2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar geçmişi okuyamadim evladına kavusanlar olmuş hayırlı olsun Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip eylesin ..
Evladına kavuşmayı bekleyen arkadaşlarım artık günler zor geçiyor sıcak, vücut ağırlığı, bebegine kavuşmanın heyecanı ama çok güzel bir mucize evlat inşallah bi avaz çabucak sağlıkla bebeginize kavusmanizi diliyorum. .
Doğum yapan arkadaşlarım bol su , humana, hurma, komposto çok güzel süt yapıyor bebeginizi doya doya zevkle emzirin benim bebeğim yogunbakimda 3 saatte bir sütumü sagiyorum eşim götürüyor
Benim kokumu aldı 2 gün sonra yogunbakima gitti iki gündür ayriyiz kokumu duyamıyor endişe ediyormudur annem nerde diye kendini güvende hissediyormudur dua edin inşallah biran önce evladıma kavusayim.

Kızlar bisey sorcam size. Ahududu yapragi cayi tuketen var mi aranızda. Hurma gibi oda doğum için iyi geliyormuş. Bi sakincasi olur mu diye merak ediyorum.

Ahh kuzum kıyamam böyle şeyler düşünme canım iyidir o , tabi senin yanında olsa daha iyi olurdu ama inşallah biran önce iyileşir kuzucuk Rabbim acil şifa versin

Canim kendi sütünü sür .Kalkanin yoksa kalkan al ic camasirina degdikce yara iyilesmez .Kalkan iyilesmeyi hizlandiriyormus.
Canım zaten hiç iç çamaşırı giymiyorum evde ama yine de yarın alıcam kalkan. Kendi sütümüde sürüyorum dünden beri ama hiç yumuşamıyor kabuklar. Acısını alıyor. Bebek emerken uzun süre ağzında kaldığı için yumuşuyor ama o sırada da çok sızladığı için dokunamıyorum. Teyzem hemşire ona sordum hastane de çekerler kabukları süt birikince ağrı artar dedi daha çok korktum.

Canm doğal zeytinyağı sursen iyi gelebilir.

Insallah gecer. Bir de maden suyu duymustum pamukla onu surmeyi dene .

Allah kavuştursun canım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Hareketleri azaldığı zaman doğum yaklaşıyor demek mi acaba ? Benimkide öyle göt atıyor içerde :))
Yer kalmadığı zaman yavaşlar diyorlar ama benimkinin maşallahı var canımı acıtıyor deşiyor ayaklarıyla :) aynen benimkide göt bir sağda bir solda bizim yerimiz bol daha galiba :)

Kızlar bugün kontrolüm vardı 3 cm açıklık varmış ve suyum azalmış diye beni yatırdılar suni sancı verdiler çok korkuyorum çok heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
inanmiyorum benden once doguruyorsunn sancilarini guclu karsila canim ve kabul et en cabuk nasil dogurursun ona odaklan yapabilirsinnn.dualarimiz seninle

Biz en son doğurucaz galiba canım benimde bugün 37+3 pazartesi randevum var benimkide baş aşağı ama kanala girdiğini sanmıyorum ayakları hep yukarda hissediyorum
Benim de kontrol pazartesi 9 30 da gunler hic gecmiyo gibi :) ne olacak boyle bi sabirsizlik bi sabırsızlık

Canım lansinohu doğumdan önce sürmeye başlamış mıydın ? Bebek doğunca mı başladın?

Göğüs ağrısına ne yaptıysam geçmedi kendi sütümü de sürdüm lansinoh kremer kullandım zeytinyağı da sürdüm hiç bir işe yaramadi hemen hemen 1 hafta o göğüs ucu ağrısını çektim. Ama allaha sukur geçti artık bebeğim emerken sıkıntı yaşamıyorum.

Allah yardım etsin canım doğurmuşsundur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…