2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bebeklerin annenin yanında uyuması doğru değil diyolar alt mı açtınız yada emzirdinizmi direk yatağına koyun yoksa alışıyo diyolar ya sen bunu nerde kullanıcaksın
Yatagina koycam kusmasini ve boğulmasını önlüyor. Ayrica bir yere gidince götürcem ki hep ayni yerde uyusun .Misafirlikte cekyata oraya buraya birakmak zorunda kalmayim.

Gunaydın kızlar,
Bugun bogazım davul gibi şiş, başım agrıyo, burnum akıyo dogum oncesi daha kotu bişey olamazdı sanırım klimanın altında yatarsam boyle olur işte. Kızlar aklınıza gelen gecmesi için önerebilceginiz bişeyler var mı?

:) Kendini stres olacağım diye şartlama, mutlu olacağım de, melek gibi iki çocuğun olacak ne güzel bir şans Sen de onların güzel annesi olarak yoluna devam edeceksin
Ay ne güzel sözler bunlar insanın içini rahatlatmaya yeter. Cocuk lar değilde etrafdakiler insani strese sokan canım.

Evet haklısın teşekkür ederim fikirler için en iyisi dediğini ypmak peki her beslenme sonrası gaz çıkarmalımıyım bebeğin ne dersin bazen yapamıyorum
Çıkarmalısın cnm. Bebek gazı çıkaramasa bile mutlaka 15 dakika omzunun üzerinde sırtını sıvazla sonra yan yatır yatağına bebeği.

Masallah canim gozun aydin gun gectikce her sey daha guzel olacak insallah .Yalniz mi bakıyorsun bebege. Kv gorumce esin geliyorlar mi?

Günaydın temmuz anneleri ve temmuz görünümlü haziran anneleri :))
(doğan görünümlü şahin gibi:))

Her şey yolundadır inşallah.
Bizimki gece geç uyuyor, arada besleniyor. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor... az sonra nöbetim kaldığı yerden devam...
Göbeği de iyileşti gibi ama yine de takipteyim daha da kan olmaz inşallah.

Henüz doğum yapmamış tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum.

Ben daha 37+2 . 12 kilo. İlk hamileliğimdeki kilo takıbime bakdımda son 4 haftada 4 kılo almışım. Son 1 kıloyu 5 günde aldım Şimdi. bir doğurarım veririz inşallah.
Ben hamileligimde 12 kilo aldim doğum yapalı 19 gün oldu eski kiloma geri döndüm sadece ufacık bir ayva gobegim kaldı. Su içmeye devam ettim günde 3 lt su tuketiyorum.

Gunaydin canim .Allah kolaylik versin .Ne guzel uyurken izle her anin tadini cikar .Birden büyüyorlar sonra insan anliyor bu gunlerin kiymetini .Dogum yapmis bir anne gibi konuştum ama gözlemlerim bu yonde
Oglusum dogsun her saniyeyi tadina vararak yasayacagim .Zorlu dönemlerimiz olacak alışma evresi ,gaz problemi vs vs .Ama hepsi tuzu biberi bu surecin .
8 gün kalmisdogumuma tosbik ogluş beklerse .

Benim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü

Benim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü
Demek ki rahati iyi iceride .Benimki surekli tatbikat yaptırıyor bize .

Canım suni sancı beni korkutuyor sanki olağanın dışında bir acı olacakmış gibi bir düşüncem var. Tavsiye eder misin Doğum başlamasa da suni sancı almayı?

Aynen canısı, her anı çok güzel. Çok ağlayınca niye ağlıyo ağlamayınca sesini özledik niye ağlamıyo.. Uyudu uyumadı. ...çtı, ...çmadı derken, vakit öyle bir geçiyor ki 17 günlük olmuş benim oğluş, oysa suyumun geldiği dün gibiydi.
Sen de bir an önce yaşa bu duyguları canımcım inşallah. Allah ın mucizesi can parçaları onlar en kıymetlilerimiz.
Şu an kucağımda, anne kucağının keyfini çıkarıyor ve hiç bir şeyin önemi yok tek düşündüğüm bebeğim ve mutlu yuvam.
Allah herkese nasip etsin inşallah

Demek ki rahati iyi iceride .Benimki surekli tatbikat yaptırıyor bize .
Doktorun gun verdi mi cnm bizim 16/07/18 inşallah yaramazlık yapmazsa :) benim de arada sancılar oluyor her tuvalette acaba sumu geldi diyorum paranoyak oldum iyice Rabbim saglık la nasip etsin inşallah hepimize

Haklısın ben tek özel doktorda kaldım bazen iyi mi yspıyorum diyorum :) gttn mi doktora nasılmış minnak gelmeye niyetli mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…