2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa anlattıklarının aynısını yaptım cnm coraplari çıkardım bugün
Doktorun sözü aklıma geldi sen ne giyiyorsan ondan bir kat fazla demisti
Yeni doğan diye insan tereddüt edemiyor
Ben kesmek istiyorum cnm eldiven yok elinde hem sıcak hem kendi çıkarıyor sürekli
kanında enfeksiyon çıktı canim
Anladmm cnm inşallah en kısa zamanda kavuşacaksınız bir an önce iyileşir umarim

Amiinnn insallah rabbim kolaylaştırsın... bende dikkat edeyim kalsiyuma bakalim... yoksa dedigin gibu sabah yürümek eziyett

Kizlar bebeğim bugün çok nazlı hareket ediyor yeri daraldığı için mi bilmiyorum
Kasiliyor ama baya Bir buda hareket sayılır dimi

Kızlarrrr sabahtan beri yani 12 saatte sancı 15 dakika aralıktan 10 dakikaya düştü. Süreç yavaş gidiyor.ilk gebeliğin iz de nişandan ne kadar süre sonra doğım yaptınız?

Etrafimdaki sinir bozucu insanlarin sayisi artmaya basladi. Hepsini telefonda engelleyeceğim az kaldi .Bir durum paylaşıyorum esimle disarda otururken .Sokakta dogurcan az kaldi diyenden tutun ,doğum sekli ne ,ne zaman olcak vs vs bunalttilar iyice .

Kızlar konuyu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bugün kontrolüm vardı dr önce kilosu az dedi 2600gr sonra 2600-2900 arası olabilir dedi.İlk bebeğim 3150 gr doğmuştu.Biraz kafama taktım açıkçası.

Kızlar iyi geceler çok yazan bir temmuz annesi değilim ama bir şey sormak istiyorum altımda çok kötü batmalar oluyor. normalde 15 inde doğum olmalı hareketi bugun her zamankinden daha fazla. Gelişimi tamamlamış durumda. Sizde de batma oluyor mu bu doğum habercisi mi

S Shezofren88 canım nasilsin varmi bir degisiklik
iyiyim canım sağol sen nasılsın valla hiç bir değişiklik yok gayet iyiyim gelesi yok bu çocuğun :))

ne gıcık insanlar var hamilesin diye evde mi duracaksın hep

iyiyim canım sağol sen nasılsın valla hiç bir değişiklik yok gayet iyiyim gelesi yok bu çocuğun :))

ne gıcık insanlar var hamilesin diye evde mi duracaksın hep
Bir de pat diye oluyor sanki hemen .Dusuncesizler fesatliklarini belli ediyorlar iste .Hamilelik surecinde arayip sormayan insanlar ismini soruyor ,odasini ,esyalarini ,doktoru soruyor .Ee en basta nerdeydiniz .

Aynen bende ole aynı durumdayım bugün biraz fazla kasilmam oluyor ama düzenli degil
Bekleyeceğiz sabırla ne yapalım vakti saati gelince gelecekler her türlü Rabbim sağlıkla alırsın kucağımıza inşallah

Bir de pat diye oluyor sanki hemen .Dusuncesizler fesatliklarini belli ediyorlar iste .Hamilelik surecinde arayip sormayan insanlar ismini soruyor ,odasini ,esyalarini ,doktoru soruyor .Ee en basta nerdeydiniz .
o yüzden kimseyle muhabbet etmiyorum eşim arkadaşına falan gidelim diyor yok diyorum istemiyorum gitsem arkadaşının 6 7 aylık kızı var hani her yaşadığını benimde çocuğum yaşayacakmış gibi anlatan tipler var ya aynen öyle yok beşik almaya gerek yok aslında benimki beşikte uyumadı seninkinde uyumaz ya nerden biliyosun belki tam tersi hiç yatmayacak benim yanımda strese girmeye gerek yok :) hele son zamanlar hiç çekemem. Hatta geçen kayınvalidem diyor bi çocuk yeter başka yapmayın e dedim sen niye yaptın ya 3 tane yok ben istemedim dışarı kötü falan filan bide ona dellendim ay ne çok dolmuşum :))

Kızlar özel hastanelerde doğum ücretsiz gibi bişeyler duydum haberlerde çıkmış sanırım
Ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım

Anne hazir başlamışken dogum kontrol yöntemleri hakkında da Bilgi ver deseydin

Kızlar özel hastanelerde doğum ücretsiz gibi bişeyler duydum haberlerde çıkmış sanırım
Ne kadar doğru bilmiyorum araştırmak lazım
Geçenlerde hastanede sira beklerken bi çift le konuştuk hatta buraya da yazmıştım bı tanıdıklari acilden giriş yapmış doğum yapmış sadece muayene ücreti ödemiş belki öyle bir şeydir

Geçenlerde hastanede sira beklerken bi çift le konuştuk hatta buraya da yazmıştım bı tanıdıklari acilden giriş yapmış doğum yapmış sadece muayene ücreti ödemiş belki öyle bir şeydir
olabilir canım tam bilgim yokta duydum belki bilen vardır diye yazayım dedim. Zaten mesai saati dışı olsa mecbur acilden giriş yapılacak oda aklımızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…