2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

su içebiliyor muyuz peki?

Benm dr çok yoğun unuttu mu acaba yarın ben bi söyleym randevumu aldım ağdamı dün hallettim çatı muayenesine hazırım :))

Başımıza gelenler neydi böyle Allah kem gözden korusun hayırlısıyla sağ salim doğursaydık ♡♡♡

Demek ki rahati iyi iceride .Benimki surekli tatbikat yaptırıyor bize .
Artık stres olmaya başladım. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yok kakasını yiyecek yok günü dolmuş niye duruyorsun vs. Ödüm kopuyor. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. Benim gündüzleri kasılmam olmuyor pek. Doktora da gündüz gidiyorum nst de sancı çıkmıyor hiç. Ama akşam yemeğinden sonra başlıyor gece uykumdan uyanıyorum bazen ama geçiyor ve düzenli birşey de değil. Çok yoğun bir akıntım var, acaba suyum mu geliyo diye panik oluyorum

Amin insallah canim.Ben de senle ayni fikirdeyim .Aman kucaga alismasin ,aman emzir hop yatir .Aman aglamayinca kucagina alma vs sozleri asla tinlamayacagim .Onemli olan huzurlu ,mutlu olmak .Isler de kaliversin.Simdi tutabiliyorsun kucaginda .Ama emeklemeye baslayinca sen istesen de durmayacak ki .O yuzden carpe diem diyorum
Doktorun gun verdi mi cnm bizim 16/07/18 inşallah yaramazlık yapmazsa :) benim de arada sancılar oluyor her tuvalette acaba sumu geldi diyorum paranoyak oldum iyice Rabbim saglık la nasip etsin inşallah hepimize
Hala 16-18 arasi .En son nst de sanci çıkınca tarih vermekten geri durdu .Bizim doktorun huyu emin olmadigi bir seyi asla duyamazsin .Sorunca da güler gecer.Hocam 18 i gorecek miyiz dedim bilmiyorum dedi .Zaten ctesi hem sabah hem aksam hastanedeydik .Adam hakli bebis oyun oynuyor bizle

Artik randevusuz gidiyorum .Haftada bir falan .Daha dun gorustuk doktorla rahatsizlaninca gitcem bundan sonra canim .Insallah cok korkutuyor beni sancilar .
Bende nerdeyse 1 aydır her salı gidiyorum yarında gidicem bakalım sancı ne durumda...

Bugun nasılsın peki iyi misin az daha ?

Doğal pastil var içeriğinde arap zamkı olan bişi. Eczane bilir canım o iyi gelir. Mikrobun daha fazla aşağı inmesini önler. Geçmiş olsun

Takilma kimseye. Vücudunun tepkilerini kontrol et .Aksam sancin varken git bir de .Genelde ben de aksam rahatsizlaniyorum.
Bende nerdeyse 1 aydır her salı gidiyorum yarında gidicem bakalım sancı ne durumda...

Bugun nasılsın peki iyi misin az daha ?
Sabah kalktığımda kasilmam vardi .Simdi daha iyiyim .Bugun evde yalnizim yine gec saate kadar .O yuzden uzaniyorum .Aksiyon yasamayalim diye :) sen nasilsin?
Güzel fikir aslında
Babynest alcaktim ama ici dümdüz islevsel degil. Reflu yatagini da bebegin kusma gaz durumuna gore alcaktim .Boyle ikisi bir arada gorunce hemen aldim.

Eeee bu carpediemin en büyük sponsoru anneanne etkisi
Her işi anneanne yapıyor hepimiz huzurluyuz Allah bin kere razı olsun, hakları ödenmez

Ben hamileligimde 12 kilo aldim doğum yapalı 19 gün oldu eski kiloma geri döndüm sadece ufacık bir ayva gobegim kaldı. Su içmeye devam ettim günde 3 lt su tuketiyorum.
Darısı başima canim umarım bende veririm kiloları. Su içmek hem süt artişi için hem kilo kaybi için cok önemli. Zaten yaz olduğu için baya su içeriz.

Reflü yatağı gazı da mı engelliyo

Afilim92 senin de baya az kalmış canımcım, inşallah en kısa zamanda diyorum artık çünkü vakit az kalmış. en kolayıyla olsun doğumun, oğluşun bir bakmışsın kucağında ...

Dün abisi geldi, bayıldı çok sevdi kardeşini ayağına bacağına kafasına dokundu, ayağından öptü. Bol bol foto çekildik. PS futbol oyun oynuyor geldiğinde... Dün de oynarken, artık kardeşimle oynarım dedi, babanın pabucu dama atıldı :)))
Bir kaç saat alabildik sonra el sallaşarak vedalaştık canım...beklediğimden çok daha sevinçli karşıladı kardeşini... bana da sıkıca sarıldı gelince yavrum benim.
Merak etmiştin sende..unutmadan yazayım dedim.

Ala ala bunu neye gore yapıolar acaba pat dıe hazırlıksız amelıyata alınabılıosa ozaman cokda onemlı dgldır tahlıller dıe dusunuorm smdı
Geçen sene arkadasım normal doğum için bekliyodu suyu gelince hastaneye gttiler sancısı nstde çıktı ama kendisi hissetmedi suni verdiler onuda alınca artık korkudan mı bilmiyorum bayılmış sezaryene aldılar apar topar. Yani hiç bi test yaptırmamıştı oda. Gerçi o bizm gbi değildi sallamıyodu hiç :)

Günaydın kızlar. Biz 11 günlük olduk.
Bende toplam 11 kilo almıştım. Doğumda 6 kilo gitmiş. Az önce tartıldım son 3 kilom kalmış eski kilom için. O da zaten ayva göbeği.
Doğumdan sonra bir anda ayaklarım şişti doktorum anesteziden dolayı dedi. Duş alınca o da geçti. Geçmezse ayaklarını yukarıda tut demişti doktorum. Sezeryan olacakların aklında olsun
Benim de kendime geldikten sonra sağ omuzum da ağrı oldu. Doktorum gaz sıkışmasından dedi. Ertesi gün bol yürüyüp gaz çıkartınca o ağrım da geçti. Eve gelince de gücümün yettiği her işimi yapıyorum. Annem zaten evle ilgileniyor. Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin

Z Zelichka ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…