- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.761
Bende dusunuodumda vazgectim canimYan yatış yastığı almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar
Benim bebeğim hareketli uyurken güvende olduğundan emin olmalıyım canım sevi bebe kaydırmaz kiraz çekirdekli yan yatış yastığı diye birşey gördüm nette ama gidip inceleme fırsatım yok kullanan arkadaşlardan memnun olan var mı diye merak ettimBende dusunuodumda vazgectim canim
Evet haklısın teşekkür ederim fikirler için en iyisi dediğini ypmak peki her beslenme sonrası gaz çıkarmalımıyım bebeğin ne dersin bazen yapamıyorumDeneyerekden öğrenirsin. Tabi birinin bebeğin kulaklarını kapaması lazım en azından ki su gitmesin içine. Havalar sıcak zaten, birini bulamadığunda boyun aşağısını olsun bir suya sokup çıkarabilirsin . Saçlarınıda yavaş yavaş ıslatırsın. Banyo küvetinin içinde koruyucu bez var zaten.
Kocaman olmuş bebişin nerdeyse gelecek başka çocuğun yoksa hayatına rengin girmesine az kalmışGünaydın herkeseinşallah hepiniz iyisinizdir ben annemin yanından döndüm yarın 37 haftamız bitiyor inşallah.
Başka çocuklarım var, hayatım rengarenk olacak ona seviniyorumKocaman olmuş bebişin nerdeyse gelecek başka çocuğun yoksa hayatına rengin girmesine az kalmış
Z Zynpmnsr ben reflu yatagi alcaktim .Sonra boyle bir sey gordum arkadadimda cok hosuma gitti bundan alcam .
Eki Görüntüle 2166770
Ne güzel sen twcrübelisin biz tazeler bebelerimizle ağlar moddayız..sahi sanada sorayım her beslenmeden sonra mı gaz çıkarmalı çünkü uyuyo gaz çıkarayım derken uyanıyo napıcağımı şaşırıyorumBaşka çocuklarım var, hayatım rengarenk olacak ona seviniyorum
Bizde banyo sonrası yağlıyoruz canım masaj yapıyorum ama çok sinirli oluyor masaj yaparken, tam yapamıyorum sanırım. Tulumu patikli içine yine de çorap giydiriyorum. Zaten annem kuş kanadından yel kapar deyip çıkarttırmıyor şimdilik. Müziğide dinletiyoruz uğultu şeklinde ama onda da pek sakinleşmedi dün. Bugün yine daha iyi bakalm en azından ağlamıyor sadece emmek istiyor.Canım benim büyük oğlum gazliydi. Banyo sonrası bebek yağı ile masaj yapardım güzelce karnına ayak tabanlarına. Sonra giydirip incecik yastığa göbeği gelecek şekilde yüzükoyun yatırirdim. Gazlı bebekler çok sever bu pozisyonu ama yanında duracaksın. Kafasını yastığa gömebiliyor bazen. Ayaklar sürekli hareketli olsun. Sağ sol yukarı aşağı karnına it çek. Ayakların senin ve onun sıcak dursun sırtından yelek ayaktan patik eksik olmasın. Sen gazlanirsan oda gazlanir. Süt içince mutlaka ilk iş gazını çıkartmak olsun. Aman uyudu yatsin dersen o gaz onu çok rahatsız eder. Kendin rezene çayı iç günde bir tane. Gazını alır ve rahatlatır. Bebisin karnına kiraz çekirdeği ısıtıcısı var English home da satılıyor ondan kullanabilirsin karnını sıcak tutuyor. Birde YouTube da bir müzik var kolik bebekler için arkadaşlar çok faydasını gördü. Anne karnındaki sesi çıkartıyor rahatlıyorlar. Yalnız o sesi indir tel uçak modundayiz dinlet ki radyasyon almasın. Aklıma gelen bunlar cnmm inşallah şifa olsun.
Deneyeyim bugün oturup sabahtan akşama kadar hurma yicemKüveti doldur ılık suyla gir içine yanına da sakın bir müzik. Çok işe yarıyor.
Ay kızlar salı doğum olacak saat 12 yi geçince 9 u oldu ayın 10 una 1 gün kaldı çarpıntı oldum heyecandan. Oğluş da karnımda kıpır kıpır. Uykum var ama uyuyamıyorum.
Tavsiyem her beslenme sonrası, çıkardıktan sonra tekrar uyutmak. çünkü daha sonra ağlayarak uyanıyor zatenNe güzel sen twcrübelisin biz tazeler bebelerimizle ağlar moddayız..sahi sanada sorayım her beslenmeden sonra mı gaz çıkarmalı çünkü uyuyo gaz çıkarayım derken uyanıyo napıcağımı şaşırıyorum
İnş canım hepimizi. İlk olunca diyorum kalıcı ömürlük misafir geliyor eve gibi:)Ayy az kalmış ne güzel ne tatlı heyecan. Rabbim sağ saglim kavuştursun inşallah cnm.
Canim bende yakindan baktim ama biraz basit geldiBenim bebeğim hareketli uyurken güvende olduğundan emin olmalıyım canım sevi bebe kaydırmaz kiraz çekirdekli yan yatış yastığı diye birşey gördüm nette ama gidip inceleme fırsatım yok kullanan arkadaşlardan memnun olan var mı diye merak ettim
Canim ortakulak iltihaplaninca oluyor cok zorKullanıyorum canım ikisini de suda eriyenlerden, yaklaşık 3 aydır falan.
Yok canım çene kemiği ile alakalı belli yani 20 lik de çıkarmıyorum. Kulağım da ağrımıyor, kulağın hemen önünde çene hareket yeri sıkıntı. Kbb ye gitmek gerek sanırım
Peki sende böyle çiğneyememe yemek yiyememe Ağrı problemi olmuşmuydu canım?
Hergün aksatmadan içiyorum bende canım 3 aydır düzenli kullanıyorum. Çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?