2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.
Maşallah gozunuz aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.
Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
Suni sancı ile nasıl oldu ? Tavsiye eder misin? Benim de kendi gelmezse suni ile olabilir dedi doktorum. Merak ediyorum o yüzden

olabilir canım tam bilgim yokta duydum belki bilen vardır diye yazayım dedim. Zaten mesai saati dışı olsa mecbur acilden giriş yapılacak oda aklımızda olsun
Evet cnm birde detaylı fatura alıp hastane ücretinin bir kısmını sgk dan geri alabiliyoruz bilginiz olsun

Kızlar konuyu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bugün kontrolüm vardı dr önce kilosu az dedi 2600gr sonra 2600-2900 arası olabilir dedi.İlk bebeğim 3150 gr doğmuştu.Biraz kafama taktım açıkçası.
Benimki 2600 doğdu canım bı sıkıntısı yok diğer bebeklere göre daha ufak sadece bir de beslenmesine dikkat etceksin şeker deposu az hızlı düşüyor şekeri ilk başlarda

Ben de gorusmuyorum bunaltirlar diye ama telefonla ulaşıyorlar yapışkan gibi :))
Gozun aydin canim Allah uzun ömürler versin.

Cook sıcak uyuyamiyorum durup durup balkona çıkıyorum her yerimi sinekler yedi deli olcam
Evet çok sıcak evlendiğimzden beri ilk kez salonda yattık dün. Klimayı açtık öyle uyuduk bugun ve diğer gunlerde öyle olacak normalde geçen yaz vs yatak odasında sabaha kadar vantilatör önünde uyurdum bu sene sıcak üfürüyo oda, zaten yanıyorum napcaz temmuz ağustos ayında ya?

Kızlar konuyu takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum.Bugün kontrolüm vardı dr önce kilosu az dedi 2600gr sonra 2600-2900 arası olabilir dedi.İlk bebeğim 3150 gr doğmuştu.Biraz kafama taktım açıkçası.
Mrb canım doktorun ölçümü kesin olmamakla beraber daha toparlar kilosunu doğacağı güne kadar. Stres yapma derim.

Bende oluyor bazen adım atarken daha sert oluyo batma

Bir de pat diye oluyor sanki hemen .Dusuncesizler fesatliklarini belli ediyorlar iste .Hamilelik surecinde arayip sormayan insanlar ismini soruyor ,odasini ,esyalarini ,doktoru soruyor .Ee en basta nerdeydiniz .
Haklısın. Gebeliğim boyunca konuşmadığm ne yaşadığımı bilmeyen kız geçen gün msj atmış direkt doğum yaptın mı yazmış. Hayır dedm. Karnının resmini at oğlana bakim bi diyor. Al bunu naparsan yap yani. Cevap bile vermedim.

İnşallah 3 kg mı toparlar, kontrol kağıdına 2800 gr yazmış.İlk doğumum sezeryandı bunu normal yaptıracak bebek zaten ufak doğurursun dedi.
Aynen normal olacaksa fazla iri olması seni zorlar Allah yardımcın olsun önemli olan sağlıkla gelmesi emzirirsin toparlar kendni inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…