Ben gazdan çok çektim canım söylediklerin gazlı bebek hareketleri bütün gün ben de kucağımda tutardim karnını ayaklarını aktardan aldığımı acı elma yağıyla ovalardik mamasina doktorun verdiği gaz damlası damlatirdik , eşimin elleri iri ve sıcak oluyor hep her mamadan sonra omzuna havlu atar çocuğu omzuna yatırır sırtını ovalardik bazen öyle bir gaz çıkarırdı ki çıkarırken kusardi bile , ayrıca havlu ısıtıp karnına sırtına koyardik , ben o zamanlar bilmiyordum ama simdi icinde kiraz çekirdeği kuşaklar var microdalgada mi ne ısıtıp bebeğin karnına koymak çok iyi gelirmiş ama hep mama yediği için bunları mamadan sonra hep denemek lazım biraz yorucu oluyor ama kırkı çıkınca hafiflemeye ve 2bucuk 3 ayında tamamen geçmeye başladı ondan sonra yavrum gülmeye agucuk gugucuklara başladı çok şükür , biraz daha sabret canım bil ki o durumda olan sadece sen değilsin yalnız değilsin çoğu kadının çektiği zorluklari cekiyorsun hepimiz atlattık sen ve bebeğin de atlatcak inşallah canım Allah'ım sabır ve güç versin