2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günümüz dolunca mecbur yaparlar canim. İnşallah acilmamiz olur. Böyle beklemekte çok zormuş stres oluyorum

Evet çok stresli böyle beklemek. Bişey yapmaya bi yere gitmeye de korkuyor insan suyum gelirmi sancım tutar mı diye inşallah kendi sancımız gelir de kolay doğumlarımız olur

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza detaylı merakla bekliyoruz.

Kizlar bir soru sormak istiyorum.sut sagma makinesi alacagim ama tekli mi almaliyim ciftli mi bir türlü karar veremiyorum sizler neler onerirsiniz?

Herkese günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Doğum yapanlar gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün
Bekleyen arkadaşlar Rabbim yardımcımız olsun çok sıcak uykusuzluk agrilar inşallah kalan zamanlarda sağlıkla atlatip kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim

Sorma canim yaa hala almadim siparis ettigim lansinohu da iptal ettim son kararim olarak mamajoo almaya karar verdim bu sefer kesin ama tekli mi almaliyim ciftli mi ona bir türlü karar veremiyorum ya off.aldigim herşeyi arastirmak en yorucusu

Cok fazla irdeliyorsun .Doguma kadar cok yorulursun. Ciftli al belki ihtiyac duyacaksın. Tekli is görürse tekini kullanirsin

4 gün kaldı da benim kızın keyfi yerinde sanırım hiç gelmeye niyeti yok senin hamileleik nasıl geçiyo cinsiyeti öğrendiniz mi
Gelir gelir napcak içerde
Benim erkek dedi doktor ama bakalım nasip rüyanda neydi ki senin hatırlıyor musun bu gece rüyanda bi kız yap şu oğlanı

Canımmm senin de az kalmış maşallah sağlıkla gelsin inşallah kuzularınız. Doğum yapanlara da hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyütün bebişleri

Not: anka ben

Cok fazla irdeliyorsun .Doguma kadar cok yorulursun. Ciftli al belki ihtiyac duyacaksın. Tekli is görürse tekini kullanirsin
Oyle yapayim bari canim.peki sen anne bebek cantasi aldin mi?kac paraya aldin? Valla sorma simdiden yoruldum.tek basima halletmeye calisiyorum herşeyi.esim olsaydi daha kolay olurdu her sey ama maalesef yok.Allah yardimcimiz olsun

Gelir gelir napcak içerde
Benim erkek dedi doktor ama bakalım nasip rüyanda neydi ki senin hatırlıyor musun bu gece rüyanda bi kız yap şu oğlanı

Cinsiyet görmemiştim canım rüyamda yeni öğrenmiştin hamile olduğunu dur ben bi şartları zorliyim bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…