2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Fenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıkta

Sizler de fazla yüz vermeyin lohusayken hiç çekilmez [/QUOT
Benim ki yurtdışında ve doğumdan 2 aysonra izni var gelebilmesi için Allah cidden sabırrrlarr versin. hamileyken yada bebek doğunca fark etmio gelip kalmaları ne alaka.benimki 2 gün kalır gider sizin kaynanalar elinden gelse temelli kalcak.herkesin özel hayatı uzun zaman kalmak nedir yani

Canım ya aklımız sendeydi güzel haberini aldık şükür , olsun nasipte ne varsa o yaşanıyor sağlıkla kavuştunya mühim olan o . Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. . bebeğinde sende Allaha emanet olun kendini toparlayınca gelip anlatırsın ♡

kızlar son 1 haftadır afedersiniz agrılı gazım var hep ve ben yalancı sancıyı anlayamıyorum bu yüzden.yoksa bu da mı doğum belirtisi oluyor.var mı bi bilginiz.sizler ne durumdasınjz sayfa çok biriyor benim gözlerm bozuk yazıları okumam rahatsız edio hemen.taki edemiyorum fazla

Hiç işte. Ama yoook illa bilmişlik taslayacaklar

Doğhm yapan arkadaşların gözü aydın olsun sağlık hayırlı uzun ömğrleri olsun İnşallah Allah bağışlasın.. Doğum yapıcaklara Allah kolaylık versin İnşallah benim ağustosu bulucak galiba haftasını bi doğru füzgün ölçemiolar

Hayırlı olsun canım bebeğin ayrıntılarıda isteriz müsait bi zamanda :)

Hiç işte. Ama yoook illa bilmişlik taslayacaklar
ya biliosada 1 2 gün neyse 1 hafta falan kalmak nedir yani otelmi burası herkesşn özel hayatı düzeni var.inanmazsınız belki ama annemler daha bi kez evime gelmedi yeni evliyiz die..siz gelionuz yeter derler hep biraz alışın derler 3 yıllık evliyiz. :))

Canm gozun aydin, herkesin dogum hikayesi farkli oluyor iste kismet diyelim, ama sonucu guzel olsunda gerisi unutuluyor, Allah anali babali buyutsun..

Aynen bizede 2 yıl oldu kaynana tarafından kmse adım atmadı annemlerse 5 haftalık hamileydim geldiklerinde. İlk o zaman geldiler bide nasipse annem bu hafta doğum için gelecek benimki çook uzak olmanın avantajı :)))kafalar rahat misss :)

aynen öle yakın olsada gelip gitmek neysede kalmak saçma uzun uzun yani

Kızlar ustum başım kalmadi
Bizim oğlan fışkırır tarzda kakasini yapıyor.
Çarşaf üstüm başım hep kaka oluyor.
Siz besledikten hemen sonra mi degistiriyosunuz altını
Yoksa bekliyomusunuz

Canım alt açma kullanmıyor musun? Canbebenşn var tavsiye ederim. Hem çarşafların kirlenmez hem de kazara olacak kaka çişi ona yapar.

Bir de bebeğin altını alırken az bezini kapayıp beklersen ayaklarını kaldırıp bir daha yapabiliyor. Geçen ben de az kaldı elbiseme yapıyordu fışkırttı birden :)

Kolay gelsin :)

Kullanmıyorum canım
Zaten üstüme doğru yapiyo beyfendi
Ben gazi varsa çıksın diye ayaklarını indirip kaldırıyorum
Bir bakiyorum fiskirtiyo

Daha kaç günlük ki olsun sabret hepimizin olacağı o zaten :) Rabbim ona sağlık sana kolaylık versin önerilerini bekliyorum doğumdan sonraya inşallah ♡♡♡
İnşallah canım sağlıkla bir kucağınıza alın herşeyi paylaşacağız yine ama eskisi kadar sık yazamayacağımızı o zaman görürüz :)

3 saattir anca uyudu benimki artık bayılınca uyuyor. Memede uyusun istiyor ama olabildiğince anne izin vermiyor.. Sabır elbet lazım :) annelik demek sabır demek :)

Kullanmıyorum canım
Zaten üstüme doğru yapiyo beyfendi
Ben gazi varsa çıksın diye ayaklarını indirip kaldırıyorum
Bir bakiyorum fiskirtiyo

Anladım canım ama alt açma yine de rahatlık. Çiş de yapabilir çünkü birden. (Kaka da fışkırabilir. )

Kaka olayı ilk başlarda öyle yaparmışlar belin üstüne hatta sırta kadar çıktığı olurmuş.

Kardeşim primaya mail yazmıştı nasıl oluyorda o kadae övündüğünüz bezden kaka kaçıyor yukarı diye. Ama olabiliyor demekki. Öbür kızkardeşimin de suratına fışkırtmıştı yeğenim neyse gülmeyeyim artık başıma gelebilir

hastanede takmadim ama eve gelince sütyen göğüs Pedi kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…