- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.601
Canim nst de sanci cikiyodu ama ben fazla hissetmedim sadece karnimin sertlestigini ve kasildigini hissettim.Ama gece 2 de dogum sancilari basladi ve 3.34 de oglumu kucagima aldim cok sükür, ön sancilari fazla hissedemedigim icin yolda doguruyodum nerdeyse :)
Nerseyse gununu tamamlamak uzereymissin ben ilk dogumumu 39 da yaptim bunu da oyle yapayim istiyorum ama hayirlisi7_temmuzdu canım
son anlar gerçekten geçmiyormuşBen varim hergun bi belirti bekliyorum ufaktan agrilar var ama ;( beklemek cok zor
Heyecan yok korku da yok Rabbi esir velatu asr Rabbi temmim bil hayr de sürekliKızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Evet canım insan çok stres yapıyor iniallah seninde hayırlısıyla istediğin gibi olurNerseyse gununu tamamlamak uzereymissin ben ilk dogumumu 39 da yaptim bunu da oyle yapayim istiyorum ama hayirlisi
kontrolde yalnız olduğum oluyo bazen benim de ama gece yalnız kalma konusunda haklısın canım. doğum da yaklaştı artık ben cesaret edemezdim yalnız kalmaya sanırım. kontrole de bazen eşimle beraber gidiyoruz tahlil vs. uzarsa eşim dönüyor ben de işim bitince taksiyle geri geliyorum.Haklısın canım benim hormonlardan toleransım düştü belki de. Bi de annem burda ama yarın gidiyor. Eşim de yarın akşam çok da elzem olmayan bir iş bölüm yemeğine gidecek . Hem gece hem kontrolde yalnız kalacağım diye bozuldum biraz.. . Ne olur sanki bir süre üzerimize titreseler. Hadi ben neyse bebek de geriliyor kesin
Canim en ustteki bebenin kalp atislati altta ki olan sancilari gosterir bebek iyi sanci hic yok arada ki siyah cizgi biseyi ifade etmiyo
Mrb canım çok şükür bugune. İyiym hamdolsun. Ama bu gece sabahı sabah ettim ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Eşim dışardan çorba getirmişti onu içip yattım midem rahatsız oldu sanırım taş gibi sertleşti kaldı karnımda sertleşti nefes bile alamaz oldm hareket edemedim okadar ki sert bi acı vardı karın bölgemde. Gün aydınlanana kadar evde çektim o ağrıyı. Midemi bozmuşum sanırım tuvalete git gel anca rahatladım sonra uyumuşum. Tövbeler tövbesi bidaha yiyip yatmak yok :)Teşekkür ederim canım:)
Aynen çok sıcaktı benimki terlemeye başlamıştı:)))
Ben de cesaret edemedim doktor ısrarla yikayabilirsin deyince bir cesaret yıkadık
Slm kuzum nasılsın nasıl gidiyor
Bebek 1 hafta önde çıkıyorya bu doğum vaktini etkilemez dimiDuzensiz kasilmalar olabilir cnm ki nst de benmde 100 leri bulan sancim oldu ama duzensiz oldugu icin dr onemsemiyor dogum zamani duzenli oluyor kasilma sanci bizim daha var ama 38 ve sonrasinda daha bi temkinli olalim
İnşallah canım Allah yardımcın olsun kendi sancınla bi avazda kurtul inşallah. Karnın çok indi mi aşağıya. Altlarda baskı hissediyomusunDoktor bana bıraktı canım istersen günün dolana kadar gelmezse gününü geçince suni sancı verelim istersen de bir kaç gün daha beklersin tam da detaylı konuşmadık günün dolmasını bekliyor doktor da , ilk doğumumda suyum gelmişti sancı yoktu diye suni sancı verdiler hemen de geldi canım ama bazı hamilelerde ne kadar suni sancı da verseler sancı gelmeye biliyormuş o zaman artık sezeryana alıyorlar , inşallah hiç birine gerek kalmaz da bebeğim kendi sancimla gelir
İnşallah canim, zaten sadıce anlatmak isdedim o kadar sonrada biraz pişman oldum acıkcası, nede olsa herkez en güzel anına kavuşmak için bekliyor olumlu güzel şeyler duymak isdiyor.Canım dışardan kimse kimsenin hayatını bilemiyor malesef.senin bu tür şeyler yaşadığını bilmiyodum.bizim yapabileceğimiz derdini dinleyip ortak olmak.malesef işin büyüğü eşinde.keşke ah keşke herşeyiniz düzelse Rabbim duysun inşallah sessiz çığlıklarını
Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
O zaman Doğumdan sonra çabucak toparlanmak için elinden geleni yapmalısın ve artık size ihtiyacım kalmadı diyebilmelisin canım. Kolaylıklar diliyorum sana.Konuştum 3 gunden 5 e cikardi en fazla. Ben yalniz da kalirim aslinda yeter ki bu olmasin. Az once oğluna sarılıp uzulme oglusum dogumda cok kalirim dedi. Saka gibi
Gördüğğm kadarıyla normal doğum yapan arkadaşlarımız gününden önce doğurdular hep. Az kaldı canım seninde , allah bir nefeste versin bebeğini kucağına inşallah.Bende artik dogum tarihim belli olsun istiyorum nornal dogum beklerken vakit gecmiyo sanki yahu
Sancın yok. Bebek kalp atımlarıda normal canım.
