirip annemin burda olacağı bir güne aldırdım. İnşallah sorun çıkmaz . Eşim doğuracağıma pek ihtimal vermiyo nedense

Bravo canım. Ben çok duygusala bağladım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…