2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de sagmaktan yara olmustu canım bir hafta sonra düzeldi. Sürekli lansinoh sürdüm bir de kendi sutumu sürdüm. Üzerine de dar bişey giymedim sütyen takmadim hava aldı.

Doğmadan mı başlasam bende gerçi ne süt geldi ne kuruma çatlama oldu her gebelikten önceki göğsüm resmen bi değişiklik yok
Benim de ilk bebeğim olacak tecrübem yok ben 32. Haftadan beri haftada 2 3 kez sürüyorum lansinoh. O yüzden sordum canım öneden sürdüğü halde mi böyle acıdı çatladı diye. İnş olmaz korkuyorum.

Kızlarr ne çok şey yazışmışsınız okuyamadm tabi hepsini doğru düzgün giremiyorum da malum bebeğim sarılık oldu sürekli emzirmem gerekio bundan kurtulmak için ve sarılıkta uyku yaptığı icin uyandıramıyorumda gerçi 2 gündür başka cözümler buldum karnını doyurabilmek icın. Yeni doğum yapanlar vardır mutlaka onlara doğum yapıcaklara kısacası hepinize kolaylıklar diliyorummm

Kızlar bebekleri nasıl giydiriyorsunuz?
Bugün hava çok sıcaktı eldiven ve şapka giydirmedim hasta olur mu diye de korkuyorum
Bir de tırnaklarını ne zaman kestiniz ya da kestiniz mi ?
Kaynanam 40 i çıkmadan kesilmez diyor
Ama eldiven siz kalacaksa kesmem şart çünkü uzun
Ayy ne zormuş ya

Aynen cnm ben de giriyorum geçmişe bakayım diyorum yetişmiyor bir türlü
Geçmiş olsun bu arada bunu da kaçırmışım bol bol emzir dediğin gibi cnm kisa sürede atlatır inşallah

İlk doğduğunda ne bulursak gydirmistik. Özellikle ayaklarına üç kat gydirmistik. Önce fazlalık patiği ve sapkayi attım. Baktım çocuk usumuyo çorabı çıkardım sadece patikli alt, iç zıbın, uzun kollu ustle durdu bir kaç gün. Bugün de uzun kollu üstü çıkardım kısa kollu duruyor. Galiba rahatladı çocuk ne yüzünde sivilce kaldı ne de huzursuzluğu. İlgisi var mı bilemedim.
Tırnaklarını ben de kesmedim eldivenle duruyo. Yüzünü çok çiziyor eldivensiz. Kessek mi?

Geçmiş olsun canım ben de şimdi gördüm. Hele bı çıksın unutulup gidecek bu günler. Ne endişesi kalır ne bişey merak etme. Haziran anneleri de de birkaç kişinin yoğun bakıma girdi zamanında doğmasına rağmen ama cikiverdiler hemencecik.

inşallah canım
zeyneppk geçmiş olsun canim neden girdi kuvöze? Inşallah kısa zamanda kavuşursunuz sağlıcakla
canım kanında enfeksiyon cikti

Kızlar bisey sorcam size. Ahududu yapragi cayi tuketen var mi aranızda. Hurma gibi oda doğum için iyi geliyormuş. Bi sakincasi olur mu diye merak ediyorum.
Merhaba,
Ben bu caydan iciyorum, bir demlemede gunde 2 bardak, unutmazsam tabi. Sorun yasamadim, yabanci sitelerde tavsiye ediliyor. Belki ilk trimesterda sakincali olabilirmis, ben zaten 30lu haftalari gecince icmeye basladim.

Selam kızlar doğum yapanlara geçmiş olsun güzel günlerde sağlıkla büyütün bebeklerinizi darısı doğum bekleyenlere olsun..daha önce de söylemiştim süt için haşlanmış mısır yiyin ben ilk çocuğumda hem yaradan hem sütün azlığından emziremedim hep içimde yaradır eşimin arkadaşı söylemişti mısırın faydasını daha doğum yapmadım ama ne zaman haşlanmış mısır yesem hissediyorum süt geliyor mutlaka deneyin inşallah sizlere de faydası olur

Benimde doktorum hala çatı muayenesi yapmadı pazartesi günüm doluyo o zamana kadar olmazsa servise gel muayeneye dedi. Sanırım pazartesi yapacak çatı muayenesini duruma göre de ne yapacağımıza karar verecek.
Günümüz dolunca mecbur yaparlar canim. İnşallah acilmamiz olur. Böyle beklemekte çok zormuş stres oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…