Günaydın kızlar. Bizim Doğumda gerçekleşti buradaki Doğum tecrübelerinden faydalanılıyor ben de paylaşayım. Benim Doğum büyüyen çikolata kistlerinden dolayı sezeryan olarak kesinleşmişti. Ben burada da yazdığım gibi ameliyat fikrinden dolayısıyla sezeryandan da inanılmaz geriliyordum ve korkuyordum. Doğum sancısına razıydım. Sabah 7 de hastanede olduk 8de ameliyat vardı ama hayatımda hiç bu kadar stres ve gerilime girdiğimi hatırlamıyorum. Neyse baktım delirme noktasına geldim bana sakinleştirici yapın fln dedim ama anestezi teknikeri çok uyuz bi kadındı bebek gelmeden olmaz falan diye azarladı. Sonra asıl anestezi uzmanı gelince ona da çok stresli olduğumu gerildiğimi sakinleştirici istediğimi falan söyledim allahtan o anlayışlı ve kibardı sakinleştirici yaptırdı. Spinal anestezi oldum spinali yaparken tolore edilemeyecek bir ağrı kesinlikle Yok kan aldırırken hissettiğiniz acı kadar. Sakinleştirici bende çok işe yaradı uyumadım bilincim tamamen yerindeydi ama adı üstünde psikolojik olarak çok rahatladım bi de zaman kavramı sanırım farklılaştı yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat bana çok hızlı geçti gibi geldi. Bebek çıktıktan sonra bana hızlıca gösterip dışarıya çıkardılar sonra kistleri aldılar en sonunda dikiş temizleme ve bi yerde biraz beklettiler. Ameliyatta itilmeyi çekilmeyi çok hissedersin dediler ama ben ne çok hissettim ne de rahatsızlık duydum. Anestezinin etkisi geçince ameliyat yerleri sürekli sızlamaya başladı hep ağrı kesici istedim. İlk ayağa kalkma kısmı ise gerçekten çok zor oldu dikişler çok acıdı ve benim başım inanılmaz döndü. Ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin diyorlar ya ben de 2. Kez koridorda yürümeye çalışırken az kalsın bayılıyordum gözüm karardı yatağa zor koydular sonrasında çok mide bulantım oldu bu da anestezi yan etkisi imiş çıkarınca ve bulantı iğnesi olunca rahatladım şu an hala dikiş yerleri acıyor ama inşallaj zamanla her şey düzelir sanırım çok uzattım ama belki benim gibi sezeryandan korkanlar için fikir vermiş olurum herkese hayırlı doğumlar
Kızlar hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez zamanda toparlanırsınız inşallah.Canim nst de sanci cikiyodu ama ben fazla hissetmedim sadece karnimin sertlestigini ve kasildigini hissettim.Ama gece 2 de dogum sancilari basladi ve 3.34 de oglumu kucagima aldim cok sükür, ön sancilari fazla hissedemedigim icin yolda doguruyodum nerdeyse :)
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Başından beri normal doğuma kendimi alıştırmıştım ondan da kaynaklanıyor heralde. İnsanları dinlememeye çalışıyorum. Felaket tellalı çok çünkü. Her şey yavrularımıza kavuşmak için . Mutlu sona az kaldıO cekistirmeler vs hep anlatiyorlar .Ben de arkadasima sordum .Hissediyorsun ama aci yok dedi. Lokal anestezi ile burun ameliyatı olmustm ben. O metallerin buruna değdiğini hissediyordum.Ama acimiyordu.Suna benziyor hani el veya ayak uyuşur dokununca hissedilir ama aci vs olmaz onun gibi .Gerilme canim .Benim de endiselerim var ama guclu olmak zorundayız .O bebek ordan bi sekilde cikcak .Sakinlestirici veriyorlar zaten gerek duyuldukca .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?