- 5 Nisan 2018
- 211
- 169
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #51.661
Suni sanci mi verdiler canımKızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor
Canım inan sağlıktan eşinin senin ve bebeğinin sağlığından daha değerli değil annesinin bilmesi yada yengesinin bilmem nereye gitmesi. Sonradan pişman olmayınHaklısın bilmeliler.yoksa eşimin üstünden o yük kalkmayacak herşeye koşmaya devam edecek
Ay hadi inşallah canım. Nisan bende önceden geldi bir buçuk hafta oldu ne açıklık var ne doğum. Sancim 50/60 çıkmıştı son bakalım pazartesi ne olacakSabaha kadar olmuştu 15 dk da bir.sabah yazdıktan sonra nişanım geldi kızlar. Şimdi beklemedeyim.sancılar hala 10 15 dkda bir geliyor.hayırlısıyla tamamlarız hepimiz inşallah..
Oh maşallah minikime bizim için de kolla ne güzel sut kokar cennet kokar güzellerDaha iyiyim çok şükür toparladım biraz canım bugün dikişleri aldık
Her gün yıkamak zor olur bana daha tam egilemiyorum
Banyo çok rahatlatti ama huzursuzluğunu aldı
Bizde de öyle derler :))
Ay kiyamam canım ya sabir ya selametKızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor
Cansınız vala ayni surecden gecdiğmiz için bir birmizi en iyi biz anlarız sağol.Pişman olma sakın hiçbişey dört örtlük değil olamazda tabiki sorunlarımzda olacak onlarıda paylaşıcaz.unutma ne zman istersen burdayız çekinme bişi yapamasakta yanındayız
Bende bende. Taşımak iki çocukla bakmaktan zor. Doğurup bir düzen oturtmak istiyorum Rabbimin izniyle.Bende dogurmak istiyorum artkkkk
Hay agzina saglik en guzel nasihat olmus @PembegomlekCanım nereli eşinin ailesi? Birde sen severek mi evlendin eşinle? Ailesini falan eşini iyice tanımamış mıydın evlilik öncesi? Ben eşimle 7 yıl flört ettim de onun ısrarıyla evlendim hala 1 yıl daha bekleyelim diyordum. Yine de kendini ezdirme hele okulunu asla bırakma ne yap et oku hatta atan ve gerekirse bunlara vur tekmeyi hayatına bak. Dünyaya 1 kere geliyoruz kimse için yaşamak zorunda değilsin.
Hmmm o zaman hakli yönün var canim... su arac kullanmama isi beni de bitirdi... elim ayagim olmusresmen ama 2 aydir neredeyse hic kullanmadim ... dr yasakladi... taksiyle falan gitseydin? Yada en guzeli anneni bekleyip yalniz kalmamak ... bisey olmaz icinin ferah tut heep hormonlardan bunlar :)Benimkinin işyeri uzak ve ulaşım sorunu var canım 2 saaten önce gelemez , daha bile uzayabilir . İşin fenası Dr da bana artık araç kullanma dedi. Sırf bunun için randevu tarihimi değiştirip annemin burda olacağı bir güne aldırdım. İnşallah sorun çıkmaz . Eşim doğuracağıma pek ihtimal vermiyo nedense
Allah yardimcin olsun canim ... 4cm den aonra cabuk ilerler dogum derler insallah seninde bir çırpıda biter...Kızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor
Yorgunluk herşeyi tetikliyor cnm. Ben yoruluncaya WC te bile önleyerek gidiyorum.Karnımın sag tarafına acayip baskı yapıyor kaburgam çürüdu resmen daha dün nst de bişey çıkmadı Bir anda bişey olamaz dimi dün mobilya baktık çok yoruldum ondan mı acaba
Bilmem sanci çıkmadığı için galiba. Salı gününe kadar dogurmazsam yine gidecem kontrole onda bakar heralde. Günüm doluyo çünkü
Kızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor
Rabbim yardımcın olsun bir önce doğsun bebiş inşallahKızlar açılmam 5 cm de kaldı açılmıyor rahmim ters diye dua edin , açılma olana kadar sabaha kadar bile sancı çeke bilirmisim dayanamıyorum artık sezeryana en son ihtimal alacaklar sabahtan beri burdayım çok bunaldım dayanamıyorum her dk alttan bakmalarindan bıktım artık çok canım yanıyor
gözünaydın canım ne güzel bişey ya Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlaar bebegim sabah 8:33de dunyaya poposuyla geldi. Spinal sezeryan oldum. Ameliyata esimi de girdi. 3250gr 49cmlik bir minnos. Hemsire destegiyle emzirebiliyorum kendim meme tutturmayi yapamadim her emzirmede hemsireyi cagrip memeyi yakalatiyoruz. Sari minik saclari var o kadar mide yanmasi bulanti kusma nereye gitti hic bilmiyorum.
