2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese günaydın. Geçmişi biraz okudum. Kaçırdığım varsa doğum yapan arkadaslara çok geçmiş olsun. Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlara Rabbim yardımcıları olsun bir avazda kurtulsunlar inşallah.
Bizde durumlar aynı. Sadece oğlumun hareketleri azaldı itme kakma modundayiz. Bu da çok can yakıyor sanki derim inceldi ayağı dışarı cikacak. Ağrılarla alıştık yaşamaya sanırım birde sıcak olmasa. Allah'tan evim çok sıcak değil benim de başka yere çıkamıyoruz. Çıkarsak da 5 den sonra. Pazartesi kontrol tam gün verecek bakalım. İnşallah kilo almıştır diyecegim ama .zoruna yiyoruz sıcaktan.

Pazartesi benim de kontrol var ama normal dogum oldugu icin pek bise demeyecek galiba

Suyum geldi bile canım çok hareketliydik vakit var da sanıyordum ama hastanedeyiz şimdi
Hayırlı haberle gel inşallah
Günaydın güzel anneler ben dün akşam kızımı kucağıma aldım. Şimdi melekler gibi yanımda uyuyor
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza :)

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünaydin
Kuzum merak etme doğumdan sonra o hararet geçiyor o kadar sicaklamiyorsun ben gece üşüyorum bile hamileyken kan ter içinde uyanıyordm şimdi üşüyerek uyanıyorum örtünüyorm bile
İnşallah 3 kg mı toparlar, kontrol kağıdına 2800 gr yazmış.İlk doğumum sezeryandı bunu normal yaptıracak bebek zaten ufak doğurursun dedi.
Hiç üzülme canım benim kızım 2800 gram doğdu maşallah hiç bir sıkıntımız yok besleniyor yavaş yavaş
Sağlıklı olsunlar da kilo her şekilde alınır
Suyum geldi bile canım çok hareketliydik vakit var da sanıyordum ama hastanedeyiz şimdi
Bir ayazda kurtulursun inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın güzel anneler ben dün akşam kızımı kucağıma aldım. Şimdi melekler gibi yanımda uyuyor
Maşallah cnm gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ayy canım maşallah allah analı babalı büyütsün inşş

Vukuatları saymiyorum artik. Cok feci kirilma sesi geldi artik ne kirdi merak bile etmiyorum. Dun esimin arkadaslari ve esleriyle buluştuk. Kadincagizim bebeginin herseyine karisti. Tutman yanlış su yanlus bu yanlis sydirdi. Kadin bana birsey soyluyor hayir oyle birsey yok cunku bende olmadi diyor. Kadin biyolog digeri tip okuyor bi digeri eczacilik mezunu oburu cocuk gelisim mezunu. Hepsine bi bilmislikler tasladi ki gorseniz. En son bana donup allah sana sabir versin dediler sessizce

Günaydın kızlar bizimde bugün randevumuz var. Son randevu artık doğum gününü kararlaştırıp doğuma gideceğiz :) çok heyecanlı acaip sabırsız bir insanım ben 9 ay zor dayandım zaten:)

Hadi insallah hayirlisiyla gidin gelin . Allah herseyi icinize sindirsin :)

canım doğum yaptığında yanında olmayacak demi .
Ya ne söylediğini duymayip kendi bildiğini yapacaksın
Yada soyledigine takılacaksan yanında olmasın çünkü lohusa duygusalligi oluyor sütun için rahat olmaya ihtiyacın var

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütün darısı başımıza, ayrıntılarıda bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…