2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende dusunuodumda vazgectim canim
Benim bebeğim hareketli uyurken güvende olduğundan emin olmalıyım canım sevi bebe kaydırmaz kiraz çekirdekli yan yatış yastığı diye birşey gördüm nette ama gidip inceleme fırsatım yok kullanan arkadaşlardan memnun olan var mı diye merak ettim

Evet haklısın teşekkür ederim fikirler için en iyisi dediğini ypmak peki her beslenme sonrası gaz çıkarmalımıyım bebeğin ne dersin bazen yapamıyorum

Başka çocuklarım var, hayatım rengarenk olacak ona seviniyorum
Ne güzel sen twcrübelisin biz tazeler bebelerimizle ağlar moddayız..sahi sanada sorayım her beslenmeden sonra mı gaz çıkarmalı çünkü uyuyo gaz çıkarayım derken uyanıyo napıcağımı şaşırıyorum

Bizde banyo sonrası yağlıyoruz canım masaj yapıyorum ama çok sinirli oluyor masaj yaparken, tam yapamıyorum sanırım. Tulumu patikli içine yine de çorap giydiriyorum. Zaten annem kuş kanadından yel kapar deyip çıkarttırmıyor şimdilik. Müziğide dinletiyoruz uğultu şeklinde ama onda da pek sakinleşmedi dün. Bugün yine daha iyi bakalm en azından ağlamıyor sadece emmek istiyor.

Ay kızlar salı doğum olacak saat 12 yi geçince 9 u oldu ayın 10 una 1 gün kaldı çarpıntı oldum heyecandan. Oğluş da karnımda kıpır kıpır. Uykum var ama uyuyamıyorum.

Aynen, sabaha kadar onunla uğraştım bende, başka şeyler düşüniym diyorum, herşey olacağına varır diyorum kendi kendime ama biraz sonra kendimi yine varsayımlarla uğraşırken buluyorum. Benim 3. bebeğim ama diğerlerinin tarihi belli değildi, ilki zaten normal olacaktı son dakika sezeryana döndü, ikinci kontrole gittim güya sancı gözüküyo dediler sezeryana aldılar. Bunda tarih 1 hafta önceden belli olunca acayip bi stres sardı. Benim de yarın doğum. Yarın bide polikliniği varmış doktorumun, muayeneler bitince alıcakmış. Acilde nöbetçiyim, gerçi senin durumun acil değil ama acilmiş gibi alıcaz artık dedi. Belirsizlik de beni mahvediyo

Merhaba kızlar,
Bende 38+2 deyim.kızıma kavuşmaya sagılı günler kala heyecan yandan korku bi yandan değişik duygulardayım.ıkınabilcek miyim dayanabilcek miyim diye çeşitli sorular var kafamda

Tavsiyem her beslenme sonrası, çıkardıktan sonra tekrar uyutmak. çünkü daha sonra ağlayarak uyanıyor zaten

Canim bende yakindan baktim ama biraz basit geldi

Canim ortakulak iltihaplaninca oluyor cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…