2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım. Maşallah kolay oldu doğumun darısı başımıza.

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Heyecan yok korku da yok Rabbi esir velatu asr Rabbi temmim bil hayr de sürekli
Manası Allah'ım işimi kolaylaştır zorlaştırma Hayr ile tamamla
Biliyorsundur belki de ama insanın aklına gelmiyor böyle zamanlarda canim sağlıkla kurtulun İnşaallah

kontrolde yalnız olduğum oluyo bazen benim de ama gece yalnız kalma konusunda haklısın canım. doğum da yaklaştı artık ben cesaret edemezdim yalnız kalmaya sanırım. kontrole de bazen eşimle beraber gidiyoruz tahlil vs. uzarsa eşim dönüyor ben de işim bitince taksiyle geri geliyorum.

Teşekkür ederim canım:)
Aynen çok sıcaktı benimki terlemeye başlamıştı:)))
Ben de cesaret edemedim doktor ısrarla yikayabilirsin deyince bir cesaret yıkadık

Slm kuzum nasılsın nasıl gidiyor
Mrb canım çok şükür bugune. İyiym hamdolsun. Ama bu gece sabahı sabah ettim ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Eşim dışardan çorba getirmişti onu içip yattım midem rahatsız oldu sanırım taş gibi sertleşti kaldı karnımda sertleşti nefes bile alamaz oldm hareket edemedim okadar ki sert bi acı vardı karın bölgemde. Gün aydınlanana kadar evde çektim o ağrıyı. Midemi bozmuşum sanırım tuvalete git gel anca rahatladım sonra uyumuşum. Tövbeler tövbesi bidaha yiyip yatmak yok :)

Duzensiz kasilmalar olabilir cnm ki nst de benmde 100 leri bulan sancim oldu ama duzensiz oldugu icin dr onemsemiyor dogum zamani duzenli oluyor kasilma sanci bizim daha var ama 38 ve sonrasinda daha bi temkinli olalim
Bebek 1 hafta önde çıkıyorya bu doğum vaktini etkilemez dimi

İnşallah canım Allah yardımcın olsun kendi sancınla bi avazda kurtul inşallah. Karnın çok indi mi aşağıya. Altlarda baskı hissediyomusun

İnşallah canim, zaten sadıce anlatmak isdedim o kadar sonrada biraz pişman oldum acıkcası, nede olsa herkez en güzel anına kavuşmak için bekliyor olumlu güzel şeyler duymak isdiyor.

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Ay canım sen tecrübelisin kolay geçer inşallah. Rabbim bi avazda kurtarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz

Konuştum 3 gunden 5 e cikardi en fazla. Ben yalniz da kalirim aslinda yeter ki bu olmasin. Az once oğluna sarılıp uzulme oglusum dogumda cok kalirim dedi. Saka gibi
O zaman Doğumdan sonra çabucak toparlanmak için elinden geleni yapmalısın ve artık size ihtiyacım kalmadı diyebilmelisin canım. Kolaylıklar diliyorum sana.

Kızlar hayırlı olsun, gözünüz aydın :) allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tez zamanda toparlanırsınız inşallah.
Allah kolaylık versin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) güzel haberlerini bekliyoruz

Başından beri normal doğuma kendimi alıştırmıştım ondan da kaynaklanıyor heralde. İnsanları dinlememeye çalışıyorum. Felaket tellalı çok çünkü. Her şey yavrularımıza kavuşmak için . Mutlu sona az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…