2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın canım benim hormonlardan toleransım düştü belki de. Bi de annem burda ama yarın gidiyor. Eşim de yarın akşam çok da elzem olmayan bir iş bölüm yemeğine gidecek . Hem gece hem kontrolde yalnız kalacağım diye bozuldum biraz.. . Ne olur sanki bir süre üzerimize titreseler. Hadi ben neyse bebek de geriliyor kesin

Bir kac gündür uykusuzlukdan korku ve endişelerden uyuyamıyorum surekli ağlıyorum cok kasılıyorum, bebeğme zarar vericem diye cok korkuyorum. Onuda strese sokuyorum, daha nerde doğum yapıcağım bile beli değil.

Evet doğru diyosun bnde eltimin üstüne çok düşüyo reddedemiyo diye sürekli soyleniyodum dha dikkatli olayım..ama o da abisine hayır diyebilse keşke..

Bende aşırı oldu idrara 2 gün çıkmadım öyle şiştim bacaklar falan fil gibiydi benim ödemim 7 günün sonunda geçti ama benimki normal değilmiş dr söylemişti herşeyin iki katı oldu diye, bebek bile 2 tane sonuçta
Benim kanamam ilk 2 hafta yoğundu depend üzerine ped koyuyordum ben 10 gün depend kullandım sonra yavaş yavaş azaldı ve sadece pede geçtim 3. Hafta sonunda artık hergün ped dolmuyordu.

Canım Allah sana sabır versin kv de Hidayet versin ne diyim seni böyle lohusa halinde üzmesi çok kızdım şuan ne kadar vicdansız bir kadın ama bütün olay eşinde bitiyor.onun annesine usulünce bi tepki vermesi lazım .pasif kalıyor belliki. Senin konuşman iyi olmuş ama canım.altra kalma gerekirse tartış.sessiz kalırsan daha da üstüne gelir kv.kendini yıpratma daha fazla kimseyle görüşmek mecburiyetinde değilsin o senin evladın kimse karışamaz.

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ne güzel kavuşma vaktiniz geldi demek ki. Allah yardımcınız olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Canım dışardan kimse kimsenin hayatını bilemiyor malesef.senin bu tür şeyler yaşadığını bilmiyodum.bizim yapabileceğimiz derdini dinleyip ortak olmak.malesef işin büyüğü eşinde.keşke ah keşke herşeyiniz düzelse Rabbim duysun inşallah sessiz çığlıklarını

Haklısın bilmeliler.yoksa eşimin üstünden o yük kalkmayacak herşeye koşmaya devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…