- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.801
su içebiliyor muyuz peki?Canım 40tan sonra çok bekleme derim ben. Kaka yapma olayı önemli çünkü. Suni sancı hızlandırdı bence doğumu korkmana gerek yok canım. Ayrıca kendi sancın gibi oluyor ki sonuçta kendi vücudumuzun verdiği bir tepki oluyor. Hiç sıkıntı yapma bence. Sabaha kadar sancı çekmektense 3-4saat içinde doğum yapmak en iyisi. Çünkü açsın bişey de yiyemiyorsun. Enerjin kalmıyor sancılarla baş etmeye. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin
Benm dr çok yoğun unuttu mu acaba yarın ben bi söyleym randevumu aldım ağdamı dün hallettim çatı muayenesine hazırım :))Hiç bilmiyorum ki bende canım ya ama bizim doktorla ne sezaryen konuşması ne de normal doğum konuşması geçti hatt doğum hakkında ne zaman konuşcaz 37 de mi dedim yok hayır 38 dedi 38 de geldiğinde çatı muayenesi yapıcam dedi birde bu tahlilleri yaptır dedi kağıt verdi doğum için dedi.
Başımıza gelenler neydi böyle Allah kem gözden korusun hayırlısıyla sağ salim doğursaydık ♡♡♡Amaci ne olacak ki onu yaparak. O ancak kisisel eziyet eder. O cantanin dogum çantası oldugunu bile bilmiyor. Birde tovbe estagfurullah insan yaksa bi kararma vs olur kumas bildigin yanmis ama beyaz yine yirtik gibi gorunuyor. Foto koysam e bu yirtik dersiniz ama tas gibi sert yırtılan yerler. Nazar geldi aklima okuyacağım bol bol
Artık stres olmaya başladım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yok kakasını yiyecek yok günü dolmuş niye duruyorsun vs. Ödüm kopuyor. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Benim gündüzleri kasılmam olmuyor pek. Doktora da gündüz gidiyorum nst de sancı çıkmıyor hiç. Ama akşam yemeğinden sonra başlıyor gece uykumdan uyanıyorum bazen ama geçiyor ve düzenli birşey de değil. Çok yoğun bir akıntım var, acaba suyum mu geliyo diye panik oluyorumDemek ki rahati iyi iceride .Benimki surekli tatbikat yaptırıyor bize .
Amin insallah canim.Ben de senle ayni fikirdeyim .Aman kucaga alismasin ,aman emzir hop yatir .Aman aglamayinca kucagina alma vs sozleri asla tinlamayacagim .Onemli olan huzurlu ,mutlu olmak .Isler de kaliversin.Simdi tutabiliyorsun kucaginda .Ama emeklemeye baslayinca sen istesen de durmayacak ki .O yuzden carpe diem diyorumAynen canısı, her anı çok güzel. Çok ağlayınca niye ağlıyo ağlamayınca sesini özledik niye ağlamıyo.. Uyudu uyumadı. ...çtı, ...çmadı derken, vakit öyle bir geçiyor ki 17 günlük olmuş benim oğluş, oysa suyumun geldiği dün gibiydi.
Sen de bir an önce yaşa bu duyguları canımcım inşallah. Allah ın mucizesi can parçaları onlar en kıymetlilerimiz.
Şu an kucağımda, anne kucağının keyfini çıkarıyor ve hiç bir şeyin önemi yok tek düşündüğüm bebeğim ve mutlu yuvam.
Allah herkese nasip etsin inşallah
Hala 16-18 arasi .En son nst de sanci çıkınca tarih vermekten geri durdu .Bizim doktorun huyu emin olmadigi bir seyi asla duyamazsin .Sorunca da güler gecer.Hocam 18 i gorecek miyiz dedim bilmiyorum dedi .Zaten ctesi hem sabah hem aksam hastanedeydik .Adam hakli bebis oyun oynuyor bizleDoktorun gun verdi mi cnm bizim 16/07/18 inşallah yaramazlık yapmazsa :) benim de arada sancılar oluyor her tuvalette acaba sumu geldi diyorum paranoyak oldum iyice Rabbim saglık la nasip etsin inşallah hepimize
Bende nerdeyse 1 aydır her salı gidiyorum yarında gidicem bakalım sancı ne durumda...Artik randevusuz gidiyorum .Haftada bir falan .Daha dun gorustuk doktorla rahatsizlaninca gitcem bundan sonra canim .Insallah cok korkutuyor beni sancilar .
Gunaydın kızlar,
Bugun bogazım davul gibi şiş, başım agrıyo, burnum akıyodogum oncesi daha kotu bişey olamazdı sanırım klimanın altında yatarsam boyle olur işte. Kızlar aklınıza gelen gecmesi için önerebilceginiz bişeyler var mı?
Güzel fikir aslındaYatagina koycam kusmasini ve boğulmasını önlüyor. Ayrica bir yere gidince götürcem ki hep ayni yerde uyusun .Misafirlikte cekyata oraya buraya birakmak zorunda kalmayim.
Takilma kimseye. Vücudunun tepkilerini kontrol et .Aksam sancin varken git bir de .Genelde ben de aksam rahatsizlaniyorum.Artık stres olmaya başladım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yok kakasını yiyecek yok günü dolmuş niye duruyorsun vs. Ödüm kopuyor. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Benim gündüzleri kasılmam olmuyor pek. Doktora da gündüz gidiyorum nst de sancı çıkmıyor hiç. Ama akşam yemeğinden sonra başlıyor gece uykumdan uyanıyorum bazen ama geçiyor ve düzenli birşey de değil. Çok yoğun bir akıntım var, acaba suyum mu geliyo diye panik oluyorum
Sabah kalktığımda kasilmam vardi .Simdi daha iyiyim .Bugun evde yalnizim yine gec saate kadar .O yuzden uzaniyorum .Aksiyon yasamayalim diye :) sen nasilsin?Bende nerdeyse 1 aydır her salı gidiyorum yarında gidicem bakalım sancı ne durumda...
Bugun nasılsın peki iyi misin az daha ?
Babynest alcaktim ama ici dümdüz islevsel degil. Reflu yatagini da bebegin kusma gaz durumuna gore alcaktim .Boyle ikisi bir arada gorunce hemen aldim.Güzel fikir aslında
Oyle mii bunu hiç bilmiodum bak çok iyi oldu bu çok çok teşekkürlerÇıkarmalısın cnm. Bebek gazı çıkaramasa bile mutlaka 15 dakika omzunun üzerinde sırtını sıvazla sonra yan yatır yatağına bebeği.
Amin insallah canim.Ben de senle ayni fikirdeyim .Aman kucaga alismasin ,aman emzir hop yatir .Aman aglamayinca kucagina alma vs sozleri asla tinlamayacagim .Onemli olan huzurlu ,mutlu olmak .Isler de kaliversin.Simdi tutabiliyorsun kucaginda .Ama emeklemeye baslayinca sen istesen de durmayacak ki .O yuzden carpe diem diyorum
Hala 16-18 arasi .En son nst de sanci çıkınca tarih vermekten geri durdu .Bizim doktorun huyu emin olmadigi bir seyi asla duyamazsin .Sorunca da güler gecer.Hocam 18 i gorecek miyiz dedim bilmiyorum dedi .Zaten ctesi hem sabah hem aksam hastanedeydik .Adam hakli bebis oyun oynuyor bizle
Darısı başima canim umarım bende veririm kiloları. Su içmek hem süt artişi için hem kilo kaybi için cok önemli. Zaten yaz olduğu için baya su içeriz.Ben hamileligimde 12 kilo aldim doğum yapalı 19 gün oldu eski kiloma geri döndüm sadece ufacık bir ayva gobegim kaldı. Su içmeye devam ettim günde 3 lt su tuketiyorum.
Reflü yatağı gazı da mı engelliyoTakilma kimseye. Vücudunun tepkilerini kontrol et .Aksam sancin varken git bir de .Genelde ben de aksam rahatsizlaniyorum.
Sabah kalktığımda kasilmam vardi .Simdi daha iyiyim .Bugun evde yalnizim yine gec saate kadar .O yuzden uzaniyorum .Aksiyon yasamayalim diye :) sen nasilsin?
Babynest alcaktim ama ici dümdüz islevsel degil. Reflu yatagini da bebegin kusma gaz durumuna gore alcaktim .Boyle ikisi bir arada gorunce hemen aldim.
Ben reflü yastığı aldım canım. Umarım gerek kalmaz kullanmaya. Ucuzdu diye aldım evin bir köşesinde bulunsun.Reflü yatağı gazı da mı engelliyo
Geçen sene arkadasım normal doğum için bekliyodu suyu gelince hastaneye gttiler sancısı nstde çıktı ama kendisi hissetmedi suni verdiler onuda alınca artık korkudan mı bilmiyorum bayılmış sezaryene aldılar apar topar. Yani hiç bi test yaptırmamıştı oda. Gerçi o bizm gbi değildi sallamıyodu hiç :)Ala ala bunu neye gore yapıolar acaba pat dıe hazırlıksız amelıyata alınabılıosa ozaman cokda onemlı dgldır tahlıller dıe dusunuorm smdı
Z Zelichka ben de merak ediyorumKızlar alıntı yapamıyorum bi arkadas vardı oğlu ameliyat olacaktı hep aklımda hala dönmedi acaba iyilermi hani oğlunun adı Ateş ikizi vefat etmişti.ismini alıntılayamadım kndii adı zelichka ydı haberi olan varmı son durumdan..alımtı nasıl yapılır onu başaramadım bilen varsa yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?