Aman dikkat et kendine canım çok geçmiş olsun güvenmediğin yerden de bişey yiyip içme zehirlenirsin allah korusunMrb canım çok şükür bugune. İyiym hamdolsun. Ama bu gece sabahı sabah ettim ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Eşim dışardan çorba getirmişti onu içip yattım midem rahatsız oldu sanırım taş gibi sertleşti kaldı karnımda sertleşti nefes bile alamaz oldm hareket edemedim okadar ki sert bi acı vardı karın bölgemde. Gün aydınlanana kadar evde çektim o ağrıyı. Midemi bozmuşum sanırım tuvalete git gel anca rahatladım sonra uyumuşum. Tövbeler tövbesi bidaha yiyip yatmak yok :)
Sağol canım benim koklarim tabi kiOh maşallah minikime bizim için de kolla ne güzel sut kokar cennet kokar güzeller
Haklisin cnm zor olur yaninda birisi olması lazim. Yavaş yavaş herşey düzene girer cnm sıkma canini.
Oy oy masallah .Gozun aydin canim .Sakinlestirici verdiler mi sakinligini koruyabildin mi ?Kizlaar bebegim sabah 8:33de dunyaya poposuyla geldi. Spinal sezeryan oldum. Ameliyata esimi de girdi. 3250gr 49cmlik bir minnos. Hemsire destegiyle emzirebiliyorum kendim meme tutturmayi yapamadim her emzirmede hemsireyi cagrip memeyi yakalatiyoruz. Sari minik saclari var o kadar mide yanmasi bulanti kusma nereye gitti hic bilmiyorum.
Cnm aynı şekilde benim bikac haftadır öyle o kadar ağrıyor ki İlk birkaç adım eziyet resmen bazen yürüdükçe azalıyor ama ağrım hep var doktora sordum normal dedi kalsiyum u artır yapacak bir şey yok dedi artik sıcak bir yandan ağrılar bir yandan iyce yoruyor rabbim yardım etsin hepimizeArkadaslar ya sabahlari inanilmaz bir agriyla kalkiyorum yataktan... çatı agrisi diyeyim ben sizenormal mi bu? 3-4gundur ilk ayaga kalktigimda fena oluyorum ... sanki iyice acildi asagisi oyle bir hiss... dr a da soylemek istemiyorum bi bakim dicek
Hayırlı agrisiz sızısız dogumlarimiz olsun insalllaahhh aaammiiiinnnBende bende. Taşımak iki çocukla bakmaktan zor. Doğurup bir düzen oturtmak istiyorum Rabbimin izniyle.
Çok şükür sağlıkla kurtuldunuz rabbim analı babalı büyütsün gözünüz aydın darısı başımıza:)Kizlaar bebegim sabah 8:33de dunyaya poposuyla geldi. Spinal sezeryan oldum. Ameliyata esimi de girdi. 3250gr 49cmlik bir minnos. Hemsire destegiyle emzirebiliyorum kendim meme tutturmayi yapamadim her emzirmede hemsireyi cagrip memeyi yakalatiyoruz. Sari minik saclari var o kadar mide yanmasi bulanti kusma nereye gitti hic bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?