2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doğum yaptım bu gün. Bebişten zor fırsat buluyorum yazmaya. Biraz kendimize gelelim yazarım ayrıntıları. Normal doğum oldu. Rabbim herkesi bi avazda kurtarsın inş.
Gözünüz aydın canim Allah anali babali büyütsün insallah:)

İnşallah 3 kg mı toparlar, kontrol kağıdına 2800 gr yazmış.İlk doğumum sezeryandı bunu normal yaptıracak bebek zaten ufak doğurursun dedi.
Yaa bu dr lar delirtir adami banada haftalardir bebek kilosu az dedi bugun de 2850 dedi ve haftasina gore cok iyi dedi... eee yakalamis yani haftasini geriydi dedim? Bu seferde tekrar bebegi olcer gibi yapip 2600 falan diyelim o zaman dedi +-300-500gr olabilir dedi tahmini bu hangisine inanayim simdi? Neyse saglikli olsunlar da kilo sonra da alinir insallah... sikma canini yaptiklari olcumlere onlar bile inanmiyor :)) kontrol kagidinada 2817 yazmis :)) hayir madem emin degilsin 17sine kadar yazma bari :))

Günaydın güzel anneler ben dün akşam kızımı kucağıma aldım. Şimdi melekler gibi yanımda uyuyor
Masallah size allah anali babali büyütsün:)

Hakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2. Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4. Removeben
5. @minaaaako
6. @Alevce7
7.?
Ben varimmmm tarihim 14 temmuzdu ama bugun dr bebegun herseyi saglikli 16yi bekleyelim dedi iki gun daha uzadi... hayırlısı. .

Şükür kavuştum bebeğime ben de kızlar normal doğum oldu
Allah analı babalı büyütsün insallah gözünüz aydın

Bu liste doğum bekleyenlerse bende varım :)

Bizimki zor akillanir. Sofrada yemegi ben yaptım diyw iyi olmua demeye korkuyor. Pilav guzel olmus azcik cok durmus gibi ama iyi dedim anasi diyor ki daha bu pilav diri. Bende esime dönüp annen hakikaten lapa yiyor ve bunu normal saniyor dedi.. hayir benim pilavim cok sevilir diyor ki tum sulale en az 1 kez yaaa bu xxxx de her seyi guzel yapar ama pilavi camur gibi olur dedi. Ogluda dedi. Bin kere annem pilav yapamaz dedi . Ama yoookk bu diger her pilava cok kotu cok diri diyor safece kendininkine harika diyor. Baldo pirinc aradi durdu market market zeytinyagliya baska koyamazmis asillerin tarifi soylularin tarifi diyor . Ama sorun şu ki bizler soylu değiliz dedim. Tuzlu salamura yaprağım var saracagim oglusuma dedi ama dedim ki en az 2 saat suda dursun ve en az 5 10 kere o suyu değiştir ilik su ime ve icine tuz atma . 10 dk durdurdu yikadim kaynattim iste yeter dddi ama tuzlu olur dedim o zaman doğru duzgun kalite yaprak alsaydin buzluga koysaydin dedi. Bu madem kullanissiz at bunu dedi. Annem yaptı onu ve becerikli herkes vok sever bu yaprağı dedim. En lezzetlisi kuru salamuradir tadi kacmaz dedim. Hayir atacakmisim. O yapamamissa kotu demekmis

Emmekten vazgeçirmez de en azından uyku ve meme kısmını ayırıyor biraz. Benimki uykuda hep meme ağzında istiyor olmuyor bütün gün yapışık , memem sızlıyor bu seferde keyfii kalıyor ağzında. Yoksa can kurban emsinler.
Gece sabahı yaptık reflü yatağına koyar koymaz uyandı hep mahvoldum kucakta tutmaktan.. Onun için dedim ana dizinde uyutup reflü yatağına koyarım gece... bakalım nasıl olacak.

Bu arada benim KV de aynı, ne dese ben biliyor oluyorum o yüzden çok surat yapıyor. Önceki gün çocuğu banyo yaptırdık onu çağırdım sevinsin diye. Çünkü her allahın günü göbek düştümü diye soruyordu, bir de annemde bende, hadi ayrı tutmayayım onu da dedim, çağırdım.
Nolduysa bir ara" sen iç bakayım şu suyu "dedi bana..bebeği hıçkırık tuttu diye. Ben de nefret ederim senli benli emri vakilerden...yıllarca çalışma hayatım geçmiş, insan dostu yaklaşımım vardır yönetici olarak da herkese... O yüzden dedim yok, yaranılmıyor neyse ilk yıkasında sonra bi daha zor görür yıkamayı. Zaten de istemez kendi de çok meraklısı değil aslında. Ama napıcaksın saygı çerçevesi içinde idare ediyorsun bir yere kadar

Listede adini goremeyince acaba dogurdu da ben mi bilmiyorum dedim bir an
ayprensesii de dogurmadi
Yok yok bnm kız adı gibi derinlerde kalcak doğurmucm vazgeçtim :)
Eline sağlık canm cok güzel olmuş güncel tumak lazm

Oyle yapayim bari canim.peki sen anne bebek cantasi aldin mi?kac paraya aldin? Valla sorma simdiden yoruldum.tek basima halletmeye calisiyorum herşeyi.esim olsaydi daha kolay olurdu her sey ama maalesef yok.Allah yardimcimiz olsun
Ciftli Daha mantıklı hem zamandan tasarruf hem de sütten bir göğsü sagarken diğerinden süt akabiliyor, boşa gitmesin bir damlası bile kıymetli

Ben ikisine de anlattım annem ses çıkarmaz kayınvalidem de karışmadık şey bırakmadı emzirirken çocuk rahat değil bile dedi o yüzden 1 saat emiyor çocuk sanki gık bile demiyor. Aile hekimine gittik kilo alımı başlamış mama verme fazla dedi yine de mamayı artıralım derdinde. Allahtan gidiyor yoksa sütüm kesilecek diye eşimde bende stresteyiz.
Ben herşeye karşı çıkıyorum ama yalnız bırakmaya korkar oldum canım tek o anne sanki. Benim annemin söylediklerini bile yok sayıyor kadın deli ediyor beni.
Ne sinir bir kadın tövbe estağfurullah allah sana sabır versin bir an önce gitse de rahat etsen. Taviz vermemeye çalış bu senin bebeğin. Allah ıslah etsin.
Amin canım inşallah hafta sonu gidiyor bakalım. Yoksa hergünüm ayrı bi strese dönüştü.
Bizde yıkadık canım, anneme sen biliyor musun diye sordu annem bende çocuk büyüttüm biliyorum tabi dedi annemden aldı hemen ayy ben güvenemedim bi an sana dedi. Bi daha rüyasında görür torun yıkamayı.

Bizimkide öyle işte canım memede uyumak istiyor bıraktırınca başlıyor ağlamaya, açlıktan olsa zaten dayanırım ama böyle olunca sızım sızım sızlıyor gögüslerim. Gece 2 saat beklettim uyanmasın diye sabaha zor emzirdim. Umarım düzelir kısa zamanda.

canım bendede şişlik var ayaklarımda özellikle 1 haftaya kadar anca gecermis

canım yenidogan bebeği çok uyuyor bugün bir gogsumu emdi uyudu sonra uyandiramadim ne yaptıysam uyanmadi ayagini gidikladim burnunu sıktim derin uyuyorlar hemşire bi geldi topugunu bi sıktı uyandı oğlum biz kiyamiyoruz uyandiramiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…