2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım inşallah geçer ya 3 ay sabrederim ben bı sağlık sorunu olmasın da... Söylediğin gibi oyle gaz çıkarıyor ki ağzından mama burnundan fışkırdı gazla birlikte. Bazen mamayı yarıda kesip gaz çıkarıp öyle devam ettirmek zorunda kalıyorum. Çok hirslaniyor içerken ondan fazla hava yutuyor da olabilir. Bugün daha iyi sanki Allah yardım etti ya

Öyle mi dersin ? İç dış dikiş diyolar biraz tedirgin oldum gerçi doğum sonrası anında diktikleri için o an kş halinle hissetmiyosundur ama merak ediyorum valla. Ya niye kafanda kurup duruyosun hiç risk alma git sezaryen ol diyorum kendime. Sonra onca insan dopum yapıyor ben neden yapamayım diyorum kısaca bir yanım kalk gidelim diyo diğer yanım b.k yeme otur diyo

Amin canım. Peki doğumun başladığını nasıl anlıyoruz ? Suyun geldi mi ? Gece uyuyo muydun sancıya mı uyandın

ben de bekliyorum bugün kontrol vardı bebek baş geliş ama henüz kanala girmemiş. beklemeye devam edicem sanırım iki haftayı bulur mu acaba? 37+3'üz bugün.
Biz en son doğurucaz galiba canım benimde bugün 37+3 pazartesi randevum var benimkide baş aşağı ama kanala girdiğini sanmıyorum ayakları hep yukarda hissediyorum

Aynı ben valla

Kızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor

İnşallah canim, zaten sadıce anlatmak isdedim o kadar sonrada biraz pişman oldum acıkcası, nede olsa herkez en güzel anına kavuşmak için bekliyor olumlu güzel şeyler duymak isdiyor.
Pişman olma sakın hiçbişey dört örtlük değil olamazda tabiki sorunlarımzda olacak onlarıda paylaşıcaz.unutma ne zman istersen burdayız çekinme bişi yapamasakta yanındayız

Allah yardımcın olsun canım..her sancıda bacaklarını aç karnına çek çeneni göğsüne daya ve morarana kadar ıkın bana oyle ediler tüm acıya rağmen yaptm bir an önce kurtulmak için 3 saat çektim sancıyı..

Allah yardımcın olsun
Summes sebîle yesserahu okuyabildiğin kadar oku canım hayırlısıyla açıklığın artarda alınırsın doğuma inşallah

Off Allahım yardım etsin yaaa

Rabbim en kisa zamanda bebegini kucagina almayı nasip etsin canm tez zamanda kurtul agrilardan inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…