2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dogurmadim canim. Oglus tatbikat yapiyor. Geceki cigligima esim bebek geliyor diye firladi
Kiz milana ne çok temizlik yapiyorsun masallah .Bebegin de senin gibi kipir kıpır olcak kesin.
Yerim onun ellerini ya :) üstte tekmeleri altta böyle cızırtı gibi bişyler tarifide zor :) karnımız şeffaf olsada izlesek
Benimkinin elleri yumruk oluyor ve disaridan yumurtanin yarisi gibi görünüyor .Esim dokununca hemen kayiyor baska yere.

Geçmiş olsun canım, gözünüz aydın vede. Bütün ihtimalleri denemişsin, hepsinin sıkıntısından pay edinmişsin. Ama önemli olan ikinizinde iyi olması kuzum. Allah yardımcınız olsun, sütün hemen insin bebişe yetsin, yarasın inşallah

Ben dün gece çok hasta oldum mideme feci ağrılar girdi, sabah önceki gün yediklerimi çıkardım.Bugün çok halsizim ağrım azaldı ama hep yatıyorum.Gaviascon içiyorum inşl çabuk toparlarım.Bu son ay gerçekten çok zor

Şükür bebişini kucağına aldın ya sağlıkla önemli olan o Güle güle büyüt inşallah

Kızlar ustum başım kalmadi
Bizim oğlan fışkırır tarzda kakasini yapıyor.
Çarşaf üstüm başım hep kaka oluyor.
Siz besledikten hemen sonra mi degistiriyosunuz altını
Yoksa bekliyomusunuz
Canım altını değiştirip emzir çünkü altı kirliyken huzursuz olup emmeyebiliyormuş. İlk doğduğunda çok sık kaka yaptığı için ayşe öner altı kirliyse değiştirip emzirin emdikten sonra gerekirse yine değiştirip uyutun diyordu.

Ay 500 mesaj birikmiş okuyamadım valla. Dün ben sinir krizi geçirdim oğlanın uyanık ve ağlayan 16. Saatinden sonra. Tam eşim kapıdan giriyordu. Bir çocuk düşünün günlük 20 saat uyuması gerekirken 20 saat uyanık durup ağlıyor mizildaniyor ikiniyor. Ona çok üzülüyorum benim de ne kas iskelet sistemim ne de sinir sistemim dayanabildi buna... Gece artık ateşi çıktı acile koştuk gene ve sonuç gazı var lavman yapalım. Lavmandan sonra aralıksız 4 saat uyudu çocuk. Eşimle birbirimize girdik stresten. Bir aylığına memlekete annemin yanına gitmeye karar verdim tek başıma olmuyor 4 kilo verdim 2 hafta icinde

Yaa bebeğin rahatlamasına sevindm canım ama eşinle birbirinize girmeseydiniz keşke. Gerçi anlayabiliyorum sinir stres uykusuzluk ve surekli ağlayan bebiş dili olsa konuşsa anlatsa ama ne yazık ki boyle olması normal. Bencede git hem yorgunluğun gider hem annen hafifletir seni biraz. Bebişte kendini toparlamış olur eşinle kırgın ayrılmayın sabredin bi kaç ay içinde hersey yerine oturmuş olacsk düzenli emip düzenli uyku saatleri inşallah Rabbim yardımcınız olsun.

Kaka fiskirtiyo canım zaten ebende
Anladım canım
Bir dahakine öyle yapayım

Normalde uykudan sadece yemek için uyanırdı bu sefer cis yapmış
Ondan bagiriyodu
Uyudu cok şükür

Cok sagol canim inşallah bu sefer tecrubemin bir faydası olur inşallah.

Stres olmaya başladım ben de. Hayırlısıyla sağlıkla geldinler bebişler.. nst de sancı çıktı dün. Bugün tekrar geldim biraz daha düzene girmiş ve artmış ama hiç açılma yok. Ve bebeğim çok hareketsiz. Dr besleyici serum bağlatın dedi hastaneye gönderdi onun sonucunda yine hareketlenmezse ona göre konuşalım dedi. Ne olur ki.. endişeliyim biraz ve gerginim çünkü kendimle ilgilenecekken eşimin işle aileyle ilgili konulardan dolayı sürekli suratı asık halsiz moralsiz durması, annemin bi derdi yokken sanki büyük sıkıntıları varmış gibi oturması, bana yardıma geldi ama attığı adımı sorması beni deli ediyor yoruyor. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama şu an gergin olduğum için yazıyorum kusura bakmayın. Çok daha neşeli konuşacamız günler de yakın inşallah. Herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorumm

Evet canim duramiyorum cok sıkılıyorum boyle, bide venim ismim firuze, milana kızmın ismi. Canım ablası cok hareketli buda öyle osa yandim.

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinde hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

Ay kuzum yaa insallah hemen atlatirsiniz bu dönemi
Allah yardimcin olsun annen destek olur size de iyi gelir degisiklik en azindan karni tokken sen uyur dinlenirsin vücudun süt üretir.

Kizlar ben bavulu hazirladigimda esim yoktu. Ney nerede hangisi ne zaman lazim acip goster yeniden yerlestireyim ben dedi .Actik iyi de oldu fazla gibi görünen seyleri cikarttik .
Kafama bir sey takildi .Dogumhanede mi giydiriyorlar bizi yoksa odada mi ?
Farkli seyler duydum .Bizim hastanede sezeryan olan arkadasima sordum henüz cevap alamadım.

Odada giydirdiler beni. Zaten senin bavulun odada oluyor ya. Üstün yeşil örtülü oraya çıkarıyorlar. Herkesi dışarı alıp sadece pijama üstü ya da gecelik giydirip beline kadar siyiriyorlar. Altına alt açma örtusu alez gibi bişey serip ya kendi hasta pedlerinden ya da gazlı bez koyup bir de karnına bastırıp masaj yapıp gidiyorlar. Sonra da bir kaç kez kontrole gelip pedlerine bakıp not alıyorlar ne kadar kanaman olmuş diye.

Anladim canim .Peki kac saat sonra yürüttüler seni?

Anladim canim .Peki kac saat sonra yürüttüler seni?
Bana sordular ne zaman yürümek istersin kaldıralım mi artık sondayi sokmemiz lazım tuvalete gitmen lazım dediler. Ben biraz erteledim çok ağrın vardı ama nihayetinde 6-7 saat sonra ikinci denemede ayağa kalktım. Üçüncüde falan sondayi söktürüp tuvalete gittim. Fazla kalması sakıncalıymis sanırım

kızlarr bi bakınn

Canım bencede yanında bi büyük şart. En güzelini yapıyorsun annen sana çok yardımcı olur bende manevi olarakda, gülerek dönmen duasıyla inşş

Aneem 6 saat cok degil mi ya .Yat yat belin agrir .Uff daralirim artik birilerine muhtac olmaktan. Hayirlisiyla bi doğursak .Beni neyin bekledigini tam kestirememek beni geriyor .Sonda cikalirken aci oldu mu ?
kızlarr bi bakınn
Hic bilmiyorum benim alttan batmalar oluyor bicak saplanmasi gibi .Nst de sanci cikti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…