2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kadında aslında bir özgüven sorunu var sanki. Oğlu üzerinden kendini tamamlamaya çalışıyor, bir de böyle saçmalayarak heralde. Halbuki bırak seni başkası övsün, değil mi? Problemli insan belli.

Yillarca yurtdisinda yasamislar daha yeni kesim dönüş yaptilar. Orada es yok dost yok bunu ovmus durmuslar herhalde buda boyle olmus. Tahammülü yok baskasina. Aksam olmus saat 5 esim gelecek kan ter yemek yapiyorum o arada derede zeytinyağlı yapacagim diye uğraşıyor ocak basina gidip yalniz bu yaniyor yalniz bu cok kaynamis deyip duruyor ona ragmen sukur ki yarim saatte çıkarttım aksam yemegini. Karnima bi dokundum cayir cayir yanıyor. Sigara kokusu gelecek diye cami acamadigimi sonradan fark ettim

Doktora gitsen ?

Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık var ben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym

Canım şuan gidemezsin bence senin için birşeyler yaparken olmuş çok üzücü ama sezeryan da ertelenemez bence sonuçta kırık operasyonu değil bebeğin doğacak. Geceden aç kalman lazım vs gibi şeyler var. Tabiki gitmelisin ama bence bebeğin doğsun on günlük falan olup toparlayınca bebeğinle git o da sevinir. Ara konuş onlarda seni anlar bence. İnş çok ciddi sıkıntısı yoktur kv o da hemen iyileşir

Kızlar kızım emziği hala tutmadı..nasıl yapsamda tutsa artık..beni emzik olarak kullandığı için kırk kere düşünüyorum dışarı çıkarken
Cesitli yöntemler var ama sağlıklı değil.
Ayy gecmis olsun canim yaa .Kirik diyince icimden bir sey koptu .Bilirim acısını. Su an gidemezsin git gel 4 saat o esnada sancin tutar ,suyun gelir bir sey olur. Aman evinden çıkma. Bebegini de dusunmek zorundasın. Kimse gitmedin diye ayıplamaz. Yarina cok enerji lazim bebeginle ilgilenebilmen icin.

Evet kızlar yaa. Zaten biz geç kalmadık, diğerleri erkenci biz Temmuz annesiyiz, ve daha Temmuz’un 6 su, di mi ama

Geçmiş olsun canım ama gidip gelmen 4 saat zaten, senin erken yatman lazım, stres olmaman lazım. Durumu nasılmış? İlçede mi başka şehirde mi?

Günü geçip de doğuramayan bir tek ben kaldım sanırım kızlar..
dr ne diyor peki?
cok iyi oldu bu listeyi yapman. Ben de 3 kisi falan kaldik gibi hissediyordum psikolojik olarak baya fazlayiz guzellll. Yalniz degiliz

Ayy çok kötü olmuş çok üzüldüm geçmiş olsun canım içinden ne geliyorsa onu yap biz ne desek boş ..

kov gitsin terbiyesiz kadın.eşinede göster tepkini çpcuklamı uğraşcam annenle mi de.bu ne ya 1 gün tahammül edememmmm
Eşim zaten giderde gitsin modunda. O benden daha sinirli daha çok tartışıyor annesiyle. Hatta suyum geldiğinde haber bile vermedi. Doğum sırasında başka bişey için aramış hastanedeyiz deyince kızmış bağırmış sonra ertesi gün geldi hemen. Ben kovamam ama yarın gidicekmiş muhtemelen. Inşallah fikri değişmez.
Canım geçmiş olsun ama bu durumda gidemezsin, görüntülü falan arasan için rahat eder belki, hastaneden çıkınca biraz toparlanıp gidersin. Sıkma canını olacağı varmış sonuçta.

Tek tek alıntılayamadım kızlar hepinize çok teşekkür ederim . Dün sürekli akıntım vardı meğer kesen üsten delinmiş amniyon sıvısı sızıyormuş hastaneye gidince öğrendik su seviyesi iyice azaldığından hemen sezeryana aldılar. Epidural olurken hiçbir şey anlamadim ilk beş dakikada kızımı aldılar onu izlerken tüm işlemleri bitti. Bu benim mi şimdi diye ağlıyordum öyle güzel bir şey ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sizlerde sağsalim kucağınıza alın. Bizim ufaklık tefek sıkıntılarımız var böbreklerimiz birbirine yapışıkmış bir aylıkken nefroloji doktoru görecek ona göre karar verilcek ameliyat gerekli mi diye. Ve hala sütüm yok. Yavrum öyle uğraşıyor emmek için ama benim elimden bir şey gelmiyor. Yetemiyorum sabırla bekliyoruz sütümün gelmesini. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…