- 29 Mayıs 2016
- 1.932
- 1.616
- 83
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.401
Benim ki yurtdışında ve doğumdan 2 aysonra izni var gelebilmesi içinFenalık geldi bana şu kaynoşlarınızdan. Allah size sabır versin. Sanırım en şanslı benim bu konuda. Sadece annem olacak kaynana 600km uzaklıkta
Sizler de fazla yüz vermeyin lohusayken hiç çekilmez[/QUOT
Canım ya aklımız sendeydi güzel haberini aldık şükür , olsun nasipte ne varsa o yaşanıyor sağlıkla kavuştunya mühim olan o . Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin. . bebeğinde sende Allaha emanet olun kendini toparlayınca gelip anlatırsın ♡Merhaba kızlar ben uzun süren suni sancı sonrası sezeryana alındım önce spinal sonra genel anestezi uygulandı hiç bir şey beklediğim gibi gitmedi ama çok şükür bebeğim de ben de atlattık eve geldik her şey geride kaldı çok şükür şu an iyiyiz bir kaç gün dinlenip gelicem inşallah ilgilenen dua eden herkese teşekkür ederim
Hiç işte. Ama yoook illa bilmişlik taslayacaklarBenim ki yurtdışında ve doğumdan 2 aysonra izni var gelebilmesi içinAllah cidden sabırrrlarr versin. hamileyken yada bebek doğunca fark etmio gelip kalmaları ne alaka.benimki 2 gün kalır gider sizin kaynanalar elinden gelse temelli kalcak.herkesin özel hayatı uzun zaman kalmak nedir yani
Hayırlı olsun canım bebeğin ayrıntılarıda isteriz müsait bi zamanda :)Merhaba kızlar ben uzun süren suni sancı sonrası sezeryana alındım önce spinal sonra genel anestezi uygulandı hiç bir şey beklediğim gibi gitmedi ama çok şükür bebeğim de ben de atlattık eve geldik her şey geride kaldı çok şükür şu an iyiyiz bir kaç gün dinlenip gelicem inşallah ilgilenen dua eden herkese teşekkür ederim
ya biliosada 1 2 gün neyse 1 hafta falan kalmak nedir yani otelmi burası herkesşn özel hayatı düzeni var.inanmazsınız belki ama annemler daha bi kez evime gelmedi yeni evliyiz die..siz gelionuz yeter derler hep biraz alışın derler 3 yıllık evliyiz. :))Hiç işte. Ama yoook illa bilmişlik taslayacaklar
Canm gozun aydin, herkesin dogum hikayesi farkli oluyor iste kismet diyelim, ama sonucu guzel olsunda gerisi unutuluyor, Allah anali babali buyutsun..Merhaba kızlar ben uzun süren suni sancı sonrası sezeryana alındım önce spinal sonra genel anestezi uygulandı hiç bir şey beklediğim gibi gitmedi ama çok şükür bebeğim de ben de atlattık eve geldik her şey geride kaldı çok şükür şu an iyiyiz bir kaç gün dinlenip gelicem inşallah ilgilenen dua eden herkese teşekkür ederim
elleri olabilir :)Kasıklarımda hatta daha aşağılarda kelebek kanat çırpıyo sanki. Ne ki bu ?
Aynen bizede 2 yıl oldu kaynana tarafından kmse adım atmadı annemlerse 5 haftalık hamileydim geldiklerinde. İlk o zaman geldiler bide nasipse annem bu hafta doğum için gelecek benimki çook uzak olmanın avantajı :)))kafalar rahat misss :)ya biliosada 1 2 gün neyse 1 hafta falan kalmak nedir yani otelmi burası herkesşn özel hayatı düzeni var.inanmazsınız belki ama annemler daha bi kez evime gelmedi yeni evliyiz die..siz gelionuz yeter derler hep biraz alışın derler 3 yıllık evliyiz. :))
Yerim onun ellerini ya :) üstte tekmeleri altta böyle cızırtı gibi bişyler tarifide zor :) karnımız şeffaf olsada izlesekelleri olabilir :)
aynen öle yakın olsada gelip gitmek neysede kalmak saçma uzun uzun yaniAynen bizede 2 yıl oldu kaynana tarafından kmse adım atmadı annemlerse 5 haftalık hamileydim geldiklerinde. İlk o zaman geldiler bide nasipse annem bu hafta doğum için gelecek benimki çook uzak olmanın avantajı :)))kafalar rahat misss :)
Kızlar ustum başım kalmadi
Bizim oğlan fışkırır tarzda kakasini yapıyor.
Çarşaf üstüm başım hep kaka oluyor.
Siz besledikten hemen sonra mi degistiriyosunuz altını
Yoksa bekliyomusunuz
elleri hareket ediyor bendede olur öyle tam kasığımda minik minik darbeler:)Yerim onun ellerini ya :) üstte tekmeleri altta böyle cızırtı gibi bişyler tarifide zor :) karnımız şeffaf olsada izlesek
Kullanmıyorum canımCanım alt açma kullanmıyor musun? Canbebenşn var tavsiye ederim. Hem çarşafların kirlenmez hem de kazara olacak kaka çişi ona yapar.
Bir de bebeğin altını alırken az bezini kapayıp beklersen ayaklarını kaldırıp bir daha yapabiliyor. Geçen ben de az kaldı elbiseme yapıyordu fışkırttı birden :)
Kolay gelsin :)
İnşallah canım sağlıkla bir kucağınıza alın herşeyi paylaşacağız yine ama eskisi kadar sık yazamayacağımızı o zaman görürüz :)Daha kaç günlük ki olsun sabret hepimizin olacağı o zaten :) Rabbim ona sağlık sana kolaylık versin önerilerini bekliyorum doğumdan sonraya inşallah ♡♡♡
Allah sabır versin o durumda olanlara, zor.aynen öle yakın olsada gelip gitmek neysede kalmak saçma uzun uzun yani
Kullanmıyorum canım
Zaten üstüme doğru yapiyo beyfendi
Ben gazi varsa çıksın diye ayaklarını indirip kaldırıyorum
Bir bakiyorum fiskirtiyo
hastanede takmadim ama eve gelince sütyen göğüs Pedi kullandimAyy ne çok sayfa birikmiş usenmeden okudum valla bı ara
@Afilim92 dogurdu mu yoksa diye heyecan yaptım:) günlerimiz aynı çünkü
Rabbim herkese sağlıkla nasıp etsin
Kızlar doğumdan sonra göğüs pedi yada sütyen i hem göğüs yara olmasın hem de süt çabuk gelsin diye takmayin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?