- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.061
Ben kaynamış suyun içine attım su soğuyana kadar beklettim canım emziğin kılavuzundada öyle yazıyorduKızlar biberon ve emziği 5 dakika kaynattınız mı yoksa kaynamış suda 5 dk beklettiniz mi? Çantanın son eksiklerini tamamlama derdindeym
Kadında aslında bir özgüven sorunu var sanki. Oğlu üzerinden kendini tamamlamaya çalışıyor, bir de böyle saçmalayarak heralde. Halbuki bırak seni başkası övsün, değil mi? Problemli insan belli.
Ben varim:) hadi hayirlisi. Pazartesi var mi nstsi olan sonuc karsilastiririz
Hakikaten kimler kaldı doğurmayan?
1. ben..
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5.Minaako
6. @Alevce7
7.?
Doktora gitsen ?Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum. Ben 5 nisan tarihinde düşük yaptım. Nisan 24 tarihinde 5 gün adet gördüm. Mayıs 24te ise 9 gün adet gördüm. Hala adet görmüyorum adet ağrım sancım yok gebelik testi yaptım ama sonuç negatif soğan suyu içiyorum ama fayda etmiyor sizce sorun ne olabilir?
Ben varimseninle ayni gunlerde gidiyoruz galiba
Salı gidiciiimmmm:) hadi hayirlisi. Pazartesi var mi nstsi olan sonuc karsilastiririz
Bence gitmelisin kesinlikleKızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
15 dakika kaynamış suda beklet canım.Kızlar biberon ve emziği 5 dakika kaynattınız mı yoksa kaynamış suda 5 dk beklettiniz mi? Çantanın son eksiklerini tamamlama derdindeym
Canım şuan gidemezsin bence senin için birşeyler yaparken olmuş çok üzücü ama sezeryan da ertelenemez bence sonuçta kırık operasyonu değil bebeğin doğacak. Geceden aç kalman lazım vs gibi şeyler var. Tabiki gitmelisin ama bence bebeğin doğsun on günlük falan olup toparlayınca bebeğinle git o da sevinir. Ara konuş onlarda seni anlar bence. İnş çok ciddi sıkıntısı yoktur kv o da hemen iyileşirKızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
Cesitli yöntemler var ama sağlıklı değil.Kızlar kızım emziği hala tutmadı..nasıl yapsamda tutsa artık..beni emzik olarak kullandığı için kırk kere düşünüyorum dışarı çıkarken
Ayy gecmis olsun canim yaa .Kirik diyince icimden bir sey koptu .Bilirim acısını. Su an gidemezsin git gel 4 saat o esnada sancin tutar ,suyun gelir bir sey olur. Aman evinden çıkma. Bebegini de dusunmek zorundasın. Kimse gitmedin diye ayıplamaz. Yarina cok enerji lazim bebeginle ilgilenebilmen icin.Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
İnşallah canim. Günü geçmeden doğar inşallah. Hem korkuyorum hemde dogsun istiyorumEvet cnm sağlıkla gelsin insallah gününü doldurmaya az kalmis belki gününde doğmayı bekliyordur annesi :))
1. ben.. (@serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5.Minaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @Shezofren88
9. @alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12. @Milana firuze
13.chatlax
14. @Efsane anne
15. @Oceancan
16. @madamhd
17.ceylin-46
18. @Gmz2675
19. @5816bursa
20.ZK_ASK
21. @Aysse34663
22. M miracefe
23. @Srkyesraaa
24. @Veritas34
25. @Mervikkkk
26. @justlook
27. @kutsal gorev askina
28. @symmm
29. @Whiteandblue
30.Guzi07
31. @cndyyyy
32. @Miss Ness
33. P purple81
34. @Urmicca
35.Orkidem07 ( son gün :))
Liste uzuyor:) En azından yalnız olduğumuzu, geç kaldığımızı filan düşünmekten alıkoyar bu biraz bizi
Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
dr ne diyor peki?Günü geçip de doğuramayan bir tek ben kaldım sanırım kızlar..
cok iyi oldu bu listeyi yapman. Ben de 3 kisi falan kaldik gibi hissediyordum psikolojik olarak1. ben.. (@serenity16 )
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi
4.Removeben
5.Minaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @Shezofren88
9. @alcala
10.ayprensesii
11. C cisse0932
12. @Milana firuze
13.chatlax
14. @Efsane anne
15. @Oceancan
16. @madamhd
17.ceylin-46
18. @Gmz2675
19. @5816bursa
20.ZK_ASK
21. @Aysse34663
22. M miracefe
23. @Srkyesraaa
24. @Veritas34
25. @Mervikkkk
26. @justlook
27. @kutsal gorev askina
28. @symmm
29. @Whiteandblue
30.Guzi07
31. @cndyyyy
32. @Miss Ness
33. P purple81
34. @Urmicca
35.Orkidem07 ( son gün :))
Liste uzuyor:) En azından yalnız olduğumuzu, geç kaldığımızı filan düşünmekten alıkoyar bu biraz bizi
Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
Eşim zaten giderde gitsin modunda. O benden daha sinirli daha çok tartışıyor annesiyle. Hatta suyum geldiğinde haber bile vermedi. Doğum sırasında başka bişey için aramış hastanedeyiz deyince kızmış bağırmış sonra ertesi gün geldi hemen. Ben kovamam ama yarın gidicekmiş muhtemelen. Inşallah fikri değişmez.kov gitsin terbiyesiz kadın.eşinede göster tepkini çpcuklamı uğraşcam annenle mi de.bu ne ya 1 gün tahammül edememmmm
Canım geçmiş olsun ama bu durumda gidemezsin, görüntülü falan arasan için rahat eder belki, hastaneden çıkınca biraz toparlanıp gidersin. Sıkma canını olacağı varmış sonuçta.Kızlar çok kötü bişey oldu azönce kayınpederim aradı kv ağaçtan düşmüş sanırım boynunda kırık varben seviyrm diye dut topluyrmuş çok üzgünüm.. bize 2 saat mesafedeler gitmek görmek istyrm yarın sezeryanım var sizce ne yapmalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?