2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karnımın sag tarafına acayip baskı yapıyor kaburgam çürüdu resmen daha dün nst de bişey çıkmadı Bir anda bişey olamaz dimi dün mobilya baktık çok yoruldum ondan mı acaba

shealemon canım geçmiş olsun gözünüz aydın bebişin nasıl kokusunu çektiğinde geçer tüm ağrıların inşallah canım biraz zorlanman normal ama Rabbim yardım edecektir hayırlı olsun♡

MuMu85 gözünüz aydın :) Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. Nasılsın peki ? Bende normal doğum istiyorum anlatırmısın nasıl geçti kesi attılar mı ? Gerçek sancılar nasıldı bel ağrısı mı oluyor ayyy darısı hayırlısıyla başıma inşallah♡

Normal doğumu beklemek ne kadar zormuş. Planli sezeryanda günün belli oluyo kendini hazirliyosun. Her an doğuracak gibi tetikteyim. Tabi doğuramazsam sezeryanda olabilir. Bu gidişle 41. Haftada doguracam galiba. Sabirsizlaniyorum artık

Açılman vs yok mu canım nst nasıl çıkıyor?

Allah razi olsun canim,iyiyim hamd olsun burda kesi atmiyolar kendi akisina birakiyolar dikislerim var onlar biraz rahatsiz edici ama asiri bi agrim.yok cok sükür ben 3.oglumdada sanciyi belimden hissettim ama bu sefer farkliydi kasilms ve asagi baski olarak geldi bu sefer bu biraz daha zordu sanki yani sanciyi karindan hissetmek.Darisi size insallah

ben de kesiden çok korkuyodum canım :) ama bugün annemle konuştuk o da beni normal doğurmuş kesi atmışlar 5 tane dikiş varmış. korkmana gerek yok hiç hissetmiyosun dedi. bi de 4 5 günde iyileşti dedi sadece oturup kalkarken biraz dikkat ediyomuşuz o kadar. kv de aynmı şekilde anlattı o da kesiyle doğum yapmış. bunları duyunca rahatladım ben de :) aslında hatta iyi bişey bile sayılır vajinanın aşırı genişlemesine ve yırtılmasına engel oluyor.

kızlar ben delircem artık.benim dr bi acayip kaç aydır suyu sınırda dio ayrıntılı usg ye gönderio orda suyu güzel diolar öle kalıo.her hafta günü gününe ölçen dr bu hafta 2 hafta küçük ölçtü 2670 gram çocuk 2355 olmuş ne alaka.onu benmi ölçmüştüm dio evet dedim saçmalıo.anne karnında bebek zayıflamaz sadece az kilo alımı yavaşlar.benimki 300 mi verdi bir haftada.ben artık kafayı yicem.bu dr aylardır beni uyuz edio.varmı böyle bişi yaşayan

Allah yardımcın olsun canım hepsi geçecek inşallah yavrunu op kokla her şeye kulaklarını tıka bir daha onun böyle ilk haftalarıni yaşayamayacaksin zaman gelip geçiyor buna odaklan

Aynı durum bende de vardı canım çpk zor beklemek cidden.dün kpntrol vardı hiç sancı yoktu.sabah nişan geldi birden günüme iki gün kala.inşallah senin de gününe kadar olur hayırlısıyla

O zaman Doğumdan sonra çabucak toparlanmak için elinden geleni yapmalısın ve artık size ihtiyacım kalmadı diyebilmelisin canım. Kolaylıklar diliyorum sana.

Benim canim saglamdir naz niyaz etmem canim ama kadin simdiden uzulme canim oglusum cok kalacagim dogumda diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…