2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki 2600 doğdu canım bı sıkıntısı yok diğer bebeklere göre daha ufak sadece bir de beslenmesine dikkat etceksin şeker deposu az hızlı düşüyor şekeri ilk başlarda
Hayırlısı canım, hersey normal giderken kilosu düşük deyince dr tedirgin oldum.Çok hareketliyim ve az yiyorum 61 kilo ile başladım şuan 71,6 kg yum.Acaba az yediğim için mi böyle oldu bilemedim.

Uyuyamayanlarda bnde varim bugun ayy kizlar bayilcam sicaktan sanirim, valla bu sicaklardan dogurcam erkendn, gezip duruyom banyo yatak odasi arasi

Gece gece uyuyamayan bi suru kisi var galiba :) hazir sizi bulmusken sorayim gunduz asagi dogru inen gobegim yatarken gogus kafesine kadar cikiyo bu bebegin tam anlamiyla asagi yerlesmedigi anlamına mi geliyo sizce sizin bebekleriniz nasil yatar pozisyonda dururken

Benim ki aynı dediğin gibi gün içinde aşağıda bazen yukarda gece uyurken tepede bazen aşağıda. Yalnız sert hareketler bitti itme kakma modundayiz biz. Ayağıyla kemiğimi göbeğimi itiyor. Kafa nerde hiç bilmiyorum pazartesi kontrolde belli olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…