2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suni sanci mi verdiler canım

Haklısın bilmeliler.yoksa eşimin üstünden o yük kalkmayacak herşeye koşmaya devam edecek
Canım inan sağlıktan eşinin senin ve bebeğinin sağlığından daha değerli değil annesinin bilmesi yada yengesinin bilmem nereye gitmesi. Sonradan pişman olmayın
Gidince geri gelmeyen tek şeydir sağlık.

Sabaha kadar olmuştu 15 dk da bir.sabah yazdıktan sonra nişanım geldi kızlar. Şimdi beklemedeyim.sancılar hala 10 15 dkda bir geliyor.hayırlısıyla tamamlarız hepimiz inşallah..
Ay hadi inşallah canım. Nisan bende önceden geldi bir buçuk hafta oldu ne açıklık var ne doğum. Sancim 50/60 çıkmıştı son bakalım pazartesi ne olacak
Bir avazda .dogurursun inşallah cnm

Daha iyiyim çok şükür toparladım biraz canım bugün dikişleri aldık
Her gün yıkamak zor olur bana daha tam egilemiyorum
Banyo çok rahatlatti ama huzursuzluğunu aldı
Bizde de öyle derler :))
Oh maşallah minikime bizim için de kolla ne güzel sut kokar cennet kokar güzeller
Haklisin cnm zor olur yaninda birisi olması lazim. Yavaş yavaş herşey düzene girer cnm sıkma canini.

Ay kiyamam canım ya sabir ya selamet
Rabbiyesiri oku yürüyüş yap merdiven un çık az kalmis gülüm selametle bir avazda inşallah.

Pişman olma sakın hiçbişey dört örtlük değil olamazda tabiki sorunlarımzda olacak onlarıda paylaşıcaz.unutma ne zman istersen burdayız çekinme bişi yapamasakta yanındayız
Cansınız vala ayni surecden gecdiğmiz için bir birmizi en iyi biz anlarız sağol.

Hay agzina saglik en guzel nasihat olmus @Pembegomlek

Hmmm o zaman hakli yönün var canim... su arac kullanmama isi beni de bitirdi... elim ayagim olmusresmen ama 2 aydir neredeyse hic kullanmadim ... dr yasakladi... taksiyle falan gitseydin? Yada en guzeli anneni bekleyip yalniz kalmamak ... bisey olmaz icinin ferah tut heep hormonlardan bunlar :)

Allah yardimcin olsun canim ... 4cm den aonra cabuk ilerler dogum derler insallah seninde bir çırpıda biter...

Arkadaslar ya sabahlari inanilmaz bir agriyla kalkiyorum yataktan... çatı agrisi diyeyim ben size normal mi bu? 3-4gundur ilk ayaga kalktigimda fena oluyorum ... sanki iyice acildi asagisi oyle bir hiss... dr a da soylemek istemiyorum bi bakim dicek

Bilmem sanci çıkmadığı için galiba. Salı gününe kadar dogurmazsam yine gidecem kontrole onda bakar heralde. Günüm doluyo çünkü

Benimde doktorum hala çatı muayenesi yapmadı pazartesi günüm doluyo o zamana kadar olmazsa servise gel muayeneye dedi. Sanırım pazartesi yapacak çatı muayenesini duruma göre de ne yapacağımıza karar verecek.

Kizlaar bebegim sabah 8:33de dunyaya poposuyla geldi. Spinal sezeryan oldum. Ameliyata esimi de girdi. 3250gr 49cmlik bir minnos. Hemsire destegiyle emzirebiliyorum kendim meme tutturmayi yapamadim her emzirmede hemsireyi cagrip memeyi yakalatiyoruz. Sari minik saclari var o kadar mide yanmasi bulanti kusma nereye gitti hic bilmiyorum.

Allah yardımcın olsun canım. Bir an önce sağ salim kucağına alıraın inşallah

Rabbim yardımcın olsun bir önce doğsun bebiş inşallah

gözünaydın canım ne güzel bişey ya Allah analı babalı büyütsün inşallah

Aman dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun güvenmediğin yerden de bişey yiyip içme zehirlenirsin allah korusun

Oh maşallah minikime bizim için de kolla ne güzel sut kokar cennet kokar güzeller
Haklisin cnm zor olur yaninda birisi olması lazim. Yavaş yavaş herşey düzene girer cnm sıkma canini.
Sağol canım benim koklarim tabi ki
Gerçekten evimizin kokusu güzelleşti parfüm kullanmıyorum kokusu üzerime sindi kuzumun ❤❤
Eşim yardım etti cnm tek başıma cesaret edemem zaten çok küçük ama yine yoruldum:)))

Oy oy masallah .Gozun aydin canim .Sakinlestirici verdiler mi sakinligini koruyabildin mi ?

Cnm aynı şekilde benim bikac haftadır öyle o kadar ağrıyor ki İlk birkaç adım eziyet resmen bazen yürüdükçe azalıyor ama ağrım hep var doktora sordum normal dedi kalsiyum u artır yapacak bir şey yok dedi artik sıcak bir yandan ağrılar bir yandan iyce yoruyor rabbim yardım etsin hepimize

Çok şükür sağlıkla kurtuldunuz rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı başımıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…