- 9 Temmuz 2015
- 254
- 274
- 53
- 44
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.041
zayıflar da diemio ama az ölçtü kendide şaşırıo benmi ölçtüm die.hayırkısıyla bi doğsalardı Allah a emanetler canımO nasil sey hakkaten nasil zayiflar bebek. Surekli sana boyle stres yasatiyorsa keske doktorunu degisseydin canim. Gicik oldugun adamda dogum yapmak da mesele.
Ben de dun gittim kontrole 2 haftada 300 gr almis. Tabi ben daha fazla bekledigim icin moralim bozuldu. Doktorum bu haftalarda oluyor bazen az aliyorlar bazen cok aliyorlar dedi. Bazen organ gelisimi agirlikta olurmus az kilo alirmis bazen kilo ve boya verirmis. Haftasiyla uyumlu sukur ama.niye az aldi diyorum kendi kendime bakamadim mi acaba diye konustum. Senin beslenmenle alakasi yok. Onun genetik kodlarinda dogum kilosu ve boyu belli istesen de bunu degistiremezsin dedi. Kendi cocugu 2700 dogmus esim bana dediki nasil doktorsun 2700 dogurttun demis. Biz bile bir sey yapamiyoruz dedi.
Rahatlatti beni gonderdi sagolsun. Dedigin gibi kilo alimi yavaslar ama anne karninda zayiflayani da yeni duydum
Tek bu dr takip etse delirirdim heralde özele gidiorum o içimi rahatlatıo hep sağolsun.. Hayırlısıyla doğsunlarda gözümüz görsğn rahatlayalım İnşallah canımİnsanları strese sokuyo bu doktorlar inan hiç birinin dediği de çıkmıyo sen Allaha bırak
bende varımGüncelliyorum doğurmayanlar listemizi :)
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
var mı arttıran
kov gitsin terbiyesiz kadın.eşinede göster tepkini çpcuklamı uğraşcam annenle mi de.bu ne ya 1 gün tahammül edememmmmO bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.
Kaç haftalıksın ne kdr geçtiGünü geçip de doğuramayan bir tek ben kaldım sanırım kızlar..
aventin kullanma klavuzunda 5 dk sıcak suda bekletin yazıyordu ben öyle yaptım canım.kaynama derecesi 100 zaten o da yeterli mikroplar için.şakır şakır içinde kaynamasına gerek yok bencede :)Kızlar biberon ve emziği 5 dakika kaynattınız mı yoksa kaynamış suda 5 dk beklettiniz mi? Çantanın son eksiklerini tamamlama derdindeym
Seni çok iyi anlıyorum canım ama inan ki zaman öyle bir geçecek ki bir bakmışsın bebisle uğraşıyosunInsallah canim.Ama artik ozlemim cok fazla .Uykumda bile konusuyormusum oglusla
Geceleri uyuyamiyorum. En fazla 2 saat uyuyorumSeni çok iyi anlıyorum canım ama inan ki zaman öyle bir geçecek ki bir bakmışsın bebisle uğraşıyosun
Zaman çok hızlı akıyor bazen biz yavaş geçiyor sanıyoruz
Biz 9 günlük olduk bile daha dün doğum için gün sayiyordum:)
Canım anestezi doktoru uygun olanı seçecektir diye düşümüyorum ben sonuçta uzman olan onlar. Sana sorarsa farkını anlatır sen seçebilirsin. Bugün ben anestezi muayenelerimi oldum dr bana direk spinal yapacağız dedi tarttı kan tahlillerimi yaptı o kadar. İkisi de aynı etkiyi yapacak sana hiç onlara kafa yorma boşver rahat ol.Bugün 38+4 çatı muayensi sonucum ne iyi ne kötüyüş cm fln söylemedi.17 temmuza kadar doğrmazsam sezaryenle alcakmış. Bebeğim 3500gr ve ben kendimi sezaryana alıştırmaya çalışıyorum. Ama moralim bozuldu.. EPİDURAL Mİ yoksa SPİRAL Mİ tavsiye edersiniz
Fenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıktaEmmekten vazgeçirmez de en azından uyku ve meme kısmını ayırıyor biraz. Benimki uykuda hep meme ağzında istiyor olmuyor bütün gün yapışık , memem sızlıyor bu seferde keyfii kalıyor ağzında. Yoksa can kurban emsinler.
