2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

GozunGaydin canm darısı biz bekleyenlere inşallah

Bence saçmalamış ciddiye alma strese girme boşuna canım. Bir sorun olduğunu sanmıyorum ben

Ohhh maşallah gözünüz aydın nasıl oldu dogum sureci beklemeden mi geldi minik yoksa
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Yok canim yapilmadi. Sanci çıkmayınca yapmıyorlar galiba. Cevremdekilerde hep sancin olmadan yapmazlar diyo. Ama burda çoğu kişiye 37 den sonra yapmaya başladılar. Bi zarari olsa onlara yapmazlardi
Bende de sancı çıkmıyor doktorum dedi haftaya açılmana bakacağım diye. Bence bi soyle daha nekadar beklenecek ki..

Ay gözün aydin canim cok şükür sende kavuşdun bebeğne, darisi biz bekleyenlerin başina, bende senin bebişin gibi benimkide dönmez diye korkuyordum cok şükür kızım dün dönmüş, senin bebeğinde demeki totosuyla doğmak isdemiş hayırlisi buymuş demekki güle güle buyuk bebeğni sevginle buyut.

Kızlar ıshal sorunu yasayanlar vardı tawuk yedıkden snra mıdem bozuldu sanırım nasıl gcırdınız onla alakalımıdır yoksa baska bsy olabılır mı sızce

Hayırlı olsun İnşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.adını ne koydunuz minnoşun

Ohh maşallah gözün aydın canım. Bende doğursam hayırlısıyla artık

Kızlar gögüslerim yara olmuştu süt az geliyor ama bebek sürekli emmek istiyor. Dün gece sabaha kadar emdi mesela. Mama versemde doysa da emiyor. Şimdi gögsümün birisinin ucu komple kabuk bağlamış hiç süt akmıyor süt gelmedikce hırslanıyor daha çok emiyor diğerininde yarısı kabuk bağlamış yarısından süt geliyor. Sürekli lansinoh sürdüm ama yetmedi sanırım. Bu kabuklar nolcak şimdi başına gelen var mı

Canim kendi sütünü sür .Kalkanin yoksa kalkan al ic camasirina degdikce yara iyilesmez .Kalkan iyilesmeyi hizlandiriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…