2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 38+4 çatı muayensi sonucum ne iyi ne kötüyüş cm fln söylemedi.17 temmuza kadar doğrmazsam sezaryenle alcakmış. Bebeğim 3500gr ve ben kendimi sezaryana alıştırmaya çalışıyorum. Ama moralim bozuldu.. EPİDURAL Mİ yoksa SPİRAL Mİ tavsiye edersiniz

zayıflar da diemio ama az ölçtü kendide şaşırıo benmi ölçtüm die.hayırkısıyla bi doğsalardı Allah a emanetler canım

İnsanları strese sokuyo bu doktorlar inan hiç birinin dediği de çıkmıyo sen Allaha bırak
Tek bu dr takip etse delirirdim heralde özele gidiorum o içimi rahatlatıo hep sağolsun.. Hayırlısıyla doğsunlarda gözümüz görsğn rahatlayalım İnşallah canım

O bebeği benden çok düşündüğünü iddia ediyor çünkü. Ben hala kendimi düşünüyormuşum ona göre. Her arayana da gelinin sütü yok bebek aç diyor ona da çıldırıyorum.
kov gitsin terbiyesiz kadın.eşinede göster tepkini çpcuklamı uğraşcam annenle mi de.bu ne ya 1 gün tahammül edememmmm

Kızlar biberon ve emziği 5 dakika kaynattınız mı yoksa kaynamış suda 5 dk beklettiniz mi? Çantanın son eksiklerini tamamlama derdindeym

Kızlar biberon ve emziği 5 dakika kaynattınız mı yoksa kaynamış suda 5 dk beklettiniz mi? Çantanın son eksiklerini tamamlama derdindeym
aventin kullanma klavuzunda 5 dk sıcak suda bekletin yazıyordu ben öyle yaptım canım.kaynama derecesi 100 zaten o da yeterli mikroplar için.şakır şakır içinde kaynamasına gerek yok bencede :)

Insallah canim.Ama artik ozlemim cok fazla .Uykumda bile konusuyormusum oglusla
Seni çok iyi anlıyorum canım ama inan ki zaman öyle bir geçecek ki bir bakmışsın bebisle uğraşıyosun
Zaman çok hızlı akıyor bazen biz yavaş geçiyor sanıyoruz
Biz 9 günlük olduk bile daha dün doğum için gün sayiyordum:)

Geceleri uyuyamiyorum. En fazla 2 saat uyuyorum
Gunduz de 1 saat uyuyorum .Gunduz ruya gormuyorum ama gece o iki saatlik uykuda surekli dogum yapiyorum. Heyecan ,stres ,mutluluk hepsi bir arada.Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum. Ben 5 nisan tarihinde düşük yaptım. Nisan 24 tarihinde 5 gün adet gördüm. Mayıs 24te ise 9 gün adet gördüm. Hala adet görmüyorum adet ağrım sancım yok gebelik testi yaptım ama sonuç negatif soğan suyu içiyorum ama fayda etmiyor sizce sorun ne olabilir?

Canım anestezi doktoru uygun olanı seçecektir diye düşümüyorum ben sonuçta uzman olan onlar. Sana sorarsa farkını anlatır sen seçebilirsin. Bugün ben anestezi muayenelerimi oldum dr bana direk spinal yapacağız dedi tarttı kan tahlillerimi yaptı o kadar. İkisi de aynı etkiyi yapacak sana hiç onlara kafa yorma boşver rahat ol.

Fenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıkta

Sizler de fazla yüz vermeyin lohusayken hiç çekilmez

1. ben.. ( serenity16 )
2. Afilim92
3. demlicaykeyfi
4. Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7. almilacm
8. S Shezofren88
9. A alcala
10. ayprensesii
11. C cisse0932
12. Milana firuze
13. chatlax
14. @Efsane anne
15. O Oceancan
16. madamhd
17. ceylin-46
18. Gmz2675
19. 5816bursa
20. ZK_ASK
21. A Aysse34663
22. M miracefe
23. Srkyesraaa
24. Veritas34
25. Mervikkkk
26. justlook
27. Olivia01
28. symmm
29. Whiteandblue
30. Guzi07
31. cndyyyy
32. Miss Ness
33. P purple81
34. Urmicca
35. Orkidem07 ( son gün :))

Liste uzuyor:) En azından yalnız olduğumuzu, geç kaldığımızı filan düşünmekten alıkoyar bu biraz bizi

Kadında aslında bir özgüven sorunu var sanki. Oğlu üzerinden kendini tamamlamaya çalışıyor, bir de böyle saçmalayarak heralde. Halbuki bırak seni başkası övsün, değil mi? Problemli insan belli.

:) hadi hayirlisi. Pazartesi var mi nstsi olan sonuc karsilastiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…