Gece sabahı yaptık reflü yatağına koyar koymaz uyandı hep mahvoldum kucakta tutmaktan.. Onun için dedim ana dizinde uyutup reflü yatağına koyarım gece... bakalım nasıl olacak.
Bu arada benim KV de aynı, ne dese ben biliyor oluyorum o yüzden çok surat yapıyor. Önceki gün çocuğu banyo yaptırdık onu çağırdım sevinsin diye. Çünkü her allahın günü göbek düştümü diye soruyordu, bir de annemde bende, hadi ayrı tutmayayım onu da dedim, çağırdım.
Nolduysa bir ara" sen iç bakayım şu suyu "dedi bana..bebeği hıçkırık tuttu diye. Ben de nefret ederim senli benli emri vakilerden...yıllarca çalışma hayatım geçmiş, insan dostu yaklaşımım vardır yönetici olarak da herkese... O yüzden dedim yok, yaranılmıyor neyse ilk yıkasında sonra bi daha zor görür yıkamayı. Zaten de istemez kendi de çok meraklısı değil aslında. Ama napıcaksın saygı çerçevesi içinde idare ediyorsun bir yere kadar
Bizimki zor akillanir. Sofrada yemegi ben yaptım diyw iyi olmua demeye korkuyor. Pilav guzel olmus azcik cok durmus gibi ama iyi dedim anasi diyor ki daha bu pilav diri. Bende esime dönüp annen hakikaten lapa yiyor ve bunu normal saniyor dedi.. hayir benim pilavim cok sevilir diyor ki tum sulale en az 1 kez yaaa bu xxxx de her seyi guzel yapar ama pilavi camur gibi olur dedi. Ogluda dedi. Bin kere annem pilav yapamaz dedi . Ama yoookk bu diger her pilava cok kotu cok diri diyor safece kendininkine harika diyor. Baldo pirinc aradi durdu market market zeytinyagliya baska koyamazmis asillerin tarifi soylularin tarifi diyor . Ama sorun şu ki bizler soylu değiliz dedim. Tuzlu salamura yaprağım var saracagim oglusuma dedi ama dedim ki en az 2 saat suda dursun ve en az 5 10 kere o suyu değiştir ilik su ime ve icine tuz atma . 10 dk durdurdu yikadim kaynattim iste yeter dddi ama tuzlu olur dedim o zaman doğru duzgun kalite yaprak alsaydin buzluga koysaydin dedi. Bu madem kullanissiz at bunu dedi. Annem yaptı onu ve becerikli herkes vok sever bu yaprağı dedim. En lezzetlisi kuru salamuradir tadi kacmaz dedim. Hayir atacakmisim. O yapamamissa kotu demekmis
1. ben.. (serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7.almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12.Milana firuze
13.chatlax
14. @Efsane anne
15. O Oceancan
16.madamhd
17.ceylin-46
18.Gmz2675
19.5816bursa
20.ZK_ASK
21. A Aysse34663
22. M miracefe
23.Srkyesraaa
24.Veritas34
25.Mervikkkk
26.justlook
27.Olivia01
28.symmm
29.Whiteandblue
30.Guzi07
31.cndyyyy
32.Miss Ness
33. P purple81
34.Urmicca
35.Orkidem07 ( son gün :))
Liste uzuyor:) En azından yalnız olduğumuzu, geç kaldığımızı filan düşünmekten alıkoyar bu biraz